+4 oy
453 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (7,478 puan) tarafından

image

rahmetli bababnenm benim sacimi orerdi her bayram arefe gunu aksami inerdim bababnemlere 48 50 adet orgu cikarirdi ince ince. sabah acardik saclarimi kivircik kivircik olurdu. ben 3 belki 4 yastan beridir oleydi yani yillarca liseye giderken bile ordurturfum😂😂😂

simdi ben kiziminkini ordum ama sabrim 12 adet örgu cikardi😂😂😂

17 Cevaplar

+5 oy
(304 puan) tarafından

Benim babaannemde sağolsun büyü yapardı bize 😏

(853 puan) tarafından

O ne demek

(304 puan) tarafından

Bildiğin buyu işte yani bı hayır görmedik 

(7,478 puan) tarafından

allah esirgesin kotu niyetlilerden.

(500 puan) tarafından

Ahaha kusura bakma bacım çok güldüm 🤭 

Gelmiş geçmiş olsun 

(21,446 puan) tarafından

Boşluğuma denk geldi çok güldüm Rabbim babaannenin de hayırlısını versin 

-Reklam-
+4 oy
(53,435 puan) tarafından

bende diyecektim neden 40-50 yapmadin ☺️

+3 oy
(7,459 puan) tarafından

Annem de örerdi 100 e yakın çıkarırdı saatlerce uğraşırdı 😂 bende kızım olsa Max 10 yapardım büyük ihtimalle 

+3 oy
(2,633 puan) tarafından

😂😂😂  bnde bugün çocukları duş aldırdım kızın saçını ördüm  öğlenden beri örgülü  kactane ördüm saymadım valla ama baya ördüm  yarına dalgalı olsun diye çok ördüm 😂😂😂

+3 oy
(3,681 puan) tarafından

34 yaşına Girecem hala da öyle örerim kendi saçlarımı 😁 kiziminda yaparım 🤭 çok güzel olmuş minnoş sabaha daha da güzel olur şimdiden hayırlı bayramlar cano🌸😘

+3 oy
(7,421 puan) tarafından

Ne güzel canım bende denerim 😊

+3 oy
(3,357 puan) tarafından

image

bunlarida ben ördüm sabırla dün 
+3 oy
(10,991 puan) tarafından

Benimde kızım var asla asla yapamam böyle tek tek uğraşamam çünkü bende hiperaktivite bozukluğu var ne yerimde durabilirim nede o kdr sabrım var herşey biran önce olup bitmeli yoksa daral geliyo neyseku halasi yapıyo kızıma 

+2 oy
(2,551 puan) tarafından

Bu geleneği ben ve ablam birbirimizinkini örerek yapardık. O kadar ince örerdik ki bayağı örgü çıkardı. Anneme kalsa 15 tane zor çıkardı 😊

+2 oy
(1,496 puan) tarafından

Ahahaha aynısını bende yaptım kızıma yıkadım pakladim ördüm sabah acicam onlerdende örgü yapicam :)) 

+2 oy
(9,670 puan) tarafından

Bana yapan olmadı hic belki bir kac kez kendim yapmişimdır sonra yapmadım kızıma yaparım belki 

+2 oy
(130 puan) tarafından

Seninki biraz kalın olmuş ama güzel bizde kağıda sarardik tel tokayla tuttururduk maşayla yapmışsın gibi olurdu

(53,435 puan) tarafından

hwlamda kagida sarip iple baglamisti benim ☺️

+2 oy
(1,210 puan) tarafından

Bizde örgü değilde kına yakmak vardı elimize kına yakardık arefe günü bayram sabahı yıkardık 

+2 oy
(3,178 puan) tarafından

Çok güzel bi gelenek😻 annem de benim saçlarımı örerdi ama bayramda değil okula giderken çok fazla yapardı Afrikalılar gibi olurdum 😹😹 açınca çok güzel oluyodu evet 😻 ama iki üç gün açtırmazdı çok emek verdim diye😼😼 vaktim olaydı ben de kızıma yapaydım ne güzel olurdu yaa neyse artık kurban bayramına inşallah 😺🩷

+2 oy
(147 puan) tarafından

İşte benimmiş babaannem de üvey Hayvanlarımız ölsün,diye zehir koyardı.Bir defa olsun al şunu ye diyip verdiği bir şey hatırlamam.Sizin babaannemin tam eli öpülesi kadınmış

+2 oy
(1,241 puan) tarafından

Benim babaannem de gelirdi işte annemle babama birbirine dövdürtüp giderdi 🥰

+2 oy
(1,709 puan) tarafından

Biz bu orgulere belik diyoruz 😃

(1,210 puan) tarafından

Evet belik dedem ve babaannem çok kullanır

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 480 göst.
0 oy
4 cevap 135 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (497 puan) tarafından soruldu
+7 oy
27 cevap 1,212 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Havvak (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 698 göst.
10 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysus35 (176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,985 soru

23,837,803 cevap

319,195 kullanıcı

...