+3 oy
175 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,403 puan) tarafından

Gurbete evlendim özlemle ilgili sorunum yok ama birinin başına birşey geldiği zaman yanlarında olamıyorum çok üzülüyorum. Babaannem düşmüş kafasını vurmuş çok kanaması olmuş zor durdurmuşlar. Dua edin lütfen 🤲

8 Cevaplar

+2 oy
(1,104 puan) tarafından

Rabbim safi ismiyle şifa versin canım .gurbetle başa çıkamıyorsn malesef .ben kendi memleketimden çok uzaktayım .yurtdışı değil ama gurbet yine aynı gurbet kapını calan olmaz kahvene eşlik eden olmaz bi marketlerde insan görüyorsun 

(1,403 puan) tarafından

Sağol Allah razı olsun.Aynen öyle bende çok uzaktayım yurtdışı değil ama 1000 km mesafe var aramızda ailemle ne onlar bana koşabiliyor ne ben onlara

(1,104 puan) tarafından

Öyle malesefki hangi şehire gelin gittin canım ben izmirdeyim 

(1,403 puan) tarafından

Kahramanmaraş tayım İstanbul dan geldim sen nereden gittin İzmir e

(1,104 puan) tarafından

Kahramanmaraş aslında güzel memlekettir hani dogulu insanları sıcaktır , Elazığ'dan geldim ben 

(1,403 puan) tarafından

Burada olmakla sıkıntım yok aslında seviyorum Kahramanmaraş ı benimsedim, belki eşimden daha çok Maraşlıyım diyebilirim 🤗 ama işte aileme birşey olduğu zaman ulaşamamak beni üzüyor. Aklım hep orada, geç vakit telefon çalsa korkuyorum birine birşey mi oldu diye hele bizden biri eşimi ararsa daha çok korkuyorum birine birşey oldu ona söylemek için aradılar direk bana söyleyemicekler diye düşünüyorum hep.

-Reklam-
+2 oy
(3,169 puan) tarafından

Ben soyle kendimi rahatlatiyorum öyle durumlar oluyorki arka sokakta oturan ziyarete gidemiyor ben sonradan da olsa gidebiliyorum şükür. 

(1,403 puan) tarafından

Evet bu da doğru yeri geliyor yakınına bile gidemiyorsun 

+1 oy
(216 puan) tarafından

Allah acil şifalar versin inşallah. Ben gurbette değilim ancak ailem bazi sebeplerden burdan taşındı ben evlendikten bir yıl sonra.  Şimdi gurbet oldu bana memleketim. Ne hastalıkta ne bayramda ne sevinçte ne huzunde ailemle olamıyorum Rabbim yardım etsin 

(1,403 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun. Bir aradayken sonradan ayrı düşmekte çok zor. Rabbim hepimize yardım etsin.

(216 puan) tarafından

Maalesef çok zor .amin Rabbim size de yardım etsin babaannenize şifa versin inşallah 

(1,403 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun

0 oy
(1,414 puan) tarafından

Edilmiyor kardeş 15 sene oldu baş edilmiyor

(1,403 puan) tarafından

Benimde 8 sene oldu yakın yer değil ki ha deyince çıkıp gidesin. İnsan sevdiği ile evlenirken böyle şeyleri hiç düşünmüyor mutluluktan. Rabbim beterinden korusun yine de ne diyelim.

0 oy
(529 puan) tarafından

Geçmiş olsun bazen uzak olmak gğzel boşver dip dibe oluyıruz yapıyoruz yapıyoruz kimse kıymet bilmiyo hiç üzülme böyle daha kıymetlisin buna inan

(1,403 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(4,568 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin ❣️ 

Ben 7 sene olacak gurbetteyim hâlâ alışamadım bu gidişle de alışamam gurbetliğe🤧😭

(1,403 puan) tarafından

Sağol Allah razı olsun Rabbim kolaylık versin bizlere 

0 oy
(2,517 puan) tarafından

Allah acil şifalar versin canım benim 😿🤲 

(1,403 puan) tarafından
+1

Sağol Allah razı olsun 

0 oy
(50 puan) tarafından

Valla canım seni çok iyi anlıyorum. Ben yurtdışında ailem Türkiye de o kadar zor ki.  Senin yine gidebilme imkanın var ben gidemiyorum mesela.  Düşün canım geçen gün annemle görüntülü konuşuyoruz. Evde babamla kiracılar arasında tartışma çıktı babam kalp krizi geçirdi ama ben kameranın arkasında  durmaktan başka bir şey yapamadım. Hüngür hüngür ağlıyorum bağrışmalar var ses geliyor ama cevap veren yok.  Uzakta olsan gidebilme imkanım var diyip kendini sakinleştirebilirsin canım. Rabbim güç kuvvet ve bolca sabır versin inşallah. 

(1,403 puan) tarafından

Seninki daha zor Rabbim yardımcın olsun 

(50 puan) tarafından

Amin canım sağolasın.  Size de çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah. 🤲

(1,403 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 69 göst.
+2 oy
4 cevap 144 göst.
23 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,132 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 71 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Grssbbk2 (54 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,753 soru

23,711,265 cevap

312,269 kullanıcı

...