+1 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde (1,361 puan) tarafından

Bundan bi 7-8 sene önceydi.o zaman 14 yaşındayım yaz tatilindeyiz.köyde yaşıyoruz ve karşımızdaki evde inşatta daha sıvası yapılıyor.orda 18 yaşlarında çalışan bi çocuk vardı.ne zaman evden çıksam işi gücü bırakıp gözüyle takip ediyordu.mutfağımızda o evi görüyor tam.makarna yapıyorum ordan bağırıp müdahale ediyordu.bende annem görürse yanlış anlar diye hiç cevap vermezdim.neyse ev sahibinin ufak bi oğlu vardı ona sormuş adımı benden hoşlandığını söylemiş.çocukda ablamla benzediğin için benim değil ablamın adını vermiş.sonrada kızkardeşimin yanında o abi senin ablanı seviyor demiş.kardeşimde hemen anneme yetiştirdi.ama korkudan nasıl titriyorum annem ben olduğumu anlayıp kızacak diye.sonra annem gidiyor çocuğu tehdit ediyor.babası duysa seni evin temeline gömer diye.neyse inşaat bi şekilde bitti okullar açıldı tam kurtuldum derken,çocuğun kızkardeşi bizim okuldanmış.biz bi gün beden eğitimi dersindeyken okula gelmişti.bende beni görmeden sınıfa çıkarken farketmiş bizim sınıftan bi çocuğa adımı sormuş evden hoşlandığını söylemiş tabi reddedince bi kaç kere daha geldi okul dışında beni beklediğini söylemişti sınıf arkadaşıma.  okul bitimine denk geldiği için bi daha gitmedim  okula filan.öyle kurtulmuştum.şimdiki aklım olsa sapık diye babama şikayet ederdim o zaman başım belaya girer diye baya korkmuştum.

19 Cevaplar

0 oy
(176 puan) tarafından

Ay bende çalışırken birisi bana aşık olmuş benim amirim bayandı ona söylemiş oda bana söyledi ben kabul etmedim kadın da ama çok zengin işte sana çok iyi bakar seninle evlenmek istiyor çok aşık filan dedi ben yine olmaz dedim neyse adımı ogrrenmis beni takip edip iş çıkışı evimi öğrenmiş üstüne erkek kardeşimle de arkadas olmuş heryerde karşıma çıkıyordu bende korkuyordum en son önüme çıktı beni tehdit etti takintiliydi ya benimle çıkarsın yada kardeşine annene yapmadigin şeyleri yapmış gibi gösteririm iftira atarım dedi çok korktum sonra ne olursa olsun dedim gittim beni tehdit ettiğini iftira aticagini anneme kardeşime anlattım onlar bana inandilar kardeşim kavga etti bende kilima zarar gelirse seni polise şikayet ederim dedim öyle kurtuldum

(1,361 puan) tarafından

Ay baya saplantılıymış Allah korumuş bacım

(176 puan) tarafından

Öyle ben bı ara paranoyak olmuştum dışarı çıktığımda çok korkuyordum arkamadami izliyormu bı yerden cikarmi karşıma bişey yaparmi hep tedirsindim sürekli arkama filan bakıyordum kurtuldum ama neler çektim takıntılı çok kötü oluyor canim

(1,361 puan) tarafından

Aynen takıntılı ruh hastaları yüzünden kaç kadın ölüyor bu ülkede.

(176 puan) tarafından

Tabiki çok üzülüyorum duydukca

-Reklam-
0 oy
(1,397 puan) tarafından

Bana 6 sene takılı kalan biri vardı. Ağır ergendi. Benden yaşça da büyüktü ama olgunluk yoktu. Bir akrabamin akrabasiydi. Ben evlendikten sonra da beni engellemisti hatta. Hiçbir zaman sevgili olmadım, olmak istedim çünkü çok sveiyordu ama sevemedim ben . Şu an hâlâ bekar. Umarım mutludur. 

(1,361 puan) tarafından

Böyle saplantılı kişilerin sevgisine inanmıyorum ben seni elde ettikten sonra o sevgiside bitecekti.kızkardeşimde annemin kuzeniyle 4 sene konuştu çocuk sözde çok seviyordu kardeşim ayrılmak istedi kendini bıçakladı sonra kardeşim o zaman gel iste beni deyincede kendi ayrıldı Allah toksit ilişkiden korusun herkesi

0 oy
(825 puan) tarafından

Platonik değilde dümdüz saplantili aşığım vardi. Eşimi kardeşim saniyormus birgün gelip beni eşimden Allah'ın izniyle istemisti. Masalar sandalyeler havada uçmustu korkunç bir gundu. Hemde ev sahibinin akrabasiydi. Aynı hafta taşınmıştık rezillik mi desen korku mu desen herşeyi aynı anda yasamistim.

(1,361 puan) tarafından

Aman Allahım vahşet tam.insan hiçbir sormaz çevresine bu kadın kimdir kimin nesidir diye.

(387 puan) tarafından

Ohaaaaa

(825 puan) tarafından

Artık sordu mu sormadı bilmiyorum hala da bilmiyoruz ama çok kötü bir gundu

0 oy
(16,483 puan) tarafından

İlgisini belli edip reddedilen çok oldu ama öyle korktuğum bir kişi oldu sadece. Üstelik çocuk benden küçüktü 😂. Alttan dersim vardı onun için ikinci öğretimlerin dersine gidiyordum. O sınıfta bir çocuk beni sormuş arkadaşıma. Oda bana söyledi bende dedimki sevgilisi var o yüzden söylemedim de dedim. Halbuki yoktu sevgilim falan. Bir gün akşam dersten çıktım ve tenha yerlerden geçiyorum. Bu çocuk peşime takıldı. Ay o zaman yaşadığım korkuyu asla unutamıyorum. Yurttan kızları aradım hemen gelin beni karşılayın diye. Kızlar gelmese kalp krizi geçirirdim. Bir daha o sınıfın dersine gitmedim. Başka sınıftan takip ettim dersi. Çocuğu görünce aşırı korkuyordum. 

(1,361 puan) tarafından

İnsan ne olursa olsun korkuyor ister büyük ister küçük olsun yakın bi zamanda 14 yaşındaki bi kız reddettiği çocuk tarafından bıçaklanarak öldürülmüş.heryerde tehlike dolu

(16,483 puan) tarafından

Ay o zaman ölmek değilde başima başka şeyler gelir diye çok korkmuştum. Bacak kadar bebelerden bile korkuyorum şimdi. Parklarda falan görüyorum ellerinde bıçak falan olur diye korkuyorum. 

0 oy
(9,667 puan) tarafından

Bir tane varmış bana da evlenmek istemiş duyumlarima göre biraz hata zengin biriymiş teyzem arada hala söyler o meseleyi eşim zengin degil ama gönlüm onu sevdi ondan dolayı ayrilamadık hic cok denediler ayirmayı 

(1,361 puan) tarafından

Zenginlikleri batsın.herşey köprüyü geçene kadar.

(9,667 puan) tarafından

Öyle canım  işte hayat eşimi sevdim napıyım

(9,667 puan) tarafından

Saplantılı 2 tane vardı benim cektirdi ikiside birini şikayet etim sonra dava noldu bilmiyom ama gitmedim bida nolduğunu arastırmadim numaramı alip arardı  en son numaramı dağıtmiştı 2 ci olanda bir kere tanıştık  hoşuma gitmedi ayrılmak istedigimi söyledim zaten arkadaş olarak gördüm ama iste o başka yönlere cekti olayı   silah dayamış kafasına beni  beni tehtit eti gitme öldürüm kendimi dedi korkuma engeledim bida yazmadım sonra pişmak oldum bida yazdım kendine zarar vermesin diye ikna etim sonra bida yazmadım hic engeledim gectim 

0 oy
(3,733 puan) tarafından

Kuzenimin kuzeni yıllarca takip etmiş beni kuzenime söylemiş onlar saçmalama falan demişler yıllar sonra bana açıldı bana anlatiyor şurada gördüm seni soyle giyinmistin söyle bir montun vardı su avmde gördüm şunları aldın falan ilk başta yıllardır aklında olmak hoşuma gitmişti daha yaşımda 19. Sonra anneme anlattım böyle böyle diye anlatırken ürktüm biraz anne ben korktum dedim annem de hemen müdahale etti sen bir daha benim kızımı izle takip et senin o gözlerini oyup eline veririm dedi 🫡

(1,361 puan) tarafından

Sevilmek beğenilmek güzel ama bunu şiddete dönüştüren insanlar var.

(3,733 puan) tarafından

O zihniyette biri değildi ama 15 yaşımdan itibaren takip etmiş beni kuzenime gitmişim mesela üstümde ne olduğunu hatırlıyor benim onun orada olduğundan bile haber yok yıllarca bu takıntısı devam edebilirdi

(1,361 puan) tarafından

Aynen öyle 

0 oy
(3,766 puan) tarafından

Ortaokuldan beri saplantı olan biri vardı lise de eşimle sevgiliyken "olsun ben onu da kabul ederim hem benle çık hem onunla " demişti. Bı gün eşimle el ele giderken yolda denk geldik çocuk bana küfür etti ardından 3 gün hastanede yattı. 

(1,361 puan) tarafından

Oh iyi olmuş.omurgasız ******

0 oy
(8,672 puan) tarafından

Mahalleden vardı benimde yıllarca peşimden koştu. Öyle korkacagim bi durum olmadi tabi ama bi ara düğünde pesimize takıldı ne olduysa sinirlendim bende babama şikayet ettim rahatsız ediyor pesimizden geliyor diye komşu amacayla babam dovecekti neredeyse oğlanı

Bide birisi vardı o sapıktı artık beni izliyormus mutfaktayken falan gelip geçiyor bi ara çıktım balkona bişey söylüyor biraz yaklaştım ne dedi diye numaranı versene dedi bende küfür ettim girdim baya dolandı evin etrafında ondan çok korkmuştum mahallede tek dolanamadim bi süre. Niye kimseye demedim bilmiyorum 🫣

(1,361 puan) tarafından

İnsan çevreden biri olunca daha çok korkuyor.bende ailem diyorsa beni suçlar diye korkmuştum.şimdi olsa dilimle döverim adamı

(8,672 puan) tarafından

Ne söyleyeceğini merak etmedim size biri bişey derse anlamazsaniz ne dediğini duymak için yaklasirsiniz daha iyi duyabilmek için. Yaşı benden büyük olduğu için abimin falan arkadaşıdır diye düşündüm gülünecek bi durum olduğunu düşünmüyorum 

(8,672 puan) tarafından

@geberikgelin01 öyle tabi doğru çocuk aklı korkuyor insan 14 15 ancaydim bende bu durumlar olduğunda. Bana aşık olanı mahellede bilmeyen yoktu annem dahil rahatsız etmedigi için kimse bişey demiyordu. Ama diğeri gerçekten çok korkunçtu 

(387 puan) tarafından

Kız şaka yaptım haklısın tbiki insan korkar  tabi bende çoğukez korkmuşumdur 

(8,672 puan) tarafından

Aklıma geldi etkisinden cikmadim daha kusura bakma 

0 oy
(8,824 puan) tarafından

Nişanlıyken bir salakk vardı aşk falan değil dümdüz zibidiydi çalışıyordum o zaman evle işin arası yürüyerek 15 20 dk dolmuş vs de yok yürüyerek gidip geliyorum motorla 10 kere yoluma çıkardı en son birgün baya takip etti karanlık korktum dedemi aradım uzaktan akrabasıymış babasına falan söyledi dedemde defoldu gitti densiz kardeşimde o zamanki nişanlım şuanki kocama yetiştirmiş başı belaya girecekti onun yüzünden madem nişanlı adam gibi yüzük taksın demiş birde benim için kafam kadar yüzük parmağımda görmemiş güya 

(1,361 puan) tarafından

İllaki duymuştur da öylesi daha cazip gelmiştir.

0 oy
(10,967 puan) tarafından

Evet banada platonik aşk olan biri vardı kapımda ağlardı intihar etmeye kalkmıştı adam baş harfimi koluna kazmisti. Sürekli bana yalvarıyordu senin köpeğin olayım derdi aşırı beni seviyordu arkadaşımı arardı ağlardı benim tlfunum yoktu o zmn. Sesini duyayım diye yalvarirdi 

Bende hiç sevmedim onu hisleriyle dalga geçtim hatta Allah beni affetsin gençlik ergenlikti 18 yaşıydim. Sonra eşimle sozlendim evlendim hala bekar yemin etmişti sen benkr evlenmezsen evlenmem diye en son bekardu inşaAllah evlenip mutlu olmuştur 

(1,361 puan) tarafından

O zamanlarda aklım başımdaymış Allahtan

(10,967 puan) tarafından

Evet çok farklı seviyordu beni Allah var. 

