+3 oy
162 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından

Kızlar çare bulun bana Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı hamile kaldıgımdan beri ne düzgün sarılıyor öpüyor yanıma yanaşıyor vücudumda bisuru çatlak oluşmuş kızlar eşim işten gelip gelmez uyuyor yada telefondan çıktığı yok aldatmıyor kesinlikle çünkü telefon sürekli bir yerlerde sifresinide biliyorum ama umursamıyor kavga ediyoruz odaya gidiyorum gelip gönlümü almıyor ne desem ne yapsam boş hamile kalmadan önce sürekli bana dokunmak benle olmak istiyordu ama şuan hiç benle olmak istemiyor hamile kaldıgımdan beri benden bıkmış gibi sürekli yeter bıktım falan diyor ilk gebeliğim sürekli bir yerim ağrıyor eşime diyemiyorum artık hiç umursamıyor beni napmam gerekiyor  kendimi çok çirkin hissediyorum kendimi yapıyorum güzel giyiniyorum falan ama işe yaramıyor gerçekten bebeğimden uzaklaştım karnıma düzgün dokunup sevinmedi bebeğimiz oluyor diye 

7 Cevaplar

+5 oy
önce (2,416 puan) tarafından

Kendisine konuşmak istediğini söyle çay ya da kahve içerken, tüm bunların seni çok üzdüğünü söyle canım. Bebek de etkileniyor stresten. Gerekirse bir uzmandan destek alın. 

önce (1,868 puan) tarafından
+1

Bencede çok haklısınız artı vericektim valla veremiyorm artım bitmiş açılınca vercem hemen🌸 ( verdim artımı ) 

önce (23 puan) tarafından
+1

Canım  gerçekten denedim elinden düşmüyor su telefon sürekli elinde bırak yeter diyorum bide onun için kavga ediyoruz dahada kötü oluyor eşime desem gel bir uzmana gidelim asla kabul etmez 

-Reklam-
+2 oy
önce (251 puan) tarafından

Canım benim eşimde doğumdan sonra öyle oldu çocuklan ilgilenmedi benim yüzüme bile bakmadı yatağıma bile gelmedi ,erkekler galiba kadınlar gibi değiller alışma süreçleri oluyor bu gibi durumlara sorumluluk daha fazla artıyor yani bi nevi onlar lohusa oluyor ama zamanla düzeliyor merak etme :)

İnşallah ya canım 

+2 oy
önce (1,782 puan) tarafından

Bizim toplumda henüz çok konuşulan bir şey değil ama eşler de hamilelik  ya da lohusalık döneminde adaptasyon da sorun yaşabiliyorlar. Hatta bizler gibi aynı hormonları salgılıyorlar falan. Psikolojik olarak daha fazla sorumluluk oluyor. Ve her erkek bunu güle oynaya karşılamıyor. Tek çözüm karşılıklı konuşmanız, mümkünse destek almanız. Normal şartlarda zamanla düzelen bir durum. 

Tek çarem zaman umarim zamanla değişir bebeğimede bu şekil davranırsa boşanmaya kadar gider ama eşimi çok seviyorum istemiyorum böyle bişey olmasını asla benimle  İlişki Terapistine gelmez

+2 oy
önce (1,275 puan) tarafından

Aynisini yasadim eksigi yok fazlasi var inanin.Lohusaligimda boyle ilgisiz vs gecti simdi 2 yasinda kizim eskiden farki yok esimin gayet iyi her anlamda.Bence erkeklere bir sey oluyor o donem inanin.gecicic hormonlarinizda extra duygusal.ve paranoyak yapiyor su an inanin normale donunce anliyor insan 

Bari eşim çocuğu dogusraydi benden daha fazla hamile gibi gerçekten 😂

İnşallah en yakın zamanda düzelir umarım

+1 oy
önce (187 puan) tarafından

Bende ayni seyleri yasadim ilk cocugumda alisma sureleri bizimle ayni olmiyor bnada cok cektirdi hakkm helal degl soyledmde esime bunu ama takma bukdar bn strestten cocuguma zarar vermisim aslinda sen zmaan ver bebek oldugunda emin olki hersey duzeliyor suan 2 ci ye hamileym ve ustume titriyor cunku oda farkina vardi durumun ilk gebeligime bebege zarar verdigini oda farkinda degldi deemekki smdi oglu icin canini veriyor keske yapmasaydm diyor 2 hamileligimde el ustunde tutuyor sende biraz attn al hormonlardan dolayi bu dusunce olablir biz cok ilgi istiyoruz bu donemlerde onlar odunluk oldugu icn ilgi  cok fazla karsi tarafa yansitmiyordu sende cay kajve sevdigi tatliyi yap bi flim ayarla erkeklwr dusunmezler direk odaklilardir sen yapmalisin elini tut flim izlerken karnina koy ozelikkle tekmlero basladiginda hissettiginde emin olki boyle olmucaktir bide sunu diyim dogumuna yakina karnini dinlettir esin kalp atisini duyucaktir ozmaan daha cok dikkatni cekecekyir bn boyle yapmistm insalalj sendede etkili olir bide olumlu dusunxelere bak bebegine odaklammalisin esin zatnn sana donecektir bu donum noktaasnda anlamaya valisma onu cnku anlamazlar bebek plana kucagina alana kdar biz hissdiyorz onlar kucagina alinca hissedecekler hakkini helal et cok uzun oldu:):)

Canım bu fikirlerin için çok teşekkür ederim bebek tekme atınca karnıma koyuyorum elini korkuyor bebekten çok saçma ama karnıma dokunamiyor korkuyor bebeğe bişey olur diye ben eleyince kızıyor bebeğe zarar vericeksin diye gerçekten ne yapsam olmuyor çay kahve yapıyorum telefonu alıyor eline teletona giriyor bazen telefonla uğraşmıyor hemen çay içip uyuyor akşam ağrım oluyor hiç umursamıyor gerçekten eşiminde beni anlaması gerekiyor bende hakkımı helal etmiyorum eşime karşı 

+1 oy
önce (2,818 puan) tarafından

Çok sinir olduğum bir durum ama bizim hamileligimizde ve lohusaligimizda eşlerimizin de duyguları karışıyor onlar da adaptasyon sorunu yaşayabiliyorlar. Bir de biraz korkuyorlar dokunup etmeye bilmedikleri için. 

Benim eşim de ben hamileyken benden fenaydı her yeri ağrıyor sürekli midesi bulanıyor 😅😅 sonra oturdum konuştum su an benim sana ihtiyacım var lütfen bana destek ol 2. Cocuga da sen hamile kalırsın senin mide bulantina destek oluruz diye yavaş yavaş düzeldi 

Ayy gerçekten o kadar doğru söyledin ki karnimadan bebekten korkuyor eliyemiyor bide benden daha fazla hamile sanki akşam orasına burasına yastık koyuyor üstünü sımsıkı kapatiyor daha neler gorucem yemin ederim bazen kendi kendime gülüyorum 😂😂

önce (2,818 puan) tarafından

Al işte 😅 biz doktor muayenelerine hep birlikte gittik doktor ultrasonla bakarken doktora kızıyordu çok bastırıyor diye doktor da anlattı o 7 kat icerde suyun  içinde bir şey olmaz falan mutlaka konusun dertlesin anlayacaktır zaman alabilir ama duzeliyorlat

+1 oy
önce (305 puan) tarafından

Aslında normal süreçler kimi hamıle eşinden nefret edıyor onu görmek istemıyor ama kimi eş de aynı durumlar olusabılıyor alışma süreci dıyelım fazla nazlanmayın sürekli oram buram ağrıyor deyıp ilgi beklemeyın hamılelık hastalık değildir bunu bılerek hepsi gececek deyıp daha temkinli ilerleyın derim sonucta erkek de sıkılıyor olabilir çatlak vs çok onemsedıgını zannetmem belkı bebeğe zararı olur dıye sizden uzak duruyordur  biraz da alınganlık oluyor tabi bu dönemde  üstüne gitmeyin kendı ağrılarınız varsa vücudunuzu cok dinlemeyın veya eşinize yansıtmayın beraber oturup konusun zaman geçirin o sizden istekte bulunsun üstüne düşmeyın

Canım gerçekten akşamları çok fazla ağrım oluyor uyuyamıyorum belki bu sizdede oluyordur ben eşimin biraz desteğini istiyorum kalkıp iyi misin demesi bile yeter ama artık çok fazla ilgi istemiyorum ondan sadece beni aldatır mı korkusu var Allah yardımcımız olsun.

İlk hamileliği öğrenince 1 hafta ağrım oldu sonra 28 di galıba 1 hafta kasık ağrım oldu yataktan zor kalktım ayaklarım uyusurdu o halde bile 35 e kadra işe gidip çalıstım ağrıyı pek yansıtmadım hatta eşim hep der hamıle mıydı değil miydi bellı değil dıye hıc ona zorluk çıkarmadım o yüzden oyle dedim sana sadece 32 den sonra gece dürterdim dönmek için elımı tutardı zorlanırdım doğum zamanı bıle doğumhanede çatı muayenesi oldum suyum boşaltıldı öyle bağırmısım kı eşim dışardan duymus o halde bıle kapıyı açıp camekandan korkmasın dıye o ses benden cıktı ama ıyıyım dedim 

Ay canım çok üzüldüm adına Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin peki hamilelikte eşin uzaklaşmadı sizden bende bu yöntemi denicem o yüzden eskisi gibi davranmaya devam mı etti

Yok hiç uzaklasmadı çok ilgilendi bnde ona yük olmadım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 310 göst.
28 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsranaz (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Prensesp (9,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,667 göst.
20 Ocak 2019 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,053 puan) tarafından soruldu