+1 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından

Ben 29 yaşındayım 7 yillik evliyim 6 yasinda ve 10 aylik 2 Oglum var cokk cokkkk kızım olsun istemiştim nasip olmadi baska istemiyoruz eşimle kesin olarak rabbim sağlıklı uzun ömür versin evlatarima yeter çocuk  bakmak maddi manevî cok zor 2 oglumda.kolikti cok mizmiz büyüdüler yemek yemez iştahsız falan yıprandım baya ya bebegimi de büyütüp hayatima bakmak istiyorum artik:))

5 Cevaplar

+1 oy
(9,394 puan) tarafından

Allah saglık versin inşallah .

Benimde bir kız bir oglum var yeter dioruz şükür bazıda dioruz 1 tane daha mı olsa 😅

(9,394 puan) tarafından

Hayırlısı canım cinsiyeti ne ya ben olursa kız olur die düşünüyom haha

(10,908 puan) tarafından

Niye kız olacağını düşünüyorsun düşüncelerin tersi çıkıyor bilesin😂😂 bende hep.erkek hissettim o kdr eminim ki erkek olacağına hata ilk başta doktor 2 muayenede erkek dedi. Sonra 17 haftalıken kız dedi ben şok gecirdim oğlanın ismide hazırdı.

İsin komiği kızımla oğlum kız diye ağladılar 😂 hade kızım kıskançlıktan ağladı onu anladimda oğluma ne oluyo:)

(9,394 puan) tarafından

Ahaha  ne bileyim oglumdan sonra bir gebelik daha gecirdim oda oglandı ex oldu .

Sonra kız gebelik olunca odamı kız olur die işde öyle bir mantık yürüttüm 😅

Kac yasındalar 2 yasında kızım oğlumda 5 valla isde gerci bunlar cok zorlu cocuklar 10 cocuga bedeller birtanedaha olsa topa tutar bizi apartman 😅

(10,908 puan) tarafından

Benimkiler büyük kızım 9 yaşında oğlum 5 buçuk karnimdakide 6 aylık 

(9,394 puan) tarafından

Allah bagışlasın sag salim kucagına al inşallah❣️

-Reklam-
0 oy
(5,358 puan) tarafından

Allah sağlıklı güzel uzun ömürler versin kızı erkeği yok şu devirde insan yetiştirmek bence çok zor o yüzden ben bir çocukta karar kıldım artık yaşam şekli farklı şu ekonomik koşullarda çocuğa yetmek çok zor annelerimiz babaannelerimiz diyorlar ya biz böyle çocuk büyütmedik sus der susarlardi bir montla kaç çocuk büyüdü falan diye şimdi öyle değil şimdi çocuklarda inanılmaz özgüven var bizler korkarak büyüdük çocuk değişik değişik giymek istiyor kursu tiyatrosu sineması yok oyun alanı etkinlik kitapları bilmem neler neler herşeye bir bütçe ayırmak gerekiyor hadi bütçeyi de geçtim bilgi sahibi olmak gerekiyor meraklılar herşeyi soruyorlar ha birde sabır gerekiyor vallahi yetebilene bravo

(281 puan) tarafından

Cok haklisiniz sonuna kadar 

0 oy
(5,810 puan) tarafından

Rabbim onlara uzun ömür versin benimde 2 oğlum var kızlarım vefat etti en sonuncuda tüpleri de baglattim. 

Şimdi diyorum onlar evlendimi 2 de kizim olur tabi rabbim bana benim gibi gelin verirse afedersin b.ku yedim 😂 😂 😂 

(5,810 puan) tarafından

Ah ben bunlari 4 yıl içinde yaşadım 😭😭😭 şimdi herkes bana vijdansiz diyor ama sen nolduda böyle olsun demiyor 

(516 puan) tarafından

Boşver canım akşam başını yastığa rahat koyuyorsan kimseye bakma kapın kapandimi sen biliyosun içerde olanı.valla 35 36 yaşıma giricem yaşadıklarımı şuraya yazsam kimse inanmaz o yüzden hayat bana kimseyi umursamamayi öğretti eee yanliz ağlıyorsam eğer niye millete bakayım🥺Rabbim biz annelere sağlık versin ki sağlıklı evlatlar yetiştirelim bazen eşime bakıyorