+1 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (1,519 puan) tarafından

image

İyi bir ruh hali için bı egzersiz uzaklıktasin. Yapın yaptirin arkadaşlar . No pain no gain :D (daha erken yaptım da fotoyu şimdi atıyorum) 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,654 puan) tarafından

Maşallah yaa şu an gecenin bu saatinde pizza siparişi vererek elimde yerken gördüm bir an utandımm yafff 🫣🫣

(5,871 puan) tarafından

Ben de bu saat oldu uykum kaçtı ne yesem diye düşünüyorum. 

(2,654 puan) tarafından

Sen de ver bir siparişşş çok iyi geldi gece gecee🤭

(5,871 puan) tarafından

Ben gene de dikkat ediyorum canım. 59 u gördüğümde hemen frene basarım. Ama kalkayım da bir kuru yemiş yiyeyim. 

(2,654 puan) tarafından

Ohhh maşallah yaa sen bana hiç bakma aynen bildiğinden devamm 😎❣️

-Reklam-
+1 oy
(9,722 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

8 gündür yapıyom asko yemin ederim hamladığım için hiç yerimden kalkasım gelmezdi iki iş yapar soluk soluga kalırdım dediğin gibi kardiyo yapıyom agırlıkla calışcam dambıl falan alcam puram yok az dursun bakalım ama bir enerjiğim sporu yapıyorum ya banamısın demiyor enerjim😆

Şu göbek bi gitse 

(1,519 puan) tarafından

Dedim sanaaaa enerji kaynağı kız spor kaslarim guclendikce enerjin de artıyor :))

+1 oy
(2,422 puan) tarafından

Ayyyy maşallah barekallah 

Bende bu sabah başladım sporumu da yaptım Dukan içeceğini hazırladım onu da içtim.  Şimdi kahvaltı yapıyorum mideme ağrı girdi hiç sevmem kahvaltı da yumurta domates salatalık yeşillik falan 😁

Ama alışıcam yani . Çünkü benden 5 adet sen çıkarsın😂

Sağlığım için artık vermem gerekiyor maalesef ki 

İlgili sorular

+4 oy
8 cevap 458 göst.
23 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
0 oy
8 cevap 311 göst.
6 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rhmemrllh26. 03 (892 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 871 göst.
20 Ekim 2025 Ev & Yaşam kategorisinde -HEMDEM- (4,953 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,475 soru

24,386,539 cevap

349,034 kullanıcı

...