+3 oy
280 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,316 puan) tarafından

Kızlar bimden denemek icin basmati pirinc aldm simdi yaptım ama kokusu bi degsiik tadı da öylemidir kullanan var mı acaba 

10 Cevaplar

+4 oy
(837 puan) tarafından

Ben normal pilav gibi yaptım gayet güzeldi. 

(1,316 puan) tarafından

Kokusu farkli mıydı peki 

(7,423 puan) tarafından

annem normal pilav gibi kavuruyor  basmati princi azcik yagda  normal pilav gibi kaynar su döküp suyu cekene kadar pisiriyor. sadece kardesime yapio tatsiz tizsuz ham bisey 😆 sporcu beslenmesi icin.

(837 puan) tarafından

Valla ben normal pilav gibi yaptım güzeldi koku falan yoktu 

-Reklam-
+3 oy
(5,195 puan) tarafından

image

Tadı öyle değil ama basmati yerine başka bir şey önereyim foto bulup ondan daha lezzetli. Bunların kokusunu çözemedim pişerken hepsi kötü kokuyor kaliteli marka var mıdır bilmiyorum 
+3 oy
(5,248 puan) tarafından

Basmati pirinç kokudur yasmin pirinç ile yapılan pilav yediysen tadı aynıdır

+1 oy
(1,305 puan) tarafından

Ay o koku yüzünde pilavdan nefret etmeye başladım yeminle  tatidi öyle değil ama bence baldo Osmancık pilav basmatiden daha lezzetli biz hep basmati kulaniyoruz alacaksan en güzeli iğrenç kokusu olmayan Zerrin var o güzel yada kaka diye marka

+1 oy
(307 puan) tarafından

Biz de aksine o kokuyu çok sevdiğimiz için sadece basmati kullanırım pilavlarda. Dolmalarda falan da yasemin pirinci kullanirim. Herkesin zevki farklı işte 

+1 oy
(624 puan) tarafından

Geçen iftara davetliydik yapılmış eşim çok begendi tane tane diye bende koku almadım varmıydı bilmiyorum hatta baktım yoktu bimde bende alıcaktım 

+1 oy
(3,193 puan) tarafından

Bende gecen marketten aldim. Kokusu tadi bi tuhaf geldi. Yabanci bir arkadssim var ona anlattim. O da kendi memleketinden gelen pirinçten hediye etti. Ne kokusu vardi ne tuhaf tadi. Cok hosuma gitti.  

0 oy
(3,943 puan) tarafından

Baamati kavurarak yapılmazmis. Ben de merak edip almıştım beğenmemiştim. Baldo en lezzetlisi bana göre. Ama ablam yaomisti basmatiyle kokusu yoktu tadı da güzeldi. Markadan markaya fark ediyordur

0 oy
(923 puan) tarafından

Normalde baldo kullanıyordum saglıklı diye basmati  aldım bnde eşim begenmedi tadı baldo gibi degil kesinlikle 

0 oy
(247 puan) tarafından

Basmati pirince bayılıyorum ben kokusuna da bayılıyorum, biraz farklı bir kokusu var, basmatiye alışınca diğer pilavı beğenmez oldum, ben havuçlu yapıyorum pasmati pilavı, özellikle basmati pirinçle özbek pilavı çok güzel oluyor 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 341 göst.
27 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Esmaaaa (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,427 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 417 göst.
30 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Birhilall (1,710 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 197 göst.
25 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Violett2111 (592 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,023 soru

23,825,042 cevap

318,552 kullanıcı

...