İki aylık eltim var kızım hasta olduğu için düğününe gidemedim kızım yoğun bakımdaydi tabi kaynanamlar umursamazca düğün yaptılar neyse yine birşey demedim ama sanırsın eltimin en büyük düşmanıyım düğüne bile gitmedim hiç konuşmadık da düğünden sonra bende hastaneden çıktım 10 gün civarı geçti yanına gittim tebrik etmeye bana öyle bir surat yapıyor ki bende ne olduğunu anlamadım sonra kayinim yanıma geldi onu boş ver dün akşam bana demiş onu kıskanıyorum diye beni kıskanıyorumuş kayinimla konuştuğumuz için bu arada kayinim da kuzenim aynı yaştayız kayinimla sen onunla konuşursan yarın öbür gün beni unutursun demiş Allah'ım kayinim bana söylediğinde çıldırdım boş ver dedi zaten görüştüğümüz zamnda ne bir selam veriyor nede düzgün konuşuyor ehh öyle bir konuşma diyelim Eltim de benden iki yaş büyük
Düğüne gidebilseydin yine aynı davranırdı yersiz kıskançlık yapıyor Rabbim akıl versin inşallah
Aynn öyle
Ne insanlar var ya rabbim.
Allah herkese akıl fikir versin
Oo şimdiden başlamış ya benimki de daha kayinimla sevgili ben şimdilik tek gelinim beni kıskanıyormus şimdiden eşimin ailesiyle aramızı bozmaya çalışıyor şimdiden böyleler hay Allah'ım ya
Benden büyük de bir eltim var o da 20 yıllık evli onunla pek uğraşmaz 😅
Bu düğün meselesini kaynananlar değil kaynının düşünmesi gerekirdi sonuçta yeğeni canı kanı elti meselesine gelince kaynın farkında zaten sen hiç muhattap olma selam bile verme
Onların çocuklarımı umursamamasina alıştım zaten takmıyorum kayinim durumun farkında mesajlarına bile bakma diyor 😃
Ayyy yemin ediyorum şu insanların anlayişsizliklari beni öldürüyor sanki keyfinden gelememiş 3 gunluk dünya yaa kızında geçmiş olsun cnm
Ah canım keşke sorun düğüne gelmemek olsa ama basbaya beni sevmiyor takmış kafasına beni
Sende onu sevme 😂
Pis elti sinsi yılan 🐍🐍😅
Şaka falan bir tarafa iyi geçinmek önemli sen iyi olda o kötü olursa kendi zararına ama herkes yerini bilecek
Tabi cnm bir slm mrbya bakar insanlığımızı bozmayalım
BBoşver benimkide öyleydi daha sevgiliyken . Kaynımla aramız çok iyiydi evlenince bozuldu kaynımı doldurdu bize bende mesafe koydum çokta tın.
En iyisini yapmişsin bende bayadir mesafe koydun gitmiyorum
Olması gereken buydu mrb mrb başka ötesi yok
Ne kadar pislik bı insan eltin
Ayy sen bir de yüzünü gör mumya resmen 😝
Boş ver en iyisi uzak olmak mesafeli olmak .gördüğün zaman selam ver geç hiç muhatap bile olma
Tabi öyle
Bizde görümcemle öyleyiz
biz İstanbul'da onlar memlekette
Sadece nişana gittik düğün 3 ay sonraydı
Nişanda bile olmamıza rağmen dünyanın parası gitti ama gözümde değil
Uçak bileti e köye gidiyoz eli boş gidemezdik
Adan Zeye herşeyi aldık eşim kız kardeşinin çeyizi için bile milyarlar para gönderdi hep destek olduk sadece düğüne gidemedik masrafimiz çok oldu sadece telden aradık tebrik edelim dedik bağırdı çağırdı küfürler etti şimdi evleneli 9 ay oldu biz gene alttan aldık aradık açmadı bizimle konuşmuyor sanki düşmanıyız
Anlam veremedim
Böyle insanlara ne desek ne yapsak ta boş
ee gorusme sendr kayninla da konusma
Maalesef ki goruşmemek elde değil bı 10 gün sonra kaynanamlar gidicem geceleri orda kalıp sabahları eve gelicem oda kaynanamlarla yaşıyor kaynanama durumu anlattım bide gorumceme onunla hiç asaga yukarı olma diyorlar bakicaz artık
Boş ver ya bende de var bı tane elti kaynimla kuzenler bana slm vermez dili kopacak sanıyor heralde bende smdi.onun gbi davriniyorm yokmuş gbi :)
En iyisini yapıyorsun
Elti olunca böyle şeyler yaşanıyor mu yaa benim henüz yok bekar eşimin abisi belki evlenir bi gün böyle birisi olmaz inşallah 😂😂
Bizde bir laf vardır ( iki tekne varmış birine hep kumaşlar binmiş birine de eltiler kuma teknesi gitmiş de elti teknesi kavgadan laf sokmadan gidememiş yani demem şu ki eltiler galiba hepsi böyle
En iyisi çok muhatap olmamak o zaman 🤭
Ortada hasta hir çocuk varmis nasil gidecektin dugune bu konuda sana tavir yapilmasi sacma ama anlamadigim şey kaynin karısının söylediklerini sana niye söylüyor resmen kötülemek için olmuş.
Keşke o da müsait bir kuzeniyle evlenseymis anladığım kadarıyla aileye sonradan girenleri kocası bile kabullenemiyor.
Afedersiniz kayinimda da ***** olmasaydı söylemezdi benim büyük elti de yabancı aileye giren çok yabancı gelin var Bizim bu gelin biracik Deli çıktı
Bence sen kayninlada çok yakın olma bu kıskançlık hayra alamet değil. Aralarında bişey var falan der başına iş açılır
1,508,921 soru
24,625,168 cevap
364,788 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın