Göz altı morluklarım dan nefret ettim ya niye böyle ya ne yapmam lazım 28 yaşındayım sanki 40 yaşında gibi siyah
Vitsmin falan kullansan bilmem bende deneyecegim birseyler kapatmaktan skldım uykusuzluk yorgunluk kansızlık falan etkiöediyor sanırsam asırı ekran
Ya hiç sorma bunedir ya beyazlticiyla kapatmakran sıkıldım artık nasıl kurtulcam ne yapmam lazım
O da bişey mi 24 yaşındayım sabah kalkınca göz altlarım mosmor 😂far sürmüş gibi hemde değerlerime baktırdım muayene oldum bi sıkıntı yok ikinci doğumumdan sonra çıktı zaten ortaya neden oluyor bilmiyorum ama sabahları bende zombi gibiyim
Bende de var ,güneş kremi ve kontür yapıyorum her sabah . Onların anlık çok etkisi oluyor ama işliyor sanki morlukları da kalıcı yok ediyorlar. Yinede ben her zaman kapatıyorum artık psikolojik olmuş.
Günes kremi kapatirmi ya bn kompile geçsin istiyorum artık ne ypmam lazım
Uykusuzluktan oluyor canm bende . Sendede öyledir belki
Bilmiyorum ya e geç yatıyorm geçte kalmıyorum niye böyle
O bolgelere bol bol c vit ve kolojen uygulayın hücre yenilenmesi olsun. Göz altı için olan bakım kremlerinden devamli kullanmanız gerekiyor birde. Ayrıca ya yorgunluk ya yaşlanma ya da uyku eksikliğinden olur ve kalicilasir. Bu yüzden yaşlanma karşıtı bir kremi de düzenli uygulayın. Birde en önemlisi kan bakılması gerekiyor. Sebebi tiroid D.K ve E vitamin eksikliği de olabilir.
Evde basit teknikler şunlar, salatalık maskesi, soğuk kompres, çaylı pamuk, cilt masajı, vitamin ve mineralli beslenmek
Mesela ne gibi güneş kremi iyi gelirimi
Güneş kremini zaten sürekli uygulamak gerekiyor özellikle dışarı cikarken, yaz kış. Ama sizin kolojen içeren yaşlanma karşıtı kremler kullanmanız gerekiyor morluktaki pigmentler için. C vitaminli bir serumla desteklemeniz lazım c vitamini açıyor rengi. Birde ton esitleyici tonikler kullanabilirsiniz cilt bakım ürünleri kullanmanız gerekiyor yani, gunduz-gece bakım kremi, cildi temizleyen tonikler ve pigmentler için yaşlanma karşıtı kremler ve maskeler. Göz altı için ayrıca maskeler var Instagram'da falan gormussundur böyle renkli falan. Onlari düzenli geceden sabaha kullanabilirsin devamlı kalabilir yüzünde. Pudrayı bir an önce bırak çünkü o araları doldurup tıkıyor özellikle gözenek sorunun varsa çok kötü etkiler. Makyaj ürünlerinde göz altı içinde ayrıca ürün kullanacaksan bile mutlaka temizliğini iyi yap. Bb krem zaten aynı şekilde bir makyaj ürünü bakım ürünü değil. Kapatma yapmak ancak daha kotu etkiler. Kısa süreli çözüm yani. Gidermez izleri. İzleri morlukları ve siyah bariyeri açmak için cildini besle. Hint yağı çok etkili mesela ciltte. Dediğim gibi salatalık maskesi yap sık sık, soğuk kompres uap trendyolda falan su buzlu ciltte dönen aletler var onlardan al gözlerinin altına uygula. Çaylı pamukla sil gece ve gündüz. Yanında da mutlaka cilt masajı yap elvin var Instagram'da. Takip et. O sürekli yüz masajı gosteriyor. Birde tabi ki cildi beslemek. Bunalri sık uygularsan kısa sürede büyük oranda azalır.
Ay inşallah ya Allh razı olsun c vitamini ne acaba evt makyejlerle kapatmaya çalıyorum dahada berbat oluyor organik kullanacam bundan sonra aloe vera jeli de kullansam mı
Serum canım, trendyolda falan var alabilirsin ordan sıvı formda. Damlalikla damlatıp cildime suruyorsun. Marka olarak ben astagna kullanıyorum çok doğal uretilen bir ürün. Benim eski müşterim üreticisi. Kimyacı zaten kendisi de. Aloe Vera cilt için biraz alerjik ve bazen tahriş yapabiliyor onu fikkatli kullanmak gerek
Onere bilicegin etkili şeyler varmı varsa yazamisin çok teşekkür ederim bu arada
Genetikmi benimde öyle ama anneminde öyle... doktor böyle devam kapatıcı yapcaksin çünkü bir ara operasyon yaptıracaktim asla önermedi yaşım 43
Abla senin gene 43 bnde 28 sanki 50 yaşında gosteryorum göz altından dolayı
Benim hep öyleydi yani cocukkende gençkende... yani ondan sordum genetikmi ailede varmi diye göz yapısıyla alakalı
Yok ailede benxe niye var anlamadım
Üzerinde nazar olanın gözlerinin altı mirastır diye duydum ne kadar doğru bilemem
1,507,789 soru
24,610,865 cevap
364,074 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın