Yarın bebek görmeye kayınvalidemin yeğenleri gelecek. En az 10 kadın 10 çocuk olacak.
Börek sardım, kayınvalidem sarma sarıyor.
Etimek tatlısı
Islak kurabiye
Patates salatası
Makarna yoğurtlusu
Birde içli köfte getirecek sanırım kayınvalidem
Sizce nasıl başka birşey yapmaya gerek var mı?
Gayet güzel. Bişey eksik. O da ben 😁
Buyur gel birlikte olsun o zaman 😀
Hemen geliyorum 🤣
Bebek görmeye neden bu kadar kalabalık geliniyor ben ona takıldım 😃
Bebiş e dikkât et enfeksiyon falan kapmasın
Menüde gayet iyi bence
Bebek 7 aylık oldu hala gelecekler birde uzaktan görümcem geldi herkes o da buradayken gelmek istediler. Biz kendimiz kaynanam görümcem eltim filan zaten 5 kişiyiz 😃
Daha ne olsun bacım 😋
Teşekkür ederim 🤗
Bebek görmeye çok kalabalık geliyorlar ya menü çok bile onlar yapıp getirsinler
Dimi bencede sağolsun zaten eltim yardım etti hepsine bir patates salatası ve makarna kaldı
1. Bebek görmeye o kadar kalabalık gelinmez ayıp.
2. Ortalıkta bu kadar hastalık varken virüs mikrop varken asla bu kadar kişiyi evime istemem.
3.Bebek görmeye gelen gelir yarım saat oturur,gider. hatta kendi ikramlık getirmeli. Sen el kadar bebenle bunları düşünmek zorunda mısın? Hizmet edilmesi gereken sensin.Ben bir çay demledim yolladim insanları. O kadar uğraşma sonra hep beklerler.cok ayıp.cahil mi o insanlar o kadar kalabalık geliyorlar .çok ayar oldum valla kusura bakmayın.ben olsam olay cikartmistim:))
Benim bebe 7 aylık oldu bacım girip çıkıyoruz her yere zaten daha önceki gün doğum günü partisindeydik 😀 getirirler muhtemelen birşey onlar gerek yok dedi ama ben rahat edemedim eltim le birlikte yaptık
Sen hamarat kadinmissin tebrikler.ben asla yapmazdım:)
Ay yok kız eltim vardı sağolsun o da yapalım dedi onun yardımıyla oldu cogusu. Amq ters gibi sular gitti şimdi napcam bilmiyom patatesi de akşamdan haşlicaktım kaldı inşallah gelir.
1,486,470 soru
24,301,509 cevap
344,068 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın