şöyle güllacımla bi sorayım dedim napirsiz die 🤣😘
Ben yiyim bir duşa gircem yasin falan okuycam öyle 🌸
Norelim anam sen norun 😁😁😁 tam bir gonyali cevabı verem dedimdi
Benim babannem yarmalı ydı obruğa gelin gitmiş tam has konyalıydı rahmetli
15 sene kaldım konyada sadece evet cevremde duydum ozamanlar haha unutmuşum dolmuşta falan sjsjs ereglideyim suanda merkezindeyim burasıda erzurumlu köylülerle dolu cok deişik konuşuyorlar anlamıyorumki idivirecegseniz gidivıracagsan😅
@Mys-2boys2girls hahah ben eskilliyim evet eskilliler biraz kabalar yani biraz da değil de epeyce diyelim😁😁😁😁😁
Eskilli baya tanıdığım var . Benim arkamda dönüktü nasıl birine benzetti bilmem 🤭
Ayy kız o bndede var yaa arkası dönük olana bile eşime derim aa bu şu degilmiydi derim eşimde kızar hatun kıçında plaka mi var nerden bildin der😁😁😁😁😁
Afiyet olsunnn bende oğlum uyusa da bende yatsam biraz diye bekliyorum 😵💫
Uyumustur inşallah 😅
Zor uyudu yaa çok ağlıyor hiç birşey yokken diş çıkaramadı bu aralar 🥲
Cocukalr yattı bnde kurutma makinesi bitti Çamaşır katladim ay ne büyük bir nimetmis şu kurutma makinesi 😂 şuan kafa dinliyorum tek başıma afiyet olsun canım 🤗
O duyguyu keske yasayanlardan olsam bi para gecerse elime ilk iş kurutma makine aldırcam vallah
Valla kesinlikle tavsiye ederim bnde dha kullanalı 2 gün oldu yeni aldık ama cidden rahatlık yani 🤗💖
Afiyet şifa olsun canım benim yeni yatağa geçtim uyuyabilsem uyuyacam inşallah 😴😴
İyi uykular sahurda kaldırırım seni😅
Oh keyifler efso
Misafir cagirdim bugun annem babam geldi islerim yeni bitti duş aldim burda takiliyorum cnm sanada afiyet olsun
Saol cnm
Biseyler atıştırıyorum hemen uyuycam inşallah sahura kalkamıyorum yoksa :)
Bende uyunuyorum kalkamam die işde😅
Bende çocukları yıkadım ödevlerini kontrol ettim.
Gidip beslenmelerine ne koyacam diye bakacam birşeyler yiyip uyucam
Kolay gelsin canım
Yemekte 1 tencere sarma yedim hazmedemiyorum galiba 😅😅 sağdan sola dönerken canım çıkacak
Ramazanda acillerin en çok yoğun olma sebebi hazımsızlık problemiymiş geçen haberlerde vermişti 🤣
Oruçta tutmuyom ki hamile olunca . Benimki tamamen doyumsuzluktan 😅😅😅
2 kişilik yiyorsun diyelim 😅😅😅 kaç haftalık oldun canım
14 hafta oldu
Maşallah kız benim sevdiğim yemek olunca aynı soda iç bari 😅
Annem rahatsız annemin yanına geldim şimdi oturma fırsatı buldum
Gecmiş olsun canım
Teşekkürler
Geçen X'de bu tatlıya sütlü peçete diyorlardı bunu görünce aklıma o geldi 😁 afiyet olsun canım Allah kabul etsin inşallah benim yerimede oku , çok özledim Kur'an okumayı bir an önce lohusalık bitsin diye bekliyorum ❤️🥰
Kuran bilmiyorum türkçe mealli okuyorum canım ya calışıyprum ama şu harfleri bir kestiremiyorum harekeleri sasırttırıyorum çok karışık cok isdiorum hergğn çalüşıyorum kafam boş deilki çocuklar aldı aklımı kalmıyor kafada vallahi
Afiyet olsun😊şu güllacı bi ben sevmiyorum heralde😃
Sütlü tatlı aşığıyım agzının tadını bilen sütlü tatlı yer😅
Sütlü tatlı severim ama güllaç ı ııııı 😃
Bana hiç farketmez ben tatlı seviyorum süt şerbet ne olursa 🤣
Şerbetlide ben sevemiom işde🤣
🤣🤣🤣🤣🤣
Evimi temizledim dusumu aldim cocuk uyuyo koca iste ibadet islerinide hallettim simdi zibarcam insaAllah yarin cok isim var afiyet olsun ♥️🤗
Oh maşalalh yarın yogun bir iş seni bekliooo
Hastaned
hhastanedede olsak o keyif yapılacak 🤭🤭
Keske düzgün yazabilseydim 🤣🤣🤣
Olsun ben anladım aşko afiywt oolsun hayırmı
Sağol canım. Bebişim kilo almıyorda vitaminlerinede çok düşük dediler yatış verdiler
Ya gecmşş olsun
Sağol canım
One kız afiyet olsun😅
Teşekkür ederim, faslıların tatlısı. Çok güzel, ramazan klasiği gibi bir şey 😌
Counter oynayacağım oğlan uyusun
Geceliğini seveyim onunn😊
Haha Sağ ol teyzesi ❤️
1,452,011 soru
23,838,236 cevap
319,228 kullanıcı