+2 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından

Oğlum iftara tantuni istedi tavuk göğsünden yapcam nefis yemek tariflerinden baktım ilk defa yapcam çünkü bi tarifte haşlamış birinde haşlamamış ben nasıl yapsam bilemedim yapanlar fikir verebilir mi bi de lavaşı kendim yapayım dedim ama yapıp koysam iftara kurumaz dimi

4 Cevaplar

+1 oy
(16,274 puan) tarafından

Lavaş kurumaz, hamura mutlaka yoğurt ekle yumuşak olur o zaman. Ben haşlamadan direk pişiriyorum. Bence haşlamaya gerek yok. 

(155 puan) tarafından

Bende kararsız kaldım da

(16,274 puan) tarafından

Tavuk zaten çabuk pişer. Pişerken azar azar su ekle. Suyunu çektikçe eklersin. Bol suda haşlayinca iyi olmaz. 

-Reklam-
0 oy
(301 puan) tarafından

Ben sürekli yapıyorum tavuğu haşlanmana gerek yok o zaten suyunu salıyor çok da güzel pişiyor. Lavaşta kurumaz. 

(155 puan) tarafından

Herkez haşlama demiş bende öyle yapcam saol

0 oy
(2,183 puan) tarafından

Lavasini kendin yap biz hazir aldik biri bayat cikti biri tatli cikti igrencti Allah affetsin icinin tavugunu secip cope attik kendin yap sofraya beze sar posetle hic bisey olmaz 

Tavuklari ince ince dogruyosun tantuni icin ozel tavasi opmasi lazim ama bende yok granit tavada yapiyorum aman bosver tavuklari suyunu salip cekiyo sonra yag ekliyorum tuzunu karabiberini bolca toz kirmizi biberi ekliyorum ustune 1 bardak kadar su ekleyip sununu cekene kadar pisiriyorum bu kadar biz sogan sogussuyle cok seviyorum afiyet olsun 

(155 puan) tarafından

Denicem çok saol lavaşı kendim yapıyorum

(2,183 puan) tarafından

Yap yap inan daha lezzetli olcak 

0 oy
tarafından

Bn lavasi disardan alıyorum 

(155 puan) tarafından

Ben nefis yemek tariflerinden baktım çok güzel oldu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.
30 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde ipekipek (1,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
8 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
11 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,016 soru

23,727,586 cevap

313,314 kullanıcı

...