+2 oy
112 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (571 puan) tarafından

kızlar evimi 2 gündür karıncalar bastı. İnternetten gördüğüm yöntemleri denedim. Tarçın döktüm sirke döktüm ama karıncalar gitmiyor. Öldürmek istemiyorum asla. Ne yapsam anlık olarak gidiyorlar sonra geri geliyorlar. Yerleri kaynar sirkeli suyla paspas ettim kaç kez. Olmuyor. Bir tavsiyesi olan var mı öldürmeden kesin uzaklaştıracak bişeyler

5 Cevaplar

+1 oy
(2,909 puan) tarafından

Tarcin sirke fayda etmiyor sana tavsiyem eczane git kırmızı şırınga ilaç var onu nokta nokta çıktıkları yurudukleri yerlere koy benim koltuklara çıkıyordu isiriyordu bende tüm evin köşesine yaptim sonuç 1 hafta oluleri temizledim sonra yok oldular bende hamam böceğide vardı  2 sene oldu ilacı yapalı tık yok ikisinden 

(571 puan) tarafından

Öldürmek istemiyorum. Teşekkürler

-Reklam-
+1 oy
(1,902 puan) tarafından

Yuvalarına salatalık kabuğu koymuştum gitmişlerdi şükür bi daha da geri gelmediler 😅 yuvalarını bulursan bi de böyle dene

(571 puan) tarafından

Ciddi misin 🤣 Deniyim valla

(1,902 puan) tarafından

Valla dene 😅😅

(571 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😊😊

0 oy
(5,227 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Karıncalardan nefret ediyorum. 

Nane kaynattım tortusunu bulundukları yerlere koydum nefret ediyorlar kokusundan bende onlardan, bir kaç kere yer degiştirdiler bende nereye gitseler oraya koydum sonuç ben kazandım evimi terk ettiler. 

(571 puan) tarafından

Bunu da okumuştum ya deniycem teşekkür ederim

0 oy
(1,441 puan) tarafından

Kaynanam bebek pudrası koymuştu.deliklere bi de onu dene İnşallah giderler

0 oy
(3,424 puan) tarafından

Benimkiler de basladi hersene ayni sey valla biktim 

(571 puan) tarafından

Ben yeni evliyim ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım uyuyamıyorum resmen. Huylanıyorum 🙁

(3,424 puan) tarafından

Bende yeni evliydim ilk zamanlar bende boyle olmustum ilk sene cok degildi 2inci sene daha cogaldi cocuk dogmustu ilaclattim 3uncu sene ilac milac fayda etmedi cocuk odasini resmen iptal ettim resmen evimi yuva yapmislardi oyle boyle degil yani kayinbabam 2 kere ilacladi oyle kesildi bi de benim tezgahin ustunde acayip cok oluyolar ya bildigim gibi degil bu sene daha o kadar olmadilar bakalim nolcak 

Ben karincaya sukreder oldum bocek cikmaya basladi surkeyle kurtulduk sukur simdilik bisey yok 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
13 cevap 191 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 69 göst.
26 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Ipek6161 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
8 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Simsek21 (1,719 puan) tarafından soruldu