+3 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından

Kızlar yorum yaparmisiniz lütfen 1 mart adet günüm  3 4

image

image

gün öne gelir takvim 29 gösteriyordu bugün iki tane artimed yaptım çizgi başka yerde çok koyu

3 Cevaplar

+4 oy
(545 puan) tarafından

Testi kapattığında cizgi var mı 

(65 puan) tarafından

Anladım cnm teşekkürler bu ay klomen ile incir kürü denedim bugün olmazsam günüm geçiyor 

(545 puan) tarafından
+1

İnşallah olmazsın ve bebisini kucağına alırsın canim❤️

Ama yoksa da kesinlikle üzülme elbet birgun kucağında mis kokusu ile duracak yavrun💞

Ben bugün evleneli tam 5 sene oldu ama maalesef daha çocuğum olmadı ama umudum da hep var ve biliyorum Bi günde olacak😘💝💖sende hep dua et ve klomen ise yaramazsa femara kullan canım o daha etkili oluyor Bi de yumurta takibinde en son kaç mm çıkmıştı yumurta çatlama gününü de hissettin mi çünkü ilaç kullanınca çok afet günü önemli olmuyor.

Yumurtlama ve çatlamadan 14 gün sonra bu testlerde çıkıyor canım 

(65 puan) tarafından

Allah razı olsun hakkınızı helal edin vaktinizi ayırdığınız için Rabbim sana da isteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsin inşallah 🤲🏻 5 sene oldu benimde bir oğlum var femara da kullandım klomende herşey güzel gidiyor ama tüpler kapanmış bir açıldı 7 ay oldu bu ay yeniden tedavi olsun istedim testler böyle pozitif çıkıyor çizgiler farklı yerde biri hatali olsa diğeri olmaz diye düşündüm 18 19 mm olmuştu iğne bulamadım çatlatma için çok bol ca havuç tükettim çatlasın diye sancılı geçti çatlaması adetim öne gelir hep umudumuz her daim olsun rabbimin yanında imkansız diye birşey yoktur nasip etsin inşallah 

(545 puan) tarafından
+1

Helali hoş olsun ne demek canım ❤️

İnşallah hersey gönlünce olur stres yapma testte yapma Bi kaç gün adetin gelmezse direk kan verirsin yada muayene olursun insallah vardır bebis🥰

(65 puan) tarafından

İnşallah çok teşekkür ederim 🥰 🥰 öyle yapayım olmazsa bir kaç gün geçsin çünkü sağlık ocağı da bakmıyor  en fazla 10 gün geçmezse bakmam diyor bazen  gecikmeler olabildiği den normal karşılıyorlar 

-Reklam-
+3 oy
(65 puan) tarafından

imagegecersiz  o zaman kaset test almayı düşünüyorum 

tarafından
+1

Aldınmi baktinmi

(65 puan) tarafından

Gidip alacaktım hava karardigi için yarın sabah alırım dedim birde sıvı alımı  oldu yani  o yapacağım saate kadar tutmustum kendimi 

hem kaset hem erken gebelik testi başka marka alırım  yakınım zaten hep hastane eczaneler 5 dklik mesafede çok şükür 

Ama geçen hastaneye gittiğimde şüphelendiğimde kan testi almadılar böyle gebelik için kan vermeyi acil almıyor karın ağrısı bel ağrısı dedim boylr şüphem var dedim bakmadi

tarafından
+1

Hangi sehirdeson. Bende merak ediyorum. Benim günüm senden biraz daha sonra. Peki ne olunca acilde bakiyorlar

(65 puan) tarafından

Gaziantepteyim bana dediler ki yani gidince böyle böyle de diye karnım ağrıyor idrar yolu enfeksiyonum var ilaç kullanmam için ama gebelik şüphemde var şikayetin sonrası bu belirt dediler ama ben sağlık ocağina giderim  bir kaç gün geçince  sürekli kan vermek ayrı hastaneye çıkınca sağlık ocağı yorucu olur

tarafından
+1

Anladım. Bende mecbur kalırsam bu tarz birsy diyecem hastaneye. Sağlık ocağı ertesi gün öğlen sonuç veriyor . Birde adete kaç gün var

(65 puan) tarafından

İnşallah olumlu sonuç alırız Allah'ın izniyle kolaylıkla inşallah sağlık ocağı burda bugün öğleye kadar kan alıyor sonuçları ertesi gün alabiliyoruz ben geçen ay 25 gün döngüydu 5 ocak 4 Şubat 1 mart şuan gelen giden yok

(65 puan) tarafından

3 lü hesaplayınca 29 mart çıkıyor takvimde ama ben 1 nisanı bekledim şaka gibi  olacak dedim 😂öyle de oldu test bana şaka yaptı ne var ne yok bellisiz 

tarafından
+1

Arkadaşlar öyle demiş ama bence hamilesin.  Böyle hissettim. 

(65 puan) tarafından

İnşallah kız 5 yıl sonra gelen mucizem olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin Rabbim zorlastirma kolaylaştır aminn🤲🏻🤲🏻

tarafından
+1

Buraya yaz ama merk ediyrm

(65 puan) tarafından

Tamam canım yarın inşallah buraya yazarım olumlu sonuçlarla

(65 puan) tarafından

Sen galiba testere dişli aslan pençesi sormuşsun yeni baktım cnn adetliyken bir bardak içtim hormonlarımda sorun yoktu ama incir havuç kullanacağım için bir hormon varmış bu kür onu yükseltiyormus dikkat etmek lazım diyerekten içtim yumurta büyüyünce bıraktım 10 gün sürdü adetim bittikten sonra bitki çayını bırakmıştım 

Testere dişli aslan pençesi (Alchemilla vulgaris), kadın sağlığına faydalı olan bitkisel bir destek olarak bilinir. Özellikle hamile kalmak isteyen kadınlar tarafından kullanılmasının bazı nedenleri vardır:

Faydaları:

1. Rahmi Güçlendirir: Rahim kaslarını destekleyerek döllenme için uygun bir ortam hazırlar.

2. Hormon Dengesini Düzenler: Adet döngüsünü düzenleyerek yumurtlamayı destekler.

3. Düşük Riskini Azaltır: Gebelik öncesinde rahmi güçlendirdiği için düşük yapma riskini azaltmaya yardımcı olabilir.

4. Adet Düzensizliğini Giderir: Adet düzensizlikleri yaşayan kadınlar için dengeleyici bir etkisi vardır.

Nasıl Kullanılır?

Çay Olarak: 1 tatlı kaşığı kurutulmuş testere dişli aslan pençesi otunu 1 bardak kaynar suya ekleyin, 10 dakika demleyip süzerek için.

Günde 2 Fincan: Sabah ve akşam olmak üzere 2 defa içmek önerilir.

Adet Dönemi Sonrası Kullanım: Özellikle yumurtlama dönemine kadar (adet bitiminden sonraki 10-14 gün) düzenli tüketilmesi önerilir.

Bal ile Tatlandırılabilir: Etkisini artırmak için bir çay kaşığı bal eklenebilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Hamile kaldıktan sonra tüketilmemelidir, çünkü rahim kaslarını etkileyebilir.

Doktor onayı almadan kullanılmamalıdır, özellikle kronik hastalığı veya ilaç kullanımı olan kişilerde.

Bu bitki, doğal bir destekleyici olarak kullanılsa da, her kadının vücudu farklıdır. Bu yüzden doktor kontrolünde ku

llanılması en sağlıklı seçenektir.

tarafından
+1

Benim hormonum çok mükemmel değilmiş. Geçen sene de hormon testi yaptırmıştım. Mükemmel denilmişti. Ramazan ayında yaptırdım sınırda çıkmıştı. O yüzden aslan öncesini sordum. Birdahakinadetlikte benim adette 6-7 gün sürüyor öyle kullancam bende 

Bende incir yaptım havuç pek yapamadım. Taze guzl havuç yoktu. Sadece incir yaptım yaklaşık 8 gün yapabildim. 

İncir havuç kürü ile birlikte mi aslan pençesi çayı 10 gün içtin?

(65 puan) tarafından

Ama havuç yapılmalı çünkü incir büyütürken havuç çatlamasına yardımcı oluyor ben incir havuç kürü nu 15 gün boyunca adetin 4 günü başladım çatlama için iğne verdiğinde sadece havucu öyle yedim adetim 10 gün sürdüğü için aslan pençesini o kadar içtim ben bir bardak yemekten 2 saat sonra ramazanliga denk geldiği için biraz karışık oldu benim yoksa Sabah akşam içerdim 

tarafından
+1

Havuç hiç yemedim değil yemeye çalıştım ama öyle kaydadeger derecede değil. Kür şeklinde değil. Hiç taze havuç yoktu hep lastik gibiydi. Vaktimi değil artık. Gidip cezerye aldım bende havuctan yapılan kaliteli cezerye. Oda iyi diyorlardı. Onude yemeye başladım adet bitiminde. Fakat lh testime göre lh seviyem oldukça yuksekti

tarafından
+1

Yani erken yumurtlama gördüm 4 gün kadar erken

(65 puan) tarafından

Anladım canım kürde sadece   kaynatıp suyunu icmek lazım ama Catlamada havuçtan olan cezerye yi bende duymuştum 

Lh seviyesi için sen o zaman aslan pençesi içmek istedin inşallah faydası olmuştur canım bende iğne bulamadım ama umut her zaman var 

tarafından
+1

Aslında lh testimi ovulasyon gunumu yakaliyayim diye yaptım. Ve iyiki yaomism. Çünkü hiç bilmiyormusm doğru günü. Bundan sonra hep alıp deniycem. 

Hormon olarakta FSH ve estradiol seviyelerim sınırda onlar için kullanacağım aslan öncesini aldım ama henüz kullanmadim. Nasıl kullanıldığını anlamadığım için 

Sen naptın testini

(65 puan) tarafından

Halen adet olmadım  bugün hastaneye gitcem testler beni yanıltıyor olursam eğer bende düşünüyorum ovulasyon testini

Belirtiler arada bir karnımın yanlarına sancı giriyor belim ağrıyor bugün farkettim göğüs ağrısı da başladı inşallah gebelik belirtileridir çok da uyuyorum hiç kalkmak istemiyorum normalde hiç gündüz uyumam 

tarafından
+1

Bendede regl olacakmış gibi his varm reglede bir haftadan çok var. Yumurtlamadan beri 6. Gün.

(65 puan) tarafından

Yumurtlama belirtisi de olabilir cnm Catlamadan 14 gün sonra adet görülür diyorlar bende bu yüzden beklemedeyim

tarafından
+1

Yumurtlama çoktan geçtim. 27-28 de oldu. 

tarafından
+1

Hem sen test yapmayacakmiydin bugn

(65 puan) tarafından

5 6 gün var o zaman 

(65 puan) tarafından

Hem test yaparım dedim hem hastaneye giderim dedim gece uyumadım sabah a kadar sonra uyumuşum bir baktım saat geçmiş 11 olmuştu bir gün daha bekleyeyim dedim yarın 4 Nisan o gün de olmazsam hiç olmam dedim 

(65 puan) tarafından

Hastaneye gittim kapalıydı  gün sonunda doğum hastanesine giderim olmazsa aciline

+1 oy
(1,040 puan) tarafından

Bu teste göre gebelik yok fakat dilerim Allah sana en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah ❤️ 

(65 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim:) 

İlgili sorular

Kategoriler

1,459,278 soru

23,931,100 cevap

324,042 kullanıcı

...