Oğlum 20 aylık 2 haftadır en Ufak biseyde kendini yerlere atıyor herşeye ağlıyor geceleri uyumak bilmiyor uykusunda gece çok aglayip bağırıyor çok yoruldum ne zamn geçer kimler bu durumu yaşadı
Geçmiyor bacım her yaşta ayrı bir sendrom var bu sendromlar son bulmuyor maalesef . Evlendiklerinde rahatlıcaz diyorm sonra düşünüyorum o zamanda kocasıyla arası nasıl diye düşünürüm 😂
Allah yardımcımiz olsun o zaman 🤣
Benm kızım 4 yaşında markette pazarda aklına gelebilicek her yerde istediği olmadığında hayır dediğimde bağırıp kendini yere atıyor herkez bize bakıyor inanki çok sabırlı bir anneyim 4 yaşını geçti artk bende tükendim allah yardımcımız olsn
Geçen gün bende parka götürürdum eve gidelim dedim bağırış çağıris kendini yerlere atmak bi daha goturmedim alt katta babaanbesi var arada o bakıp parka götürüyordu oruç olduğu için onun yanınada goturmuyorum
Sınır koyuyorsun anladığım . Bende koyuyorum canm bir ara atmıyordu kendini yere sadece mızırdaması vardı . Yerde afedersin insanlar tükürdülerse onu göster , hayvannn pisletmişse yerde onu göster , böcek görürsen onu göster bak ne kadar pis yerler vs diye etkili oluyor biraz habern olsn
Bende 3 4 güne bir farklı oyuncaklar koyuyorum 3 5 tane değiştiriyorum sıkılmasın oynasın diye birde 4 buçuk aylık kardeşi var sürekli onun yanında uzanmak öpmek sarılmak istiyor onu emdirince bile ağlıyor yanımda Dursun karışma diyor
Bugün tüm gün bu yüzden modum düşüktü sürekli sürekli her şeye ağlıyor kendini yerlere atıyor inan bende sakinleştirecak sabır kalmadı 29 aylık benimki de canım
Sakinleştirirken daha çok ağlıyor valla artık umursamıyorum birde 4 buçuk aylık oğlum var iyice tükenip yoruluyorum
Aynen bende bırakıyorum bı yerden sonra ama değişen bişey yok konuşuyorum tamam diyor uzmeyecem diyor en ufak bir sorunda yerlerden yerlere sürünüyor:(( ahh canım senin işin daha da zor ben tek çocukla delirdim sen iyi ayaktasin maşallah 😅
Gerçi ikisi aynı anda ağladı mi sinir krizleri geçiriyorum tabi arada 🤣
Geçirmem diyeni ayakta alkışlarım 😂
2 yaş 3 yaş 5 yaş sendromu ergenlik aboooo
" bak Tahsin geliyorlar sağdan soldan "
😀😃
Hatta cennet mahallesi" anasi da gelse babasi da gelse " 😀😃
Geçer geçer okula başlasın 2.3. Sınıfta durulurlar napalim onlarda gelişiyor büyüyor.
Bu sendromlar bitmez o zman
Önerim kriz anında meselaa kendini mi tokatlar yere mi atar alternatif sun ozaman aa hadi gel balkona çıkalım bahçeye çıkalım kedi beslemeye gidelim. Birlikte oyun oynayalım diye o anlık kontrolsüz siniri alternatifler ile az da olsa kontrol altına alıp erteleyebilirisniz. Belkide zamanla da olsasakinlesmeyi öğrenecektir.
Sağol canım bunları deneyin havalar düzelse bu kadar olmaz sürekli evde olunca oda sıkılıyor galiba ister istemez
Olabilir canım onlarda insan net8cede biz bile bikac gün kalsak kafamız nasıl kötü oluyor delleniyoruz
Aynı benim bebeğimi anlatmissin oda 20 aylık herşeye ağlıyor susmak nedir bilmiyor
Yemek ye meyve ye desem bile ağlıyor valla
Bende çocuğumun elinden birşey alınca başla ağlamaya susmak nedir billmez tahammülum bazen kalmıyor bide tek çocuk olunca mecbur bana yapışıyor.
Kızımda 20 aylık Kac gündür hasta üzerine öyle mız mız olmus herseye ağlıyor kendi isteği olsun istiyor bazen telefon vermek zorunda kalıyorum bu sefer telefonuna alışıyor vermiyorum oyuncakları bir sürü var oynamaz asla bırakmaaz birşey yapayım küçükken asla beni yormadi büyüdükçe kızım kuduruyor
Geçmiyor cnm bugünlerde birşey yemiyor zar zor 11 kilo olmisti hasta oldu kilosu 10 düştü üzerine daha çok mız mız oldu
Benimkide bı kahvaltıda yumurta yer öğlen meyve türü akşam babasiyka yemek yer güzelce aç bırakınca yiyor bazen
Ak tek sorun yememeleri
Zamanla duzelip yerler inşallah
İnşallah cnm
Sen gel 3 yaş sendromunu sor nefes alma dese almam o derecedeyiz sıfır iştah hep bir hayır cevabı , çığlık atma bağırma esyalri fırlatma kendini yerlere atma en küçük şeyde aglama
2 yaş sendromunu dibine kadar yaşamış biri olarak söylüyorum ki 3 yaş sendromu daha betermis...
4 yaşta düzelmeye başlıyorlarmis sürekli soyleniyorum hayırlısıyla 4 yaşa gelelim artık diye 😂😂😂
Darısı bizim başımıza 🤣
3 yaşı gör birde
O nasıl canım 🤣
İnatçi evden çıkarken bin tane bahane uyduruyor çıkmıyor eve girerken bin tane bahane banyo yapmayı çok severdi banyo yapmak istemiyor evden çıkarken oyuncak seçmem gerekiyor diyor evden çıkmıyor of ya sıkıldım demeler ergen gibi tavırlar dinozor ismini bilmiyorum diye geçen sinirlendi kapıya yumruk attı ve bizim evde ses yükselmez şiddet kelimesi bile geçmez TV sadece TRT çocuk izler telefon bilmez nerden öğrenir bır bir çocuk kapıya yumruk atmayı çıldırtma beni dedi şok oldum ve onkadar akıllı bir bebek o kadar akıllı bir çocuktu şimdi resmen özgürüm ben diyor haraketleri ile
2 yaş sendromu 3 yaşında 3 yaş sendromu 4 yaşında biter bu böyle devam eder😂🤭
25 buçuk aydan sesleniyorum henüz değişen bişey yok uyumuyor bu saat olmuş direniyor ağlıyor ışığı ac diyor komşular artık isyan ediyodur
Benm kızım da 20 aylık bu aralar hasta ama hasta olmadan öncede aynıydi sürekli beni al diyor kucağımda durmak istiyor yemek yaparken bile tek kol yapıyorum yemeği kucağıma almayınca öyle ağlıyor kimseye de gitmek istemiyor daha bu yaşta atarlı olmayınca istediği elindekini fırlatıp atıyor malesef ki diğer çocuklarım büyük bu dördüncüm onların sorunları daha zor uğraşması özellikle ergenle 🥴🥴
1,438,959 soru
23,657,961 cevap
308,822 kullanıcı