+1 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (1,086 puan) tarafından

Ramazandan beri her gece atak.geciriiyorum bu aksam afedersiniz çıkardım.benim mideme vuruyor aç kalmak da migreni uçuran sebeplerden gündüz bu kadar olmuyor akşam.olunca iftarı açıp ilaç almama rağmen beni çıldırtıyor atak geciriyorum eşim tutma bu kadar kötü oluyosun diyor size sormak istedim sizce migren atakları oruç tutmaya engel midir 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,887 puan) tarafından

Bunun kararını sizin vermeniz gerekiyor gerçekten çok kötü oluyorsanız ve oruç buna sebep oluyorsa tutmamaniz sizin için daha iyi oluyorsa tutmayın ya da ara verin mesela 1 gün tut bir gün tutma 2 gün tut 1 gün tutma ya da 2 gün tutma bir gün tut gibi gibi artık kendinize göre 

(1,086 puan) tarafından

Bu saate cevap için teşekkürler yani migreni bilen bilir tüm akşam kafamı egmemek için tuttum beynim dağılıyor sanki afedersin çıkarınca rahatladım ama çıldırtıyor o atak geldii mi.tum.tuslara basıyorum ama geçene kadar yüreğim şişiyor bu saate bile.sizlama.kaldi öyle böyle atak değil yani aç kalmak susuz ilacsizz öldürüyor aralıklı tutmak mantıklı gibi ama bilemiyorum teşekkür ederim 

(2,887 puan) tarafından

Ananemin migreni vardı ama o sizinki kadar ağır degil çok çok geçmiş olsun size çok kötü durumda kalıyorsanız oruc tutmamaniz daha doğru olur o zaman çünkü artık kendine zarar vermek olur 

(1,086 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(5,534 puan) tarafından

Bende de var başladığında günlerce de geçmiyor maalesef geceleri sahuru yapıp ağrı kesici içip uyuyorum iftar sonrası az da olsa rahat ediyorum.. 

(1,086 puan) tarafından

Allah şifa versin yani hâlâ sızlama var uyuyup uyandım ona rağmen atağın son raddesi bu normalde oruç kesinlikle etkiliyor normalde haftada bir geliyorsa ramazandan beri her Allah'ın günü böyle 

+1 oy
(3,230 puan) tarafından

Vucud susuz kalınca migren atak yapıyor bolbol su iç canım benimde mide boşluğunda anlamsız bi ağrı var deli ediyor mecbur tutuyorum 

(1,086 puan) tarafından

Ya sahur iftar arası ne kadar su icebiliriz ki internette baktım 2 litre için diyor bir haftada içemem okadar 

+1 oy
(1,677 puan) tarafından

Migrenim mi var bilmiyorum ama beynim deliniyo bazen agridan bugunde tuttu agri kesiciyi icerim kafami baglar agridan kudursam da tutarim yanlis mi bilmiyorum ama tutmazsan fidye vermen lazım 

(1,086 puan) tarafından

Evet günlük bir ucreti var ben de ne kadar bilmiyorum araştırmak lazım 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 385 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 162 göst.
15 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Isteoylesine (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 192 göst.
18 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damlaakts (108 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 161 göst.
4 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap42 (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,815 soru

23,685,303 cevap

310,529 kullanıcı

...