+2 oy
213 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (319 puan) tarafından

Hanımlar bana şöyle güzel ve basit bir tavuk sosu tarifi verebilir misiniz? Korili, soya soslu, salçalı, baharatlı her çeşidi denedim internetten tarif bakarak eşim bir türlü begenmiyor. Babam yoğurt salça sarımsak ile yapardı ben onu çok seviyorum, eşim onu da begenmiyor vallaha yıldım. Koriden soya sosu dan tiksindim valla, eşime tavuk tadı gelmeyecekmis midesi bulaniyormus. Dümdüz kızartıp yemeyi özledim valla😂

14 Cevaplar

+3 oy
(1,123 puan) tarafından

Tavuk tadı gelmemesinin tek yolu tavuk yememesidir.

tarafından

Hahaha

-Reklam-
+2 oy
(1,325 puan) tarafından

Hazır tozlar oluyor ya markette onları dene 

+1 oy
(4,831 puan) tarafından

Tavuk yiyeyim ama tavuk tadı gelmesin😀

(319 puan) tarafından

Enteresan işte 😂

0 oy
(693 puan) tarafından

Sosuna bol sarımsak baharat eklesen onlar agır bassa

(319 puan) tarafından

Bence eşimin damak zevkine sorun var bu sefer de off çok ağır olmuş der. Bir kere salçayı çok koydum ben yiyemedim salcadan çok güzel olmuş diye diye yedi. Aynısını bir daha yaptım çok ağır olmuş dedi🙄

(693 puan) tarafından

İşin çok zor Allah yardımcın olsun 

(319 puan) tarafından

Aminn🥲

0 oy
(2,727 puan) tarafından

Ben tavuk sosuna bolca sarımsak toz kırmızı biber kekik kimyon karabiber eklerim. Ama salça eklemiyorum. 2 kaşık yoğurt mutlaka. Yarım çay bardağı da zeytinyağı. Belki o şekilde elin tavuk yiyip tadını almaz 😅😅😅

(319 puan) tarafından

Ayy deneyeyim bari çok teşekkürler 

(2,727 puan) tarafından

Rica ederim 💖

0 oy
(148 puan) tarafından

Ben normalde kekik karabiber, kırmızı toz biber ,pul biber  tuz  zeydtin yağı bir kaşık yoğurt ve bir kaşık mayonez koyuyorum 

0 oy
(3,958 puan) tarafından

Tavuk yerken nasil tavuk tadi gelmeyecekmis ya bu erkekler neyin kafasini yaşıyorlar bazen gercekten hayret ediyorum sinitzel falan yapsan 

(319 puan) tarafından

Onu yapıyorum arada ehh bayilmasa da yiyor 

0 oy
(827 puan) tarafından

Susamlı balli bir sos vardı o acayip güzeldi hem tavuk tadını da bastırıyordu ama eşim biliyo tarifi ben bilmiyorum. Netten bı bak istersen

0 oy
tarafından

İşin zor vala

(319 puan) tarafından

Maalesef...

0 oy
(1,480 puan) tarafından

Limon suyu salça yoğurt ve baharatlar 

Kokuyu bilmemde tadı çok güzel oluyor 

0 oy
(1,348 puan) tarafından

2 yemek kaşığı yoğurt,1 yemek kaşığı salça 

Kori kekik pulbiber kimyon karabiber 1tatli kaşığı sıvıyağ karıştır tamam benim bildiğim bu

(319 puan) tarafından

Tamam deneyeceğim çok teşekkürler 

0 oy
(53,565 puan) tarafından

yemesin o zaman tavuk yerse tavuk tadi gelir enginar tadi gelecek hali yok 

(319 puan) tarafından

Et kavurması bile sade yemiyor illa salçalı... Bugün de sen eti güzel yapamıyorsun dedi... Yıldım 

0 oy
(3,820 puan) tarafından

Demekki eşiniz tavuk sevmiyor ona başka bir şey yapın kendinize tavuk yapin. 

(319 puan) tarafından

Enteresan bir şekilde o alıp geliyor hadi sosla diye... Deli çıkacağım bu gidişle 😂

(3,820 puan) tarafından

O zaman bende kendisi soslasin hadi bu sefer sen sosla canın ne istiyorsa onu koy diyin kendisi yapsın. Cocuklar bir şey yapmayınca onları da dahil ediyoruz öyle bir şey deneyin

(319 puan) tarafından

Oooo işten geliyorum bir de bana yemek yaptiriyorsun gibi bir laf etme potansiyeli var, bir de çay demlemeyi bile bilmiyor. Annesi el bebek gül bebek büyütmüş desem öyle de değil😂

0 oy
(2,487 puan) tarafından

Ben genelde özellikle kızartacağım zaman sosuna sarımsak rendeliyorum yoğurt karabiber pul biber salça tuz zeytinyağı koyuyorum çok beğeniliyor 

(319 puan) tarafından

Bunu da deneyeyim çok teşekkürler 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 155 göst.
6 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 112 göst.
27 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sila_eymen (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 395 göst.
16 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Vesile hakan (846 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 98 göst.

Kategoriler

1,459,025 soru

23,927,661 cevap

323,851 kullanıcı

...