Bazen vicdan azabı çekiyorum benim yüzümden çok acı çekti diye

Bazen eşimle sorunlar yaşıyorum bedduası mi tuttu diyorum 

(11,758 puan) tarafından

Bundan yıllar önce dediğin gibi benide böyle seven oldu ne beddualarda etti bana ama evlendi o iyiki de evlendi dedim çünkü olmicak duaydi bizimki kaç kerede istediler ben cesaret edip babama istiyorum diyemedim ki ama iyikide dememisim Elhamdülillah çok mutluyum eşimi de çok seviyorum tek pişmanlığım onunla konuşup günaha girmem sadece msjtı o zamanlar çok şükür ki öyle bulusmadim da uzaktan uzağa bakışdi sadece .. kaçalim bile demişti çok sert tepki vermiştim iyikide cahilce davranıp öyle hata yapmamışım

(10,967 puan) tarafından

Aynen iyiki canım kacmamissin gençlik ergenlik insan kanı kaynıyor 

(11,758 puan) tarafından

Çok şükür canım iyiki 🤲

0 oy
(11,758 puan) tarafından

Evet olmuştu hele biri vardı işten çıkarken kapının önündeydi ev yakındı zaten eve gidince baktım bir numara ariyo tabi anladım açtım ağzıma yemeni saydım çocuk aradığına da arayacaginada pişman oldu😂😂

Daha çok var da buna baya saydırmıştım😊

(1,361 puan) tarafından

Bizimde aynı köyden olan varda babamın korkusundan sadece gözüyle takip ediyorlar.annemin kuzenin oğluda vardı.evlwndiği halde ne zaman köyde karşılaşsak öküzün trene baktığı gibi bakar anca

(11,758 puan) tarafından

Oda tam şerefsizmis kız eğlendiği halde bir insan neden bakar dikkatli ol canim ortalık şeref yoksunu kayniyo

(1,361 puan) tarafından

Öyle valla.korkusundan yaklaşamaz o 

(11,758 puan) tarafından

İyi canım o zaman yaklasamazsa Allah o kişiye de akıl fikir versin

0 oy
(1,894 puan) tarafından

Saplantılı şekilde olmadı hiç ama bana aşık bı Tanzanyalı çocuk vardı 😀 

(1,361 puan) tarafından

Tanzalıyı nerden buldun😂

(1,894 puan) tarafından

Kız o beni bulmuş ben değil 😀 ünide karşı fakültede okuyordu beni öyle görmüş habire ders çıkışı bizim fakültenin önüne gelir beni beklerdi konuşmaya çalışırdı 😀

(1,361 puan) tarafından

Bana da Suriyeli bi ara takılmıştı.manyak tel numaramı bulup aramıştı.seninki daha masum gibi 

0 oy
(421 puan) tarafından

Ayyy bende zamanında birine  platonik aşık olmustum adam benden rahat 15 yaş büyüktü  bı  yıl.once bizim sınıftan bı kızla konusmusmus kız numarasını kitaba yazmış kitap eski hurda eşyaların arasına atilmis kız yurdu düşünün aynı kitaptan bile yüzlerce var  iki dakikalığına ordan bişey alacaktım girdim aklıma kızın dediği geldi daha aldığım ilk kitap kızın kitabı olmasın mı numarada kabak gibi ortada adamı sürekli gizli numaradan arayıp rahatsız ederdim rahat bir yıldan fazla sürdü bazen  şarkı dinletirdim hoşuna giderdi belkide asla kapamazdi hatta istese özel aramaya bile kapatabilridi kapamadi  ne salakmisim ya nasıl bı manyaklikmis 🤣

(1,361 puan) tarafından

Allahtan şikayetçi olmamış yoksa numaran filan bulunurdu.

0 oy
(53,400 puan) tarafından

oldu onun ahini da cok cektim

(1,361 puan) tarafından

Niye bu erkekler nasipte yokmuş diyip kenara çekilmiyorki😒

0 oy
(3,303 puan) tarafından

Yani olatonik sayilir mi bilmem bi tane lisede vardi ust siniflardan bi kac kez bakisini yakaladim ben hic beklemoyodum sonra arkadaslar soylemisti haber gondermis tanisalim falan diye bi o vardi bi tane mahalleden vardi engelli bi cocuktu bedensel babasi yoktu agir antideoresanlae sonucu o hale gelmis bi kere kiz kardesiyle konusuyoduk onunla haber gonderdi o zaman olmadi sonra aradan bilmem kac sene gecti tekrar benim kardesime soylemis bunlar sayiliyosa say baska haberim yok zaten hem boyum kisa hemde asiri zayiftir 10uncu sinifa gecip okulu da birakmistim o haliyle yasitlarimdan hep minyon hatta cocuk gibi gorunurdum kimse beni genc kiz olarak gormezdi sonrasi medrese zaten orda hic kimse gormedi 

(1,361 puan) tarafından

İyiki başına kötü bişey gelmeden vazgeçmişler.takıntısı olan çocuk mocuk dinlemiyorki.

