+4 oy
508 göst.
önce Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

2 günlüğüne bana geldi. Kardeşim de var. Benim omzuma düzenli krem sürülmesi gerekiyor. Eşime dedim sür diye ben lafımı bitirmeden hemen lafa atladı. Dur bana getir ona verme diye. Sürerken haliyle t shirtimü çıkardım. Üzerimde Sütyen var. Ablam şu t shirtü üstüne tut yakanı kapat bilmem ne. Kendi için demiyor ha. Eşim çocuklarla uğraşıyordu. Olduğumuz odaya gelirken diyor kapat diye. Neyse işi bitti tamam giy t shirtü artık falan dedi. Normal asla öyle şey demez. Eşim yaklaştıkça dedi. İftara arkadaşına gitti kardeşimle. Eve gelmeden de sevgilisiyle buluştu. Eve geldi hep beraber konuşuyoruz aynı ortamda. Eşime aşkım diyecekti. Eşim fark etmedi bile. Aş dedi seslendi. E tamam daha ne uzatıyorsun. Ağzını gere gere gülerek ayy enişte sana da az daha aşkım dicektim dedi. Açıkçası rahatsız oldum. Ne alaka yani. Neyse bugün de dışarı çıktılar. Kızım uyumuştu onların gelme saatine yakın. Ben de diğer çocuğumu emziriyordum o an eşimin telefonu elimdeydi. Eşim söyledi çocuk uyumuş onlara söyle de zile basmasınlar. Neyse eşimin telefonundan ablama yazdım. Zile basmayın çocuk uyudu diye. O da tamam yavrum yazmış. Ney..?? Ne alaka.? Nerdesiniz abla yazdım peşine. Cevap yazdı daha konuşmadık. Eve geldi o zaman diyor ki aynı gülerek. Ayy ben de enişteme yavrum yazmışım. Yav ne alaka. Hadi insanlık hali ağzından çıkar da yazmk?.

20 Cevaplar

+3 oy
önce (103 puan) tarafından

En İyi Cevap

Dün gece kardeşime anlattım. Ve bana bir şey anlattı. O da farkına varmış. Ben odama gitmişim. Eşim odadaymış. O anı hatırlıyorum zaten kızım hemen peşimizden gelmişti. Kardeşim de dalga geçmişti sizin yüzünüzden çocuk yapmicam Bi yalnız kalamıyorsunz gibisinden. Neyse o zaman ablam bizim odanın kapısına gelmiş. Kapı yarı aralıkmış. Kapının önünde kızımın battaniyesi ve ıslak mendil varmış. Hiç alakasız bir şekilde ablam oturma odasından çıkıp bizim odanın kapısına gelmiş. Kardeşim yemin ediyor gerçekten gördüm bakıcak mı diye baktım diyor. Ablam yalandan eğilmiş battaniyeyi almak için. O ara odaya bakmış. Sonra onları alıp oturma odasına geri gitmiş. Kardeşim dedi ki onları ne yapacağını merak ettim peşinden gittim dedi. Öylece koltuğa bırakmış ve telefonda oynamaya devam etmiş. Kardeşim diyor sırf size bakmak için yapmadıysa ne olayım falan.. Valla beklerim. Ay nasıl sinir oldum ya bu arada yorum yapan herkese cevap veremedim kusura bakmayın. Hepiniz haklısınız valla çok haklı yorumlar var 

önce (6,744 puan) tarafından
+2

Benim anlamadığım neden sizde kalıyor iki kardeşinde?? Asıl o ne alaka. Zaten baldız ateştir geçin artık şu kardeş abi kafasını 

Cuma günü geldi bugün gidicek. Normalde köydelere iftara geldi arkadaşlarına. Kalacak yeri yok diye bana geldi 

önce (6,744 puan) tarafından

E diğeri peki? A

önce (1,414 puan) tarafından

Gülüm o ablayı ailenden uzak tut yoksa valla çok kötü şeyler olur diyim sana, kırılırsa bırak kırılsın yuvanın dağılmasından iyidir 

-Reklam-
+11 oy
önce (8,154 puan) tarafından

Baldız enişte kayın yenge arasında mesafe olmalı diyince linç yiyoruz geri kafalı oluyoruz ama buyurunuz açık örneği herkes yerini bilmeli yavrum aşkım ne alaka ya ağzından çıkması bile saçmayken insan ne yazdığını bilmezmi kıvırmaya çalışmış ama becerememiş 

Aynen ben de onu anlamıyorum. Kardeşime anlattım. Ben de sana anltıcaktım dedi. Onu sevgilisine de aşkım demiş dün. Noluyor anlamadım 

önce (8,154 puan) tarafından

Ablanın rahatlığı mı laçkalığımı desem bilemedim ama bir dur deyin bence saçmalık 

önce (2,339 puan) tarafından

Sen neden kıyafetini kapatıyorsunki ne oluyor o benm kocam aynı yatağa giriyorz diyip yüzüne bakıp tepkisinş ölçseydin ya canm . 

+5 oy
önce (558 puan) tarafından

Bir çok kişinin olmuştur böyle histerik bir arkadaşi yada birşeyi. Karşı taraf kim olursa olsun bir polemik olsun laf atılsin dişiliğim ön plana çıksın herkes bana baksın beğensin . Mıç mıç cins cins tavırlar. Kim olursa olsun mesafe iyidir . Kuzenim böyleydi,eşim saf değil tabi anlıyor ama ortalık karışmasın diye bişey diyemiyor. Hemen uyarmasini söyledim . Ben sevmem böyle hareketleri . Kime yapıyorsan yap ama ne bana ne yanımda yapma ben karşı cinsle yüz göz olmayı o saygı mesafesinin kalkmasını sevmem dedi . Yanımda lafına sözüne dikkat edeceksin edemiyorsan ben yokken görüşün. 

