+2 oy
811 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

5aydır nişanlıyız aynı şehirdeniz. Erkek arkadaşım ailesiyle yaşıyor ailesi 2günlük şehir dışına çıktılar. Dün geceden beni ikna etmeye çalışıyor gel bize birlikte sahur yaparız diye ama gidemem çünki ne abim ne de babam buna izin verir. O arkadaşımdayım dersin alt tarafı sahur yapıcaz ne evham yapıyorsun diyor dün birşekilde yola verdim ama hala unutmadı ve hala ısrar ediyor bana güvenmiyorsun yemem seni diyor

Ailesi yarın akşam gelicek bu gece gel yarın annemler gelene iftar sofrası hazırlarsın birlikte iftar yaparız diyor

Arkadaşıma da söyledim o da onun tarafını tuttu ne olucak yani cahil devrindemiyiz olgun insanlarsınız diyor ama benim ruhum mağarada kaldı sanırım 

39 Cevaplar

+12 oy
(2,521 puan) tarafından

Ailesi varken niye çağırmıyorda yokken sahur yapası tutuyor masum değil birde üstüne yalana teşvik ediyor 

(615 puan) tarafından
+1

+evet hakk veriyorum

(2,521 puan) tarafından

Tamam işte masum değil yani hadi iyi niyetli olsun diyelim niye yalan teşvik ediyor yok arkadaşım vs diye 

tarafından

Tüm yalanlarım ortaya çıkıyor şu hayatıma kadar o yüzden yalanda konuşamam

(2,521 puan) tarafından

Aman aman sakın zaten canım nişanlısınız diye olmaz yani neyi kimden saklıyor herşeyin bir adabı var ama sana söyledikleri zaten ne istediğini ele vermiş orda amaç emin ol sahur olmadığı çok belli yoksa bu diretme olmaz dini konuda yalana hiç itekletmez iyi niyet olmadığı o kadar belli ki oruç tutacaksınız oruç ağızla birde yalan söylüceksiniz ne anlamı kaldı ki 

tarafından

Evet oda çok doğru zaten geçmişte çocukluk hatalarımda yalan söyledim hala hatırladıkca utanıyorum yenisinin eklenmesini istemem

-Reklam-
+10 oy
(615 puan) tarafından

Abinle babanı al da git sjsjsj

(321 puan) tarafından

Ay güldüm doğru diyorsunuz mantıklı 😂

(1,718 puan) tarafından

Şuna benden bir artı 🤣 madem amaç sahur kayınpeder ve abisiyle yapsın 🤣🤣

(2,521 puan) tarafından
+1

Kayınbabamla sahur date diye foto felan atarlar artık 🤣

tarafından

Babamla sahur yapmak istiyorsa taşa döneyim yani

(1,718 puan) tarafından
+1

Kız ne sahuru Allah aşkına saf olma bana böyle teklifle gelse direk eline yüzüğümü bırakır tekmeyi basarım. Benim yeğenim nişanlandı , ev dizildi herşey yapıldı çocuk alkol içtiğini kıza söyledi yeğenim direk babasına söyledi yüzüğü atmak istiyorum dedi attı  

Nişanlılık demek evlilik demek değildir gülüm birbirini tanıma sürecidir. Sence de çok daha fazla tanımadın mi? 

+4 oy
(1,142 puan) tarafından

Yok canım gitme bı ağırlığın olsun evlenince de ilk fırsatta bunu dile getirebilir eline koz verme

+3 oy
tarafından

Oha birde erkeğin ailesi diyecek nisanslisi edepsizmiski biz yokken gelmiş. Saçmalama Allah aşkına. Ben yerinde olsam aileme bile bu isteğini söylerim nisanlinin

tarafından

Gerçekten derler ya hatta nişanlıma birşey demezler tüm oklar beni gösterir ama aileme söylesem birde görüyorsun abim nişanı bozuyor

tarafından
+1

Çocuğa bunu şöyle. Korksun. Ciddiyetini anlasın.ne saçmalık ya. Gerizekalica bir istek. Sogurum bile ben o erkekten

+2 oy
(1,468 puan) tarafından

Kesinlikle gitme ateşle barut yan yana durmaz ki bu erkek aklı bel altına çalışıyor nefislerine asla sahip çıkamıyorlar o hataya düşme çok iftar hazırlamanı istiyorsa iftara çağır ailesini daha iyi

tarafından

Ona çok aşığım daha düğüne var baya okulum bitmedi evimiz hazır değil biryerden okumuştum erkekler(evli olmayan) yatak ihtiyacını giderdikten sonra soğuyorlar o yüzdende istemiyorum

+2 oy
(3,599 puan) tarafından

Hayatta gitmem 

tarafından

Ne yalan söyleyim benimde düşüncem bu tarafdan ama kıt kafa+ehvamlı adını alıyorum

+2 oy
(2,295 puan) tarafından

Şu hangi devirdeyiz manipülasyonu yapanlar yokmu ayar oluyorum.. Aynısını senin bacina nisanlin cagirsa  ne düşünürsun de ? Bakalım...bı kendini akıllı sanıyor belliki çok gördük kızı bozup soğudum nağaralari atanları açıkçası konunun özü  bu bence🤐

tarafından

Belkide kızkardeşi ablası yok diye bu kadar rahat gitmedim zaten çok istiyorsa yarın iftarda buluşuruz

(2,295 puan) tarafından

Bence vicdani eksik...

+2 oy
(20,535 puan) tarafından

Ramazanda iftara çağıranı duydum da sahura çağıranı ilk kez duyuyorum ayrıca ne münasebet gel annemlere iftar hazırlarsın da ayrı bir saçmalık şimdiden böyle ise ilerde ne olur acaba :) Ben olsam gitmezdim güvenmek değil ki mesele uygun bulmamak 

tarafından

Sahura öyle özenli hazırlanmıyorum ama iftara elimden geldiği kadar yardım ediyorum

+2 oy
(3,613 puan) tarafından

Bence hiç de ruhun mağarada kalmadı nefis bu bi anlık birşey yaşama ihtimaliniz çok yüksek asla gitme isterse küssün gidilmez evli değilsiniz sonuçta evleneceğiniz bile belli değil belki bir sorun olacak Allah korusun 

+2 oy
(2,966 puan) tarafından

Nişanlısının tutumunu ve ısrarını hiç hoş bulmadım. Yaptığı ayıp. İstemediğini dile getiriyorsun hala ısrar ediyor. İşin içinde ahlak boyutu var, dini boyutu var, güven boyutu var.... varda var. Seni kızım gibi düşündüm ,aman ha nişanlılık döneminde davranışlarını iyi izle dikkat et.

tarafından

3yıl sevgili 5ay nişanlı dönemindeyiz buluşuruz bana hediye alır sarılır öper ama irelisi yok ve şuanlıkta istemem 

Belkide günahını alıyorum ama iftara çağırsa giderim ve gitmişliğimde var

+2 oy
(60 puan) tarafından

Sakın gitme senin kararlarınada saygı duymuyorsa bi ilişkini düşün derim köle misin sen gel diycek gelecen git diycek gidecen sakın zaaf gösterme bnu her zaman kullanır tek başına ne işin var onunla sahura çok istiyosa seni görmek dışarda iftar yapın beraber 

+2 oy
(4,131 puan) tarafından

Kuzucum açık açık söylemiş işte ev boş diyor yani 

Kesinlikle gitme belli ne olacağı ateşle barut yan yana durmaz 

Ayrıca o arkadaşına söyle dini öğrensin de gelsin 

Kim cahil kim değil ondan sonra görsün 

Cahillik akıyor arkadasindan 

Bu devir kötü bi devir arsızlar mezhepsizlerle dolu ortalik

tarafından

Romantikliği tutkuyu şimdilik yatakta göremiyorum ben malesef tabiki evlendikten sonra cinsel hayatımın güzel geçmesini isterima ** şuan çok çok çok erken. Bilmiyorum belkide gerçekten sahur için çağırmıştı ama "belki" 

+1 oy
(825 puan) tarafından

Guveniyorsan git. Ben eşimle günübirlik gezilere çok gitmiştim sevgiliyken tabiki ona güveniyordum

tarafından

Bizde buluşuyoruz geziyoruz ama şuanlık hiç biryerde kalmadık 

(825 puan) tarafından

Gitme canım o halde

+1 oy
(887 puan) tarafından

Nişanlı hiçbir kızın ailesi izin vermez cnm ailesi de evde yokmuş illaki bişeyler ister gibi. Ailesi gelince ailecek yaparsınız iftar

tarafından

Ailesi pazar akşamına gelicek iftara yetişirler kal birlikte yaparız diyor ama bu geceden gel diyor 

(887 puan) tarafından

Gündüz çagırsa art niyetli olmıcam ama geceden çagırdığı için niyeti bozmuş. Gitmemen senin için hayırlı. 

tarafından

Gündüz buluşuyoruz ailemde birşey demiyor ama akşamına eve bırakıyor bugün buluşmadı bile

+1 oy
(2,165 puan) tarafından

Balım bencede gitme. Çok sahur yapmak istiyorsa seninle dışarı bir yere çıkarsın .

tarafından

Sabahın erkeni alaca karanlıkta uyanmak azap gibi uyandığımda iştah pek olmuyor yani iftar çağırsa seve seve gelirim+annemlerde davet ederler 

+1 oy
(1,238 puan) tarafından

Bana gelsene film izleriz 😂😂😂 git ya da gitme demeyeceğim. Sadece içinden ne yapmak geçiyorsa onu takip et. Aksine değil :)

tarafından

İçimden gitmemek geliyor ama gitmediğimde ona güvenmiyorum çıkıyor gittiğimde işler karışıyor

+1 oy
(337 puan) tarafından

Bence de gitme birlikte sahur yapmak istiyorsa size gelsin ya da ailesi gelince hep birlikte gidin 

tarafından

İftara gitmişliğim var ama sahuru hep kendi evimde yaptım 

+1 oy
(4,484 puan) tarafından

Sende tamam olur gel dışarda Sahur  yapalım ordanda beni eve bırak de sonrasında iftar için erken gelir bir şeyler hazırlarım dersin iftara bir iki saat gider bir çorba falan bir şeyler yaparsın yani evde sahur yapmak kimse yokken mantıklı değil 

+1 oy
tarafından

Bn olsam gitmem 

+1 oy
tarafından

Tak yanına bjrini beraber gidin 

tarafından

Kim tanımadığı bir evde 1gece kalır? 

tarafından

Sahur yap dön niye kalasın,  millet evlendiği kocası ile dugum.olana kadar kalmihor neyin kafası kalmak

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 541 göst.
19 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Alca (252 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 349 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zehraao (219 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,444,016 soru

23,727,551 cevap