+2 oy
91 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (259 puan) tarafından

Merhabalar ben 18 haftalık gebeyim. Geçen hafta doktorum bana bir reçete verdi ancak bugün alabildik. Doktor bana D3 Total, decavit ve gyno Ferro sanol yazmış. Bu benim ilk gebeliğim biraz kendimde baktım da 2 kişilik takviye yazmış gibi geldi, bana da bunu bunu yazdım dememisti. İlk 3 ay folik asit kullandım daha sonra bugüne dek sadece decavit kullanmıştım. Size doktorunuz neler yazdı? Benimkiler normal mi (doktordan iyi bilecegimden sormuyorum sadece merak ettim.) bir se d3 u kaç damla verdi günlük size, bana 4 yazmış.

5 Cevaplar

0 oy
önce (569 puan) tarafından

d3 d vitamini herkes kullanmalı  hem bağışıklık sağlar hem kas ağrılarına iyi gelir. diğeri demir zaten, gebelik başlı başına kansızlık sebebidir. çünkü vücuda 2 kişilik kan lazım

-Reklam-
0 oy
önce (456 puan) tarafından

28 haftayım. Bunları kullanıyorum. Damla günde 4 

image

önce (1,278 puan) tarafından

Ben hep nefsimi nasıl olsa doğumdan sonra rahat rahat yicem istediğimi istediğim kadar alıp yicem diyerek yendim erteledim.yoksa 80 ı gorurrum boy zaten 155 düşünsene minik dev  😀😃🙂 

Çok gerekli olmayanları ertele olmasa da olur abur cubur şahsen.  Tuza şekere dikkat et canım doğum sonrası seker tansiyon kalmasın bende hipoglisemi kaldı 

önce (259 puan) tarafından

Ayy ben zaten hipoglisemiyim. Sabahları falan uyanınca kahvaltıyı hazirken şekerim düşüyor hep at gibi küp şeker yiyorum sofra hazır olana kadar😂 tansiyonum da hep düşüktü ondan bir tık rahattım ama belli olmaz tabi. Emzirirken de ayy gaz yapar bebege falan diye kendimi kasarım yine😂 tam ohh diyip rahatlayacagim vakit hop bir gebelik daha merhaba der kesin😂 okurken hep diyet yapardım, evlenip hamile kalınca rahat yerim diye avuttum kendimi yine olmadı😂 emekli olunca falan artık İnşallah 

😀😃🙂 kız Allah seni . Desene hayallerin tuvalet kağıdı gibi suya düşüp parçalandı eridi gitti püfffffff 😀😃

Yersin yersin bisey olmaz sabret. Çok canım istiyor deesen de az bisey ye yuklenmeden tatlım.  

Ayy sorma maalesef 😂😂tamam çok teşekkür ederimm❤️

Rica ederim canım benim.  Sağlıkla gelsin bebis  ❤️

0 oy

Multivit. İle d3 güzeldir kullanın d3 ü ben ünite olarak alıyordum 400.000 ul gibi  hafta 2 kere damlalar da herhalde ortalama ona denk geliyor zannedersem . Demir de hapti hiçbirini aksatma decada magnezyum ,a,b,c ,d2 demir folat  gibi sana lazım olan önemli olan. Ortalama 12 vit. 4 mineral barındırıyor içeriğinde zengindir . Dr un yazdıklarını gönül rahatlığıyla  kullanabilirsin canım. Hem bağışıklık sistemini destekler enerji seviyeni de destekler. Deca. Demir , d3 hepsi anne bebek için doğuma kadar kombinlenmis güzel bir destekleyici takviyelerdir mutlaka düzenli kullanmalısın  

Sağlıkla gelsin .

+1

Çok teşekkür ederimm❤️

0 oy
önce (786 puan) tarafından

Boyle minik minik yazınca okumak istemiyorum 

Hay Allah 

0 oy
önce (266 puan) tarafından

31 haftalığım aynısını bana da yazmış damla da 2 damla demiş