Kızlar bimden denemek icin basmati pirinc aldm simdi yaptım ama kokusu bi degsiik tadı da öylemidir kullanan var mı acaba
Ben normal pilav gibi yaptım gayet güzeldi.
Kokusu farkli mıydı peki
annem normal pilav gibi kavuruyor basmati princi azcik yagda normal pilav gibi kaynar su döküp suyu cekene kadar pisiriyor. sadece kardesime yapio tatsiz tizsuz ham bisey 😆 sporcu beslenmesi icin.
Valla ben normal pilav gibi yaptım güzeldi koku falan yoktu
Basmati pirinç kokudur yasmin pirinç ile yapılan pilav yediysen tadı aynıdır
Ay o koku yüzünde pilavdan nefret etmeye başladım yeminle tatidi öyle değil ama bence baldo Osmancık pilav basmatiden daha lezzetli biz hep basmati kulaniyoruz alacaksan en güzeli iğrenç kokusu olmayan Zerrin var o güzel yada kaka diye marka
Biz de aksine o kokuyu çok sevdiğimiz için sadece basmati kullanırım pilavlarda. Dolmalarda falan da yasemin pirinci kullanirim. Herkesin zevki farklı işte
Geçen iftara davetliydik yapılmış eşim çok begendi tane tane diye bende koku almadım varmıydı bilmiyorum hatta baktım yoktu bimde bende alıcaktım
Bende gecen marketten aldim. Kokusu tadi bi tuhaf geldi. Yabanci bir arkadssim var ona anlattim. O da kendi memleketinden gelen pirinçten hediye etti. Ne kokusu vardi ne tuhaf tadi. Cok hosuma gitti.
Baamati kavurarak yapılmazmis. Ben de merak edip almıştım beğenmemiştim. Baldo en lezzetlisi bana göre. Ama ablam yaomisti basmatiyle kokusu yoktu tadı da güzeldi. Markadan markaya fark ediyordur
Normalde baldo kullanıyordum saglıklı diye basmati aldım bnde eşim begenmedi tadı baldo gibi degil kesinlikle
Basmati pirince bayılıyorum ben kokusuna da bayılıyorum, biraz farklı bir kokusu var, basmatiye alışınca diğer pilavı beğenmez oldum, ben havuçlu yapıyorum pasmati pilavı, özellikle basmati pirinçle özbek pilavı çok güzel oluyor
1,451,023 soru
23,825,042 cevap
318,552 kullanıcı