Bu saatte şu kadar uğraş 🫠 Gerçekten yorucu güzel gozukuyomu hanımlar ❤️
Bak böyle göze hitap ediyor ❤️ ellerine sağlık canım
Aç kapıyı gelem bacim
Hemen gel canım açıyorum ❤️
Ellerine sağlık canım güzel görünüyor ❤️
Sağol canım benim ❤️
Eline sağlık ben asla uğraşmam çünkü sevmiyorum 😂
Sonunda sevmeyen birini gördüm. Ben profiterol ve ekler sevmiyorum diyince insanlar garip garip bakıyor.
Sağ ol canım
Ben de yoruma gario baktım 😂 eklerin tadu göreceli değildir dıye düşünüyordum :)
Bende sevmiyorum 😅
Alınmış yapılmış önüme gelmişse yerim ama ulan canım ne ekler çekti bee hadi bi ekler alalım yapalım sevgisi bende de yok 😂 profiterol keza aynı şekilde
Benide yadırgalar ama ikisini de sevmiyorum hamurundan dolayı
Benjmkoca bunu gormesin bayiliyo
Nasıl yapılıyor taref verebilirmisn cnm
Masan benimkinden 🤗 elin alisinca kolay cicegim benim 1 saatimi bile almiyo
Fermel02
Askim yarim paket margarini 1 su bardagi suyla ocaga aliyorum kaynayinca 1 su barbagi un koyup karistiriyorum helva yapar gibi cevire cevire hamur kivamina gelince altini kapatip bekletiyorum ilik ayar olcak hamur kurumasin ama ustune strec poset falan yapistirabilirsin
O arada muhallebisini yapiyorum yarim litre sut 3 yemek kasigi un 1 su bardagi seker muhallebi kivanino alana kadar pisiriyorum altini kapatip vanilya ekliyorum sogumaya birakiyorum
Hamur ılık ayara gelince yumurtalari tek tek ustune kirip tahta kasikla ezerek hamura yediriyorum iyice yumusak yapiskan bi hal alacak hamur benim genelde 4 yumurta yeterli pluyo gecen kaynanamda yaptim yumurtalari kucuktu 5 tane gitti sonra o hamurlari ister kasik kasik ister posete koyup altini kesip ekler sekli vererek yagli kagit üzerine koyuyuyorum 180 derece onceden isitilmis firina veriyorum hafif pembelesene kadar balon gibi sisiyo zaten o firindan cikarinca sicagiyla muhallebiyi firindan cikan hamurun icine kesip kesip suruyorum bu kadar en uste cikolata sosu dokuyorum bitti elin alissa yarim saatte hazir
Çok sgaol canım Allah razı olsun
@KuranAsigiHatun tarif birebir aynı teşekkürler ❤️
Askim o zaman elin akisinca hizlanir kolay cunku eline saglik
Çikolatalı şeylere bayılırım afiyet olsun
Teşekkür ederim canım
Ellerine kollarına sağlık canım benim çok güzel görünüyor 😋 afiyet şifa olsun şimdiden 🥰
Sağol canım benim ❤️❤️❤️❤️
Elinize sağlık.. bu 2 ci gebeliyim her ikisinde aşerme durumum olmadı hiç bişeyde gözüm kalmaz ama hamile deyilken aksine her şeyi canım çeker ne görsem isterim..😁
Of canım aşırı derecede istiyor onun o kıvamı var ya ısırıyorsun içinden muhallebisi Üstünde çikolata Allah'ım aklımı kaybedeceğim Ben de bir hafta önce yaptım eşim ve çocuklar istedi Maalesef ben yiyemiyorum Bebeğimin alerjisi var Ben de diyet yapıyorum o yüzden önceden o kadar zorlandınız bana göre en basit tatlı Bence çok kolay
Canım belkide gebelik yüzünden 10. Ayına girmiş bir bebeğim var 5 yaşında düz duvara tırmanan bir oğlum var ve dogumuma sadece bir ay kaldı 🫠 belkide bu yüzden bu kadar zor geldi
1,490,572 soru
24,360,328 cevap
347,031 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın