Ya ben erinirim su postu açmaya, bırak kim ne derse desin çok takılmayın herşeye
Onun yaptıgı saçmalık belki dalga geçiyor belki cehaletten orasını bilemiyorum ama senin onun için post açıp onu linçlenmesine sebep olman daha büyük saçmalık
Kusura bakmasın da saçma sapan post açıp işine gelmeyince gelip benim postlarıma yorum yapmasın O da
Söylediğim gibi onun yaptıgı zaten yanlış ama seninkide yanlış yanlışa yanlışlıkla karışılık verilmemeli
Haklısın ama insan kendi sinir olmayınca anlayamıyor bazı şeyleri belki de aynısını sana yaptığını düşün
Ben bu durumda eski şeyleri yüzüne vurmak yerine benden uzak durması için admine bildirirdim o kişinin bi kaç postuna ve yorumuna denk geldim trol hesap gibi geldi bana belki yanılıyorumdur bilemem ama trol hesapsa sinir olması mümkün değil
5 senedir buradayım ilk defa denk geliyorum buna
Normal birisi değil o takılma :)
Belli bacım belli o kadar belli ki yani 😊😌
Üstelik de yine cinsellik postu açmış hep öyle yapıyor zaten şaibeli biri 😂
O konu ayrı bu konu ayrı. Neden insanları laflariyla vuruyorsunuz ki? Bunu burda çok kişi yapıyor siz de onlardan birisiniz demekki.
Ben onun kadın olduğunu bile düşünmüyorum ama sizin de bu kadar basit bir şeyi post olarak paylaşmanız da çok normal degil
Viii ne bu böyle yorum normal değil bu galiba 4 senedir burdayım İlk defa böyle bir yorum okudum
Birileri ona kış deyince oda kuyruk acısı ile saldirmjş diye yorumladim
Azıcık öyle oldu canım
Yaaa bide özellikle senjn eski postuna yazmış 🤣
Keşke kimse birbirini kırmasa . Kaç senedir buradayım bir kere olsun birini kırmamışımdır . Bu arada A101 bim felan canm istanbulda saat 7 de kapanıyor 8 de gene açıyorlar bilgin olsun
☺️☺️☺️
Canım benim doğrudur onun ki yanlış
Ama sende böyle şeyleri yüzüne vurmuş sun
Yarın bir gün bizde özel yada hassas bir konuda post açarsak bizimde yüzümüze vurulur
Üzüldüm 🥹🥹☹️☹️🤷
Yanlışa yanlış ile karşılık vermiş sın
Hadi onun karakteri böyle var say
Keşke demeseydin ve gülüm
Onun aklı cinsellikte maalesef biraz kayboluyo sonra unutuldu sanıyo tekrar cinsellik hatta burdakilerin de hayatına girecek tarzda soru soruyo ve cidden cevap verenler var pessss
asil onun sorulari cok sacma ve ozel detayada giriyo
1,486,288 soru
24,299,167 cevap
343,950 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın