+1 oy
49 göst.
Diğer kategorisinde (793 puan) tarafından

Kızlar bir olay anlatacağım beni aydınlatırmısınız.

2 yıl önce benim dükkanımın tentesinin köşesine kumru yuva yaptı bir diğer kumru ise kepenklermin arasına yapmıştı. Ben kepenk arasında olan kumruyu bilmiyordum bayram arefesi 4 gün kapalı olacağım için kepengi indirdim normalde her gün indirmem o kepengi, neyse indirdim ama kumrunun 2 yavrusu yani yumurtası kırıldı ama bilmiyordum dediğim gibi diğer kumru ise daha sonra yumurtasında ki civciv ile gittiler.

2 yıl içerisinde ben maddi manevi sıkıntılar çektim bunun etkisi olabilir mi ama kırılan yumurtalı kumruyu ben hiç görmedim bilmiyordum, daha sonra 2 hafta önce kuşlar gelmez o yuvayı bozsamm diye düşündüm halen o enerjiyi mi taşıyorum diye de düşündüm. Sonra geçen baktım kumru gelmiş o dediğim tentenin oraya. Onu korkutmak istemem ama korkuyor gibi tenteyi açıp kapatmam gerekiyor aslında kumruya zarar vermiyor sesinden korkarmı. Sizce de kuş yuvaları bolluk bereketlik getiriyor mu?

3 Cevaplar

+1 oy
(4,832 puan) tarafından

Bir iki yıl kadar sürekli yuvası vardı balkonda dolabın üstünde. Elhamdülillah orta halliyiz de fazladan bir etkisini görmedim. Zaten bilmeden yapmışsın inanıp etkilenme biz de bu yıl yuva boşalınca attık orayı da kapattık çok pisletmeye başladılar 

-Reklam-
+1 oy
(1,442 puan) tarafından

Gülüm benim evin her yanı kuş yuvası klimanın boru deliğine bile yuva yapmışlar 😄 Kuşçu baba gibi hissediyorum kendimi 😄 ama 8-9 ay önceye kadar eşim işsizdi kimi bereket der kimi nazara göze karşı korur der. Çok negatif düşünüp çekme kendine. 

(793 puan) tarafından

İnşallah iş bulmuştur. Zaten 2 gündür de gelmiyor kuş o nazar olayını yeni öğrendim. Ama ben zaten üstümde bir şey olduğunu düşünüyorum eski paylaşımlarıma bakarsan anlarsın belki çok güzel giden bir hayatım işim varken alt üst oldu resmen 

(1,442 puan) tarafından

İş buldu çok şükür kızımın doğmasına 2-3 ay kala iş buldu araba aldı çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz. Rabbim size de iş rastlığı bolluk bereket versin 🤲  kuşla alakası yok ülkece herşey alt üst oldu herkes terse döndü. 

(793 puan) tarafından

Çok sevindim canım. O güzel duaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Öyle evet ülkece  herşey alt üst oldu Rabbim ülkemize zeval vermesin inşallah bir an önce toparlarız

(1,442 puan) tarafından

Aminnn 🤲🤲 Rabbim kimseyi darda zorda koymasın çok zor bilirim 🤲

+1 oy
(17,828 puan) tarafından

Genelde nazar olunca yuva yapar derler.. bolluk bereket bilmiyorum duymadım.

(793 puan) tarafından

Bende nazarı hiç duymadım ama varmış öyle bir şey de araştırdım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 259 göst.
22 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,570 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 249 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Begonya (7,812 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 256 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinemxx (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,707 soru

23,722,981 cevap