+1 oy
228 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar bu ramazan kimseyi eve cagirmadik yemeğe aslında ben çağırmayı çok istedim ama eşim hayır kimseyi çağırma diyor bunun sebebi ise geçen yıl hamileydim 6 aylık  ve eşim de 8 kişilik yemek hazilayacagimi söyledi bende tm dedim yakınlarını çagiricakmis ama bana bu kadar yemek hazırlayacağımı söylemedi sonra listeyi gördüğümde şok oldum ben bu kadar şeyi nasıl hazırlayayım tek başıma hamile halimle hamilelikten hariç bir kızım daha vardj listesi de bu şekilde ( lahmacun içli köfte , patlıcan kebabı  n mercimek çorbası cacık ve yanında her çeşit mezesi) kiar hamile olmasaydım tamam derdim ama yapamazdim şimdi ablam gelmiş yemeğe cagirayim diyorum hayır diyor ablam da uzaktan geldi bayram için ben nasıl bu sorunu atlaticam yardım edin ablamlara annemlere böyle yapıyor da diyemem yardım edin lütfen 

7 Cevaplar

+4 oy
(4,399 puan) tarafından

Eşin merhametsiz ve cahil inadı var. Bunun için de bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok... Allah ıslah etsin.

Mübarek günde aklı başına gelir inşallah.

tarafından

Zaten kaç gün kaldı bayrama canım bauramin 2. Günü çağır aynı kur sofrani

-Reklam-
+3 oy
(2,928 puan) tarafından

Nasil yardim edelim peki 

Oncelikle eşinin menu hazirlayip sana vermesi ne kadar saçma ve gulunç her kes yerini bilmeli hamilesin ve cocugun var sen kendin ne yapip yapilmayacagini bilirsin zaten 

Diger konuya gelirsek ben ablamlari davet ediyorum de geç bi şey soylersede o zaman hamileydim yapamadim şimdi yapa bilirim de 

Ama eşini yinede sen tanirsin burdan ne desek boş 

0 oy
(3,542 puan) tarafından

Maalesef eşin çok anlayışsız ve pusuda bekleyip seni aynı yerden vurmak istemiş, çağır desem bu tipler daha çok sorun çıkartır ailene karşı mahcup olursun, ne şekilde konuşulur bilemedim Allah yardımcın olsun 

0 oy
(7,278 puan) tarafından

iyide esin ne karisiyor listene. geven sene sen esinin cagirdigi misafirlere yapabildigince seyleri yapsaydin yani. liste hazirliosa esin kendi yapacakdi heralde diye dusundum okurken 😂😂😂 bu senede ablani cagirip kendin yapabildigince yapardin  esinde gereksiz inada bindirmis

0 oy
(6,130 puan) tarafından

Eşinin yaptığı aşırı saçma ona ne ya senin ne yapacağından hiç sevmem şunu bunu yap diyen insanları kendisi yapsaydı madem liste hazırlamak nedir

0 oy
(2,967 puan) tarafından

Eşinin üstüne vazife mi yemek listesi hazırlamak. Yemek listesi hazırlamayı biliyorsa kendi yapacak o zaman yemeği. Bir de  sana sormadan eve mistir nasıl çağırıyor oda saçma. Kârı koca olarak iliski dinamiginiz baya farklı. 

0 oy
(10,876 puan) tarafından

Haklısın sana haksızin demiyorum eşinin ablani çağırmasına karışmaması lzmdi.

Ama bence hamilede olsan eşinin verdiği menü ağır değildi

Bende 6 aylık hamileyim bende 

lahmacun yaptım 

Sarma dolma yaptım

Çiğ köfte kendim yoğurdum yaptım

Salata yaptım 

Ve haslam yanına bulgur pilavı yaptım 

Mezeler hariç ve benimde 2 çocuğum var yoldaki 3. Olacak. 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 128 göst.
16 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 63 göst.
16 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,159 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Lorkelorke (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,129 göst.
1 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,231 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,911 soru

23,768,486 cevap

315,824 kullanıcı

...