Sorum yukarida
Ben henüz almadım.ama beklemem de
Benide kimse cagirmadi ama insanın içi biraz buruk oluyor biraz benim sizin olmadı mı herkes bir araya kaç kere
Ben kayinvalidemgil bide kendi ailemi cagirdim .onlarda çağırmadı illa çağırmak zorunda değil.sen iftara davet etmedin mi ? Yoksa davet edip seni cagirmadilar mi
aman ne gerek var ben bi kendi anneme gttim bi kendi annemi aldim . zaten guc bela is guc yetistiriom benim harcim degil valla iftara misafir. hafi aksam cayina yine. bi yufkadan borek bi salata bi tatli gecistiriliyor da iftarlik yemesinicmesi masasi osu buusu okadar hamarat degilim valla benim harvim degil 😂
Köyde her aileyi çağırdım giddim herkesde bizi çağırdı şükür bugüne diyelim...
Sadece benim ailem ve eşimin ailesine gittim onun dışında kimse çağırmadı çağırmasında zaten bende çağırmayacam çünkü aramızda sorunlar olmuştu bir kaç kişiyle 😏
Ben almadım ama almayida beklemiyirum.
Niye neden istemiyor sn
İstemiyorum demedim beklemiyirum dedim
Ben almadim zaten birda esimin teyzesi ve 2 kizi var beklemiyorum
Kaynanam onları ve kendi ailemi ablam ve eniştemi tek çağırdım cnm onlarda bizi çağırdı
Kimse cagirmadi
7 aile aldım farklı zamanlarda. Hepsi çağırıyor sırayla. Benim çağırmadığım bir aile çağırdı ama bahane ile reddettim. Karşılığını beklemiyoruz deseler de bekleniyor bence. Geri alamayacağım kimseye gitmiyorum ben.
Ben almadım çünkü köyde hic bir insan yok 🤷♀️
Hülya geçen ilanda gördük mükemmel köy evi dedim aha ben bu evi alayım Hülyaya giderim
Başım gözüm üstüne Nuraycım her zaman beklerim 🤗💜
İnşallah nasip olur sana da tabi istiyorsan 🤗
Kiz şimdi ha.yva.n beslemiyonmu sen tavuk, inek hani yumurta, süt, yoğurt, peynir :)
E senin şimdi bostaninda yoktur yeşillik, sebze
Ben sırf bu doğal beslenme için köy hayatı istiyorum ve tabi yalnızlık sakinlik ohh mis kafa rahat
Yalnızlık sakinlik kafa rahat yeterli bize canım bir de havası ayrı bir güzel miss gibi
Yok hayvann bizde canım tavuklarım vardı kuş gelip aldı hepsini geçen yıl hindi aldim onları da büyüdüler kesip yedik inek asla bakamam eşim çok istiyor almayı ama ben asla kabul etmedim 😁 bostani da kendime göre canim isterse yaparım bir iki sıra bize yetecek kadar öyle kışlık falan kaldırmam yani yazın taze taze yemek için o da keyfime bağlı yapıp yapmamak 😁 gerisi bahçede etrafta meyve dolu ağaçlarimiz çok böyle işte geçinip gidiyoruz çok şükür 😁
Anladım canım haklısın tabı ineģin bakımı falan zor olur uğraşmak istemeyebilirsin
Saģlıkla huzurla yaşayın Inşallah
Ailem ve eşimin ailesi kimse burda yok bir iki arkadaşim onlar çağırdı daha sıra bana gelmedi bende davet edeceğim inşallah
Biz gittik iki yere artı mevlide
Ama ben daha kimseyi almadım
Hem bu aralar çok sıkıştık
Hem asi bir çocuklarım var
Kime desem aman Allahım sen kimseyi alma
Akşam yemeğini yaptığına seviniyoruz biz diyor etrafımızda herkes biliyor bizim çocukları hiç bir şekilde bensiz durmayan çocuklarım var
☹️☹️☹️🤷🥹🥹😵💫☺️🤦🫡💐
3 kere davet yaptım hepside kalabalıkdı çok şükür.
ben hiç almadım kimsem yok zaten belki eşimin iş arkadaşını ailesi ile alırım ilk defa olacak bu durum çok telaş yaparım muhtemelen 😆
Beni kimse çağırmadı valla ben 2 kere aldım . Çağırmalarınıda beklemiyorum zatende soruldu diye cevap verdim . Sonuçta ben çağırdım diye onlarda beni davet etmek zorunda değiller
Kimseyi çağırmadım kaynanamgikdede yarım saat tek ddurdumannemlerde başka şehirde zaten
Kimse çağırmadilar bende çağırmadım Ve Cagiricaklar diye beklemiyorum kimse beni çağırmayana ben çağırmam kolay Kolay Ki Ablam çağrıdi gitmedim Çünkü eşlerimiz görüşmüyorlar samimi değiller o yüzden Annemler Cumartesi Günü çağırdılar oraya gidicem Geçen kayınvalideme gittim Ben çağırdım onlara iş olduğunda dolayı gelemediler ben Kaynanama gidip orada yemek hazırladım orda iftar yaptık ve Cumartesi günden sonraki hafta içi belirleyip annemleri çağırcam inşallah ❤️
Bende kimseyi çağırmadim kimse de beni çağırmadi. 🙂
Kimse cagirmadi çağırmasın da zaten evimde çok mutluyum elhamdülillah istediğimi yiyorum çocuklarda oruç onları sevdiğini hazırlıyorum benim çocuklarım seçici maalesef davette aç kaliyorlar
Benimde ama insanın içi buruk oluyor biraz
Sadece eltim çağırdı.. ondan başka kimsem yok burada bende bugünlerde onları çağıracam inşallah
Davet ettiklerim de davete gittiklerim de genel olarak eşimin tarafıydı. Annemin parmağı kırık, köyün yolları ya çamurdan ya buzdan ya kardan gidilebilecek gibi değildi, eşimin vardiyası da erken gidip hazırlığı kendimiz yapmaya uymadı daha, annemlere gidemedik de, onlar da gelemediler daha. Bizim taraftan ses çıkmadı, ben de ses etmedim müsait olduğumuz boş gün pek olmadı diye, bilmiyorum bakalım ya nasip
1,489,143 soru
24,340,254 cevap
346,003 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın