+1 oy
263 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar size konuyu açmak paylaşmak ıstedım kaynanam bundan 3 sene önce bel ameliyatı oldu neyse sımdı bel doğu tekrar nüks etti sanırım agrısı vardı kendısı tek yaşıyor esınle ayrıldı görümcemde evli oda çalışıyor kaynanam ıkı gün geldı bende kaldı çalışıyordu isten izin almış ben ılgılendım ama herseye karışıyor alttan alttan laf sokuyo örnek gece eşımı arıycaktım esım tır şöförü gecelerı yatmaz kendısı her gece arar konuşur arama bu saate yatıyordur dedı çocuklarımı kendısı yöneltmeye çalışıyor zaten kaynanamı hıc sevmıyorum evlendıgımde esımle bana çok şey yaptığı ıcın soğudum ondan esımde isten çık bi bende kal bı gorumcemde falan bende Dedım bende gelsın 1 hafta kalsın ama ben kaynanamı tamamen yanıma alamam çünkü onu görmeye tahammülüm yok sımdı amelıyat olcak kızı çalışıyor ben yanıma almak ıstemıyorum kendı evınde kalsın yemek yaparım ınsanlık namına ıkı tane evladım var bırı 1 buçuk bırı 3 yaşında herseyın yükü bende kaynanamı cekemem sız olsaydınız yasarmıydınız 

6 Cevaplar

+2 oy
(395 puan) tarafından

Açık açık desene şuan bana muhtaçsın sana ben bakıyorum burası benim evim müdahale etme. Benim evim benim kurallarım.  Gidip kaynanın evinde bakıyor olsan birsey diyemem karışsın etsin ama senin evinde sana müdahale etmesine izin verme susmayın arkadaşlar susmayın o üzülür bu kırılır tartışma çıkar ayıp olur deyip susmayinnnnnnn 

(10,115 puan) tarafından

+++ kesinlikle kimse senin kırılmanı düşünmüyorsa sende düşünme 

(973 puan) tarafından

Bence böyle demektense yanına hiç almasın canım

(4,951 puan) tarafından

++++ çok doğru.

(292 puan) tarafından

Maalesef bende çok sinirli biriyimdir müdahale falan ettirmem ama denmiyor canım dedin mi herşeyi ipleri koparacaksin sonra eşinle kötü olursun o yüzden haa gece gece arama dedi mesela ben bizim rutinimiz böyle derim  gene ararim ama öyle ,Cat Cat karışma burası benim evim  vs denilmiyor gene karıştığı şeyleri yapmam bizim duzenimiz böyle diyip ama  direk denilmiyor karıma diye eşinle kötü olmak var sonra 

(395 puan) tarafından

Ya işte bütün mesele koca da bitiyor haaa koca senjn arkanda olsa herseyi çat çat diyecen . Benimki de arkamda değil ama çok söyledim şimdi susma devrine girdim ara ara patlıyorum ama içimi bosaltip rahatlıyorum.  🤣🤣

(292 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benimde tam tersi aslında  ,ben cevap versem arkamda durur hatta abartir ,annesine Cat Cat cevap versem , ben bir deyince eşim  beş parlıyor annesine ,benden daha sinirli tahammülsuz biri  eşim karıma şunu yapmissiniz böyle demişsiniz diye ,öyle konularda bazen bana bile laf düşmüyor,çoğu zaman ortayı bulmaya çalışan taraf benimdir  ,ailesine kim olursa olsun yıkıp dağıtıyor ortalığı gaza geliyor sonrası sıkıntı işte 

annesiyle küsünce sonrasında zaman geçtikçe  üzülüyor  morali bozuluyor,ne kadar kavga etselerde sonuçta ailesi annesi  , zaman geçtikçe  pişman oluyor birden parladığı için  çünkü abartıyor eşim söylediklerin de ,evden kovmaya yada  kavgaya çeviriyor  ,sonrasindada üzülüyor yani , onların arasındaki küslük ,bu sefer zamanla  bizim aile içindeki  iliskimize yansiyor  ,o da bir  mutsuzluk ,o yüzden birşey demiyorum denmiyor ,

-Reklam-
+1 oy
(2,166 puan) tarafından

Valla kendi kaynanamdan örnek verinm. Üstüne koy 5le çarp benimkini her ihtiyacını giderim ama aynı evde kalmam . Zaten şimdiden karışmaya başlamış eşin yok bide üstüne olan sana olur

0 oy
(1,734 puan) tarafından

herkesin kaynanası ayrı :) ben kendiminkini isterim şahsen. sen çekemem diyorsan evinde kal diyeceksin ozaman

0 oy
(395 puan) tarafından

Evinde kalmasına müsadere etme kendj evinde kalsın 1 gün sen yemeğini yaparsın Allah rızası için 2 gün kendi kızı yapsın herkes kendi evinde yatsın kalksın.  Şimdi kendi kızına kıyamaz o el.kapisinda der ama niyeyse oğlan el kapısında olamıyor hiç bir zaman gelin mecbur ama kendi kızları el kapısı belki kocası razı gelmez oluyor . Bu cahil milletin zihin yapısını seveyim 🤣🤣🤣🤣🤣 çok cahil ülkeyiz cokkkkk 

0 oy
(292 puan) tarafından

Çocuklarla git kaynananin evinde kal bir kaç gün iyi olunca gelirsin evine yapacak birşey yok canım bende hiç sevmiyorum baktın kendi kalkıyor işini görüyor evine dönersin ne kadar yatıyor birde bel ameliyatindam sonra şimdi evine alsan birde aylarca kalırsa diye dedim görümce çalışıyormuş zor ya her iş valla kadınların omzuna biniyor kendimiz hasta olmaya bile lüksümüz yok valla 2 çocuk birde kaynana evde haklısın insan bunalir git evinde bir kaç gün bak ameliyattan sonra baktın azıcık ayaklandı dön evine 

ben olsam öyle yapardım 

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Yok kendi evi varsa git kendi evinde bak. Benimde kaynanam ameliyat oldu görümcemle dönüşümlü gidip kaldık.

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 272 göst.
0 oy
37 cevap 667 göst.
30 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nazli1elif (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,932 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 260 göst.

Kategoriler