(3,303 puan) tarafından

Yok ya ben pasiftim baya kimse pek ciddiye almazdi kimse gormezdi bile beni 

0 oy
(21,349 puan) tarafından

Hatırladığım ilk anım 23 Nisan gösterisine gelen okul arkadaşımın kuzeni bir görmeye bana mektup yazıp yollamıştı :) 

(1,361 puan) tarafından

Ya o zamanlarda çok tatlı oluyorlar.😀

(21,349 puan) tarafından

Bir kez gördüğü kıza seni seviyorumlu cümleler kurmuş şiirler falan yazmıştı şu an düşününce çok komik geliyor Allah'tan mantıklı kızdım da dışardan biriyle olmaz bir kez görmeyle aşık mı olunur demiştim 

(1,361 puan) tarafından

Çocuk aklı işte.biz ilkola giderkende çocuklar ajandasına yazardı sevdiği kızı

0 oy
(5,373 puan) tarafından

Ben cevapları okumaya geldim🤭

(1,361 puan) tarafından

Hoşgeldin bacım🤗

0 oy
(1,680 puan) tarafından

lisede vardı biri. 

adıma şarkılar söylüyordu. erkek arkadaşım vardı o zaman, kaderimde bu da mı vardıııı, sevdiğimi başkalarıylaaaaa, bu şarkıyı söylerdi. onun yüzünden dinleyemezdim bu şarkıyı. 

düzenli aralıklarla çıkma teklif ederdi, redderdim. küserdi 2-3 hafta sonra geri gelirdi. çok değişikti. en son üniversitedyken gelirdi. ev arkadaşımın yakın arkadaşıydı. ara sıra oturmaya gelirdi, çok nadir denk gelirdik. hatta o zaman sevgilisi vardı, adaşız kızla da. kız da beni biliyordu ama kıskanç damgası yememek için belki ses etmezdi. birlikte bike geldikleri olmuştu öğrenci evimize😂😂

onun sevgiliyken bile sormuştu, biz olur muyduk, her şeye rağmen olur muyuz diye. 

bi 7-8 sene falan sürmüştür bu. 

en sonunda o kızla evlendi, çocukları da olmuş. ben de rahatladım😂

(1,680 puan) tarafından

o tarafları bilmiyorum ben, karataş yolunun orda eşimin ailesi. sabancı ilkokulu falan var

(1,361 puan) tarafından

Biliyorum sabancı okulunu.bizim köyümüzde karataşa giden yolun üstünde 

(1,680 puan) tarafından

hanımın çiftliğini falan diyorsun sen o zaman. hiç fırsat olmadı oralara gitmeye

(1,361 puan) tarafından

Senin dediğin yer bizim köyden sonra ama bizim köydeki çiftliktiğide kullandılar. o zaman Dila hanımda çekilmişti.ismi çağırkanlı diye geçer dur foto koyayım

image

ım 
(1,680 puan) tarafından

aa evet ikisi farklı konak doğru 

0 oy
(1,220 puan) tarafından

Ya ben de dershanaye giderken lisedeyken bı çocukla sevgili olmuştuk ergenlik aklı. Ayrıldım kurtulamadim. Megersem beni takip etmiş . Çık dışarı işte evin şurada baban kapının önündeki adam biliyorum falan tehdit ediyordu hiç çıkmadım evimi yanlış biliyosun diye tersliyodm ama nasıl korkuyordum var ya 

(1,361 puan) tarafından

İşte sonradan reddedince canavara dönüşen canilerde var.biz okula giderken erkekler kızlar çıkma teklifini kabul etmedi diye döverdi.7sinde neyseler 70indede o oluyorlar

(1,220 puan) tarafından

Ay adiler . Bu bela olmuştu bana diyodu telefonunu bana ver işte kolye aliyodu bu kadar fiyat verdim vs.  Bu hareketlerini görünce ayrıldım ama hep tehdit ediyodu

(1,361 puan) tarafından

******** ne olacak

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 782 göst.
0 oy
54 cevap 1,483 göst.
1 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,065 göst.
23 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ☀️❣gülperim☀️❣ (7,404 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 497 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,268 soru

23,828,180 cevap

318,719 kullanıcı

...