+6 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (1,013 puan) tarafından

image

image

gerçekten şu kadar dengesiz olmayın  oruca niyetleniyorsun sonra zevk suyum geldi orucum bozulur mu diye  post açıyorsun biriside sana kalkıp doğru düzgün tutmayacaksan oruca niyetlenme deyince zoruna gidiyor, kendi postunu gizleyip gelip saçma sapan bir yorum yapıyorsun 

12 Cevaplar

+6 oy
(1,313 puan) tarafından

Ya ben erinirim su postu açmaya, bırak kim ne derse desin çok takılmayın herşeye 

-Reklam-
+5 oy
(18,926 puan) tarafından

Onun yaptıgı saçmalık belki dalga geçiyor belki cehaletten orasını bilemiyorum ama senin onun için post açıp onu linçlenmesine sebep olman daha büyük saçmalık

(1,013 puan) tarafından

Kusura bakmasın da saçma sapan post açıp işine gelmeyince gelip benim postlarıma yorum yapmasın O da 

(18,926 puan) tarafından

Söylediğim gibi onun yaptıgı zaten yanlış ama seninkide yanlış yanlışa yanlışlıkla karışılık verilmemeli

(1,013 puan) tarafından

Haklısın ama insan kendi sinir olmayınca anlayamıyor bazı şeyleri belki de aynısını sana yaptığını düşün

(18,926 puan) tarafından

Ben bu durumda eski şeyleri yüzüne vurmak yerine benden uzak durması için admine bildirirdim o kişinin bi kaç postuna ve yorumuna denk geldim trol hesap gibi geldi bana belki yanılıyorumdur bilemem ama trol hesapsa sinir olması mümkün değil 

(1,013 puan) tarafından

5 senedir buradayım ilk defa denk geliyorum buna

+5 oy
(4,127 puan) tarafından

O konu ayrı bu konu ayrı. Neden insanları laflariyla vuruyorsunuz ki? Bunu burda çok kişi yapıyor siz de onlardan birisiniz demekki. 

+4 oy
(11,538 puan) tarafından

Normal birisi değil o takılma :)

(1,013 puan) tarafından

Belli bacım belli o kadar belli ki yani 😊😌

(11,538 puan) tarafından

Üstelik de yine cinsellik postu açmış hep öyle yapıyor zaten şaibeli biri 😂

+4 oy
(3,751 puan) tarafından

Ben onun kadın olduğunu bile düşünmüyorum ama sizin de bu kadar basit bir şeyi post olarak paylaşmanız da çok normal degil

+2 oy
(10,802 puan) tarafından

Birileri ona kış deyince oda kuyruk acısı ile saldirmjş diye yorumladim 

(1,013 puan) tarafından

Azıcık öyle oldu canım

(10,802 puan) tarafından

Yaaa bide özellikle senjn eski postuna yazmış 🤣

+2 oy
(4,841 puan) tarafından

Keşke kimse birbirini kırmasa . Kaç senedir buradayım bir kere olsun birini kırmamışımdır . Bu arada A101 bim felan canm istanbulda saat 7 de kapanıyor 8 de gene açıyorlar bilgin olsun 

+2 oy
(519 puan) tarafından

Viii ne bu böyle yorum normal değil bu galiba 4 senedir burdayım İlk defa böyle bir yorum okudum 

+1 oy
(1,025 puan) tarafından

☺️☺️☺️

+1 oy
(3,875 puan) tarafından

Canım benim doğrudur onun ki yanlış 

Ama sende böyle şeyleri yüzüne vurmuş sun

Yarın bir gün bizde özel yada hassas bir konuda post açarsak bizimde yüzümüze vurulur 

Üzüldüm 🥹🥹☹️☹️🤷

Yanlışa yanlış ile karşılık vermiş sın

Hadi onun karakteri böyle var say 

Keşke demeseydin ve gülüm 

+1 oy
(4,602 puan) tarafından

Onun aklı cinsellikte maalesef biraz kayboluyo sonra unutuldu sanıyo tekrar cinsellik hatta burdakilerin de hayatına girecek tarzda soru soruyo ve cidden cevap verenler var pessss 

0 oy
(162,341 puan) tarafından

asil onun sorulari cok sacma ve ozel detayada giriyo

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 523 göst.
4 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Shr.45 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 254 göst.