Ben de bilemiyorum bazen dinliyorum yanlış bir şeyine denk gelmedim belki @Alaska bilir
Aynen bende gelmedim ama bir çok kişi dinlemeyin diyor ehli sünnet degilmis
Bunu bana eşim de sordu, birkaç videosunu dinleyip bir karara var dedi. Hepsini dinleyemeyeceğim için kıyamet alametlerini anlatan bir tanesini dinledim. Nokta atışı oldu.
Ehl-i sünnettir veya değildir demek bana düşmez ama dinleme yanlısı değilim.
Hitabeti epey kuvvetli. Eşim sahabe hayatlarını dinlerken arkada çalan müziğe çok sinir olmuştum mesela, sanki hayatları yeterince üzücü değilmiş, kalplere sirayet etmezmiş gibi müzikle harmanlayıp sunmaları bana gereksiz geldi.
Yarın bir gün konu ona geldiğinde çalgı haramdır kısmını nasıl açıklayacak? Kendi kullanırken? Bu beni itti açıkçası.
Kıyamet alametleri videosunda da açıkça yazan, şöyle olacak böyle olacak denilen şeyleri kendince yorumluyor. Üstad buna böyle mana vermiş diyor ama Elhamdülillah Risale-i Nur’u anlayabilecek kapasitedeyim, gördüğüm hiçbir yerde böyle bir şeye rastlamadım.
Eşimin arkadaşları da bu adam üstada uymuyor diyorlar.
Tabi bu benim şahsi düşüncem.
Ehl-i sünnete aykırı bir durumuna rast gelmedim Allah var. Denk gelen olursa beni de bilgilendirsin eşime haber vereyim.
Alaska yorumlarına bayılıyorum♡
Ya böyle konularda benim gözüm hep bu bacimin yorumunu arıyor
Nokta atışı
Maşallah
Ne kadar ilimli bilinçli
❤️💐🫶
Herşeyi çok güzel anlattıkları için islam düşmanları bu gibi islamiyeti anlatan kanalları ve insanları kötüleyip itibarsızlaştırmak istiyorlar.
Anlatma şeklini pek beğenmiyorum bağıra bağıra bağıra anlatiyo birde sakinlesip yavaşça konuşuyor. Yani bir tonda anlatmiyo bir yükseliyor bir alcaliyo ses tonu
Ben sürekli dinliyorum vallahi 🤷♀️
Bende supheliyim valla @Nur_Ay
Ben bilmiyorum fakat kanalı için fetöye hizmet edildiği söyleniyor Allah bilir hakikati
Vahhabi diye açıkladılar selefi,vahhabi
Bunu hacer hocada söylemişti nuray
Onu duymadım doğrudur Hacer hocamızı yeni bu ramazan itibariyle dinliyorum. Yukarda bahsedilen hocayı ben anlatış uslubu mubalağa olduğu ve fon müzikler yüzünden hiç dinlemedim kendisini bazen bazı kişilerin hikayesinde görüyorum yani teferruatlı şekilde bilgim yok
Hacer hoca kimmis ki ilk defs duyuyorum
CCanım Mahmud efendiye bağlı. Telegram grubu var 2 senedir hep sohbet yükleyip atmış hanımlara özel bu ramazan tefsirli mukabele yaptı hem bir cüz okundu hem tefsirini yaptım şimdi ise haftada 2 gün sohbet canlınyayın acacağım yazdı. O an canlı sohbeti dinleyemesen de sesleri yüklüyor sonra müsaitsen dinliyorsun çok güzel bir hizmet. Ben çoğunluk eşim evde yokken dinledim 2 günde malum vardiya değişiyor erkekk yanında dinlemiyoruz.
Fetocu olduğu düşünülüyor ama sohbetleri çok güzel bilemiyorum
Evet çok güzel ya bende çok dinliyorjm ama yanlış bişey görmedim hic
Fetocu olduğunu dusunmuyorm o cemaatte yetişmiş olması öyle olduğunj ispatlamaz öyle olsa baştaki kişinin hain olması lazm çünkü çok güzel ev yurtlarına destek veriyordu el üstüne çıkarılıp çok polis falan olan oldu çıkar casmasi olduğunu düşünüyorum. Hiç bir siyasete din adamına sonsuz güvenim kalmadı hiç bir cemaate bağlı değlm ama içinde birisiym cevremdede
Sadece hafız Mustafa efe hocayı dinlerim. Ses tonu, üslubu, sadece dini anlatmasi, insanlara nasihatlar de bulunması çok güzel. Ateisti bile İslam'a koşturur.
Dinde olmayan çok bidat ekliyorlar ben dinlememe taraftarıyım
Bende dinledim hurafeler çok yer veriyor yani doğrularına var ama bundan önce bir çok hoca var onları dinleyebilirsiniz ben tercih etmem şahsen
Bana samimi gelmiyor içime sinmiyor bu kişi o yüzden dinlemiyorum . Bide Saliha diye bir kadın var o da samimi gelmiyor onu görünce hemen değiştiriyorum
Vahhabi, selefi diye açıklama yapıldı cübbeli Ahmet Hoca yapmıştı sanırım
Kendi takip ettiğim bir kaç hocada uzak durulması gerek dedi.
Sohbetlerini detaylı dinlediğinde anlasiliyor
1,489,018 soru
24,338,680 cevap
345,963 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın