+2 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (7,750 puan) tarafından
Arkadaşlar benim yıllardır okuduğum vakıa suresi çok faydalarını gördüm bilenleriniz biliyordur mutlaka bilmeyenler için de buradan yazmak istedim bu sure zenginlik süresi olarak bilinir çok çaresiz bir zamanımda tesadüfen gördüm ve o günden beri düzenli olarak okumaya çalışıyorum gerçekten hiç darda kalmıyorum sizlerede tavsiye ederim yer gök dua.

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah razı olsun canım ❤
(7,750 puan) tarafından
Hepinizden canım.
-Reklam-
0 oy
(11,217 puan) tarafından
Biliorum esimle gecen konustuk :) o dedi. Bide eve girerken selam verip ihlas okuyun :)
(7,750 puan) tarafından
Evet canım onuda hep yaparım.
0 oy
tarafından
Tesekkur ederim Allah razı olsun bacım♥️♥️♥️
(7,750 puan) tarafından
Hepinizden canım.
0 oy
(379 puan) tarafından
Canım.bende hep okuurm sabah namazı yada akşam.namazindna sonra inşallah rabbim niyetimize göre verir
(7,750 puan) tarafından
Amin.
0 oy
(14,634 puan) tarafından
Allah razı olsun canım 
(7,750 puan) tarafından
Hepinizden razı olsun canım.
0 oy
(662 puan) tarafından
Ben bunu kızım uyusun diye açıyorum interntten aman hemen susuyodu hep öyle uyudu bebekken
(7,750 puan) tarafından
Evin içinde okunması her anlamda faydalı canım iyi yapıyorsun.
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Oğlum heegğ vakıa suresi ile uyudu 1 yaşına kadar nerdeyse. Ezbere biliyorum şükürler olsun. Oturdugum yerden bile okurum bazen gerçekten hiç darda kalmadık şükür 
(7,750 puan) tarafından
Evet canım mucize gibi gerçekten şükürler olsun.
0 oy
tarafından

Bende şöyle bir olay biliyorum. Bi gün bir zat hastaymış galiba ölecekmiş işte neyse zamanının.halifesi gelip demiş. Gel seni maaşa bağlayalım sen ölünce arkandan maaşın onlara kalır onlarda sıkıntı çekmemiş olur hiç yoktan diye. O zat halifeye demişki maaş felan istemem benim kızlarımda arkamdan sıkıntı çekmezler Allahin izniyle çünkü ben onlara her gece yatmadan önce vakia süresi okumayı öğrettim vakia süresi okuyan ömründe fakirlik görmez demiş biraz unuttuğum kısımlar olabilir toparlamaya çalıştım aklımda kalanlari<3

(7,750 puan) tarafından
Doğru canım bu hikaye surenin fazileti anlatılırken bahsedilir ama gerçekten faydalı bir sure.
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Evet canım çol severim o duayı bend eokurum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 240 göst.
22 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,498 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 188 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 137 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Zenit (3,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 256 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Shr.45 (198 puan) tarafından soruldu

403,433 soru

12,085,759 cevap

36,374 kullanıcı