Benim eşim de horluyordu söylenmemden bıktı gidip horlama ameliyatı oldu o kadar zor iyileşti ki anlatamam sonuç ne mi eskiden yanında dürte dürt e de olsa yatabiliyordum şimdi hiç mümkün değil eskiden sadece ben rahatsız oluyordum şimdi tüm apartman beterin beteri var anlıyacağın kulak tıkacı tak sarıl kocana yat ben 3 yıldır yanlız yatıyorum. Geceleri hovardalık yapmaya buluşup sonra ayrılıyoruz
Ayyy aynı benim eşim, bir de demez mi "çok mu rahatsız oluyorsun?" Diye :d "evet git içeride yat" diyorum ve sonuç ben gitmiş içeride yatmış oluyorum. Gerçekten çok sinir bozucu ve ben artık gıdıklıyorum onu bilekliğin ipiyle, ben uyuyamıyorsam o da uyumasın ':D
Burun bandı falan vardı sanirm eczaneye Bi sor burada güldüm kusura bakma Bi anda horluyor diyince
Benim eşimde çok horluyor burun bandı aldım kar etmedi valla en iyi çözüm doktor yarın bebek doğunca horlarsa kesin seni bilmem ama ben katil olcam ben bile uykumdan uyaniyorum
Bebek doğunca salona yolladım ben, kesin çözüm oldu
Ahahahaha ne güldüm kız kusura bakma sen sinir olmuşsun ama kesin çözüm boğmak yazısını okuyunca kendimi tutamadım
Aynı durum brndede var maleseff bıkdımm artık burun bandıda fayda etmiyo
1,498,435 soru
24,476,832 cevap
355,810 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın