+5 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından

Bebeğim memeye cok düşkün böyle olan anneler ne zmn ve nasıl bıraktınız

11 Cevaplar

+4 oy
(7,008 puan) tarafından

16 17aylik flndi oğlum çok düşkün geceleri özellikle sabah bı uyandım artık vermiyecem dedim ve artık vermedim🤣🤣🤣şuan 2yasinda

-Reklam-
+3 oy
(2,902 puan) tarafından

Kızımı 15 ayıkken sütten kestim. Azaltarak yaptığım için çok zorlanmadık ikimiz de ama gece beslenmesini kesmek biraz zor oldu. Sabırlı olmak lazım. 

Oğlum şuan 1 yaşında ve kızıma göre daha düşkün. Aynı şekilde azaltarak kesmeyi düşünüyorum. 

+3 oy
(1,163 puan) tarafından

Benim.oglumda aşırı memekolikdi  22 aylıkken bıraktı ve sukur kolay oldu ben de şaşırdım kolay olmasina

+3 oy
(531 puan) tarafından

1.5 yaş falandı  gece beslenmeyi bıraktım 23-24 aylıkkende gündüzü bıraktım. Yara bandı yapıştırdım uf oldu falan diye anlattım. Öyle bıraktıkk

(278 puan) tarafından

Merhaba canım post sahibi değilim ama benim kızımda 14 aylık gece çok sık uyanıyor gece beslenmesini kesmek istiyorum sen nasıl yaptın

(531 puan) tarafından

Ben ilk olarak uyku eğitimi vermiştim canım. 8-9:aylıkken... Gece rüya öğün yapıyordum. 1.5 yaş gibi onu da bıraktım. Emerek uykuya geçişi daha öncesinde uyku eğitimi ile hallettiğimiz için gece bırakmak zor olmamıştı. Gündüzü keserken 1 hafta zorlandık uyanıkken emdiği için... Sonra günden güne o da kolaylaştı... 

+3 oy
(1,319 puan) tarafından

22 aylıktı bıraktım artık eziyet haline gelmişti çok yoruyor çok emiyordu bi gün  annem yara olmuş dedim bir daha istemedi 2 hüm huzursuz oldu geçti sonra  da hamile kaldım zayen 

+2 oy
(1,533 puan) tarafından

4 oğlum var en miniğim şuan 6 aylık sayılır artık emiyor.diger 3 evladımı 3 yaş i bir iki hafta zorlanirsam 3 4 haftada bitirdim rabbim nasip ederse bu evladımı da 3 yasa kadar istiyorum.

(2,501 puan) tarafından
+2

Canım yanlış anlama ama 2 yaşından sonra emzirmek haram değil mi, belki ben yanlış biliyorumdur bilmiyorum ama bunu çok kez duymuştum 

(78 puan) tarafından
+1

Hayır haram değil neden haram olsun. Sadece  çocuğa faydası yok. 

(1,533 puan) tarafından

Hanefilere göre bebek mama ile beslenecek hale gelinceye kadar emzirmek vacip, bundan sonra iki yaşına kadar müstehab, iki buçuk yaşına kadar ise caizdir. Faydası yok derken ? 

18 aydan sonra doymasi için değil uyuması için kemikleri güçlü olsun diye emziriyorum 3 yaşından sonra sevmek için bile kucağa yatmaları zor oluyor 

+2 oy
(882 puan) tarafından

Kaç aylık bebeğin canım 

(136 puan) tarafından
+1

16 şuan

+2 oy
(1,040 puan) tarafından

2.5 yaşında ikisini de bırakırdım ikinci oğlum çok zor oldu ilkinde emzik vardı kolay bıraktı.biberona alistirdim ikincisinde ilk iki hafta zor oldu uyumak istemedi çok hircinlasti az daha geri veriyordum memeyi.annem kızdı bana vermedim ben de alıştı zamanla

+2 oy
(78 puan) tarafından

Şuan tamda o dönemdeyim taze taze yazayım sana. Bence önce azalttım sonra gündüzleri kestim. Tek seferde yapılanı uzatarak yapmış oluyorsun ama kıyamadım fıstıma. Gündüzü tamamen bırakınca uyumadan emmeeyi bırakıyoruz. şuan emmeden uyuyor şimdi ama daha zordu bu çok agladı gece uyku sersemi emziriyorum ama inşallah iki üç güne onuda bırakınca tamamen bitecek

(136 puan) tarafından

Bıtaktınız mı acaba :) şuan bizimkide gündüz nerdeyse hic emmiyo asıl sıkıntj gece 

(78 puan) tarafından

Geceyide birden kesmedim. Sadece emzirmeden uyuttum gece uyku sersemi olunca verdim oda bir yada iki kere. Hem bebek için hem benim için daha iyi oldu bu en son tamamen bıraktım ve şuan sormuyor bile çok şükür

+2 oy
(4,655 puan) tarafından

21 aylık çok düşkündü ama şu aralar gunde 4 5 kere emiyo ne zaman bırakırsa 

0 oy
(3,279 puan) tarafından

Oğlum şu an 18 aylık artık biraktirayim diyorum bende çok zorlanıyorum ama kıyamıyorum çok kararsız kaldım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 369 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bodrumlu (127 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,461,525 soru

23,959,433 cevap

325,576 kullanıcı

...