+3 oy
önce (588 puan) tarafından

İnsanlar neler yaşıyor, ne yiyip içiyor. Sormak lazım

+3 oy
önce (1,863 puan) tarafından

Ablanla iletişimi kes net bir şekilde. Seninde agzin dilin yok mu? Aynı şeyi 2. Defa yapmış bisey diyemiyor musun? Daha dikkatli ol diye. Ayrıca kıyafetini kapatırken o benim kocam ne alaka diyemedin mi?

+3 oy
önce (398 puan) tarafından

Eve geldiğinde saçını yolup nasıl eline vermedin çok merak ediyorum. Açık açık senden rahatsız oluyorum evime gelmeni istemiyorum de. Ne bu ya böyle! Okurken başım ağrıdı.

+3 oy
önce (1,414 puan) tarafından

Burnuma buram buram kötü kokular geliyor dikkat!!!!!

+2 oy
önce (14,874 puan) tarafından

Ee yuh yani Ablan neyin kafasını yaşıyor 

+1 oy
önce (2,835 puan) tarafından

Umarim bu post şakadir

Yok valla değil 

önce (2,835 puan) tarafından
+1

O zaman sizdeki genişlik konya ovasini geçmiş kusura bakmayin

Ben olsam oyle bi haddini bildiririmki akli şaşar 

O kadar saçmasapan hareketler yapiyor sizde oturuo izliyormusunuz yani nasil hangi akla hizmet tepki gostermiyorsunuz? Aynisini siz esinizin kardesine yaparmisiniz bi dusunun diye soyluyorum ablanizin tavirlari normal mi sizce

+1 oy
önce (142 puan) tarafından

Bunlar gerçek mi. Ablaniz iyi mi?? Cok sacma durumlar yaşanmış da. Mutlaka cevabını verin noluyor diye. Bir de eşiniz bu duruma ne tepki veriyor merak ettim

Eşim farkında bile değilim dedi. Söyledim ona da. Zaten o ablamı zerre kadar sevmez. Sadece saygı duyar ablam diye evine alır o kadar. Merhaba merhaba yani 

önce (142 puan) tarafından

En iyisi çünkü ablanın davranışlari cok garip. Kabul edilir gibi değil 

+1 oy
önce (2,339 puan) tarafından

Çüş çüş çüş yani

+1 oy
önce (1,756 puan) tarafından

Niye seni eşinden kaçırmaya çalışıyor onu anlayamadim. 

önce (868 puan) tarafından

Benim anladığım kadarıyla eşini sanki senden kıskanmış. Ne olur kusuruma bakma ama aklıma o geldi 

önce (1,756 puan) tarafından

Yani enişteye karşı bı ilgi olabilir diyorsun?

önce (868 puan) tarafından

Yani sonuç onu gösteriyor

+1 oy
önce (1,101 puan) tarafından

Abla biraz fazla gevşek desem alınmasın demi:)

+1 oy
önce (453 puan) tarafından

Bi host ordan derim abla mabla dinlemem koyarım kapının önüne hadsize bak sen ya 

Azdiysan ötede yasa tövbe estağfurullah gece gece sinir indi bacım nasıl bu kadar sakinsin

+1 oy
önce (1,677 puan) tarafından

Sen daha oncede ablanla ilgili postlar actin mi hic bizde kaliyo sevgilisiyle bulusuyo ailem bilmiyo bisey olsa usteme kalcak gibi hatta cocuk gibi herseyi benden bekliyo hic bi ise elini atmiyo gibi 

+1 oy
önce (11,028 puan) tarafından

Senin ablan normal biri değil ki zaten. Daha önce çok iğrenç bir postunu okumuştum ablanla ilgili. Öyle biri kim olursa olsun evimde işi olamaz. Insallah iki gün sonra eşim ve ablam diye post açmazsın.

+1 oy
önce (3,808 puan) tarafından

Ablanın ciddi sorunları var karşı cinse karşı. Libidosu yüksek ve flörtöz biri. Bunun önüne geçmesi için önce birinin ona demesi gerekiyor. Tedavilik bir durum bu. 

Bizim sınıfta da vardı böyle bir kız. Çok iyi bir insan çok iyi bir arkadaş ama erkekler konusunda kontrolsüzdü. Flörtöz, kaşı gözü ayrı davetkar bir kızdı. Defalarca bizim erkek arkadaşlarımıza asıldı. Evlendi bir şekilde ama gözü hep dışarıda oldu. Evlerden ırak denecek bir kadın oldu. Eşi yapamadı tabii. Boşandı, tedavi oldu (psikolojik tedavi ve hormon tedavisi) şimdi normal biri. 

0 oy
önce (13,702 puan) tarafından

Gevşek çok afedersin. Uyar ablanı

0 oy
önce (8,359 puan) tarafından

Senin adın seyran, ablanın adı Suna olabilir mi? 

0 oy
önce (4,805 puan) tarafından

Alttaki yorumlardan anladigim kadariyla ablanda kisilik bozuklugu var (Tahminimce borderline). Bunu hakaret olarak degil psikiyatrik bi durum olarak soyluyorum. Demek ki farkedilecek kadar yapiyor. Eger konusup destek almazsa sadece size degil arkadaslarinin veya akrabalarinin kocalarina da yapar. He doktor normal derse o zaman ablan kudurmus derim.

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 81 göst.
+3 oy
21 cevap 462 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde idilt (832 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 189 göst.
+2 oy
2 cevap 84 göst.

Kategoriler

1,440,809 soru