+1 oy
634 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,260 puan) tarafından

Ya kızlar sahuru yaptım afedersiniz wcye ciktim normalde 24 nde olmam gereken adeti az önce oldum ve eşime dedim 7 gün teksin hayatım dedim adamın surat 5 karış ya biz kadınlar değilde erkekler adet olsaydi keşke halden anlayan insanlar değiller bence gece gece sinirimi bozdu ya adet olunca 1 ay sanki karısına dokunmuyacak hayır nedir bu gerginlik ya benle şuan konuşmuyor sanki sadece bana özelmis bu adet 

16 Cevaplar

+3 oy
(824 puan) tarafından

Allah akıl fikir versın

-Reklam-
+3 oy
(2,763 puan) tarafından

Yani kızlar kusura bakmayın ama erkeği reddetmek haram diye her seferinde her istediğinde tamam derseniz sizin isteğinizi de arzunuzu da yok sayar. 

+2 oy
(20,334 puan) tarafından

Hepsi böyle değil benimki sahura kalmamı da istemez hiç sorun yaşamadım bazen ne zaman işimiz düşse hasta oluyorsun diye laf dokunduruyor bende o zaman beş senelik kocamsın şu döngüyü takip etmeyi hala bilmiyorsun diye üste çıkarım :)

(3,260 puan) tarafından

Sorun sahur değil ki canım adet olmam ona kalırsa afedersiniz ayda 1 oluyormuş beraberlik elinden gelse nefes aldirmiyacak bazen diyorum keşke adet olmasam sununda suratını cekmesem

(20,334 puan) tarafından

Mecbur bekleyecek ister suratını assın ister kendini vücudun olağan akışı bu her gün ilişki yaşamak zorunda değiliz ama işte o denge yok erkeklerde kimisi hiç istemez kimisi de hiç boş geçmez 

+2 oy
(8,539 puan) tarafından

Doyumsuzlar bacım 

(3,260 puan) tarafından

Kesinlikle hic düşünce denen şey yok 

+2 oy
(3,123 puan) tarafından

Adet olacağın zamana sen mi karar veriyorsun neye trip atıyor bazen erkekler biraz şey olabiliyor (prenses) 😁

(3,260 puan) tarafından
+1

Ay keşke onlarda adet olabilse o.gerginligi o ağrıları çekseler 

(3,123 puan) tarafından

Hahsjahajhs öyle olmasalar da olmuş gibi tripli olabiliyolar bazen 😂

+2 oy
(5,142 puan) tarafından

Regl oldu diye sürat asanıda ilk defa duydum olağan durum neyine sürat asıyor anlamadım vallahi

+1 oy
(3,822 puan) tarafından

Baya erken olmuşun Şubat 28 çekti bide 26 sında felan olman gerekirdi :))) benimde takıldığım yere bak :)) yani erken olunca erkekler mutlu olmaz genelde akılları sadece 1 yere odaklı olunca

(3,260 puan) tarafından

Kiz 7 gün sıkacak dişini tepkisini gören mubaregin boşandık sanacaklar 

+1 oy
(511 puan) tarafından

Kadın erkek aurası bir değil ki sürekli istesin erkeklerde işi görülsün peşinde ıyk midem bulandı gene 😠

(3,260 puan) tarafından

Benimde midem bulanıyor inan ne kadar kocamda olsa bencilliği delirtiyor 

+1 oy
(2,948 puan) tarafından

Bitanede bende var o türden canim.many.akmidir nedir sanki benim elimde olan bisi sanki ona kasten yaptigim biseymis gibi davraniyor.en son kopardim kiyameti suan daha anlayisli davraniyor bazen cazgirlik yapmak lazim bu doyumszlara.

(3,260 puan) tarafından

Valla gece ağzıma geleni saydım keşke sende adet olsan ben ağzımı açarsam dedim

+1 oy
(14,272 puan) tarafından

Regli biz kadınlar değil bu hödük adamlar oluyor kesinlikle. Ne as ermeleri bitiyor ne tripleri

0 oy
(363 puan) tarafından

Ayyy bunları okuyunca kocamı alnından öpesim geliyor :) 

0 oy
(6,363 puan) tarafından

Ne biçim eşleriniz var ben desem eşime bana dokunma asla dokunmaz  ben istersem oda isterse ancak olur 

(2,763 puan) tarafından

Canım herkes için demiyorum ama bir çoğu kocasını kendisi böyle yapıyor . Aman yorulmasın çalışıyor zaten ben her şeyi hallederim yaparım diyorlar sonra sikayetleniyorlar bu durumdan. Erkeği reddetmek haram diyip her şeyine evet diyorlar adam dur durak dinlemiyor zaman geçiyor bundan sikayetleniyorlar. Annesi gibi davranıp el üstünde tutuyorlar şımarıp tepelerine çıkarıyorlar adamın zamanla bir tarafları kalkıyor tabi bundan da sikayetleniyorlar. 

0 oy
(253 puan) tarafından

Trip atan,somurtan erkekler neden bu kadar çoğaldı ya, bir tanesi de benim eşim. Dün işten geldi ben çamaşır seriyordum, kıyafetlerimi getiiirrr diye bağırdı. Ben de kalk sen al isim var şu an dedim. Amaaann demez olaydım. Ben saygisizmisim benim yüzümün astarı yirtilmis. Biz böyle giderse yanmisiz falan. Sinir hastası olup çıkacağız hadi bakalım 

(480 puan) tarafından

Bende dün yere attığı pantolonu aldım suratına attım kıyafet değiştirip değiştirip yere atma yapamıyorum yoruluyorum sürekli etrafı toplamaktan dedim de amannn o hareket neymiş iyice zıvanadan çıkmışım kendime gelecek misişim vışşş

(253 puan) tarafından

Bıktık yahu bıktık. Kardeşimin arkasını toplamak söz isitmek koymazdi da kardeş sonuçta iki dövüşür gulerdin. Eşimin suratını bir bozması bile beni çileden çıkarıyor gerçekten, Allah sabır versin bacım 

(480 puan) tarafından

Amin herkese vallahi

0 oy
(581 puan) tarafından

Çok özür dilerim ama bu adam sırf zevki için seni bıçak altına yatırdı bacım ne bekliyosun ki adam düşkün cinselligie hepsi böyle değil ama ona emin ol. 

(13,321 puan) tarafından

Ay ben yazacaktım yorumlara bakayım dedim. Sen eşi istedi diye memitoları yaptıran abla değil misin diye :)

0 oy
(2,203 puan) tarafından

Eşinin bu duruma bu kadar tepki vermesi gerçekten gereksiz. Adet olmak doğal bir süreç ve kadınların elinde olan bir şey değil. Erkeklerin çoğu bu konuyu büyütmemeli ama bazıları hala anlayışsız davranabiliyor. Bu durumu kişisel alma, onun tepkisi seninle değil, kendi beklentisiyle ilgili olabilir. Belki biraz zaman tanıyıp, konuyu büyütmeden geçiştirirsen daha az canın sıkılır. Eğer bu tür tavırları sık sık yapıyorsa, onunla açıkça konuşup nasıl hissettiğini anlatabilirsin. Adet dönemi sadece fiziksel değil, duygusal olarak da yorucu olabilir, kendine öncelik ver. Boş yere moralini bozma, bu tür şeylere üzülmeye değmez.

0 oy
tarafından

Mallığın vücut bulmuş hali nefret ediyorum böyle insanlardan,  şunları bu kadar simartmayin.

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,936 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 609 göst.
16 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ela_05 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 792 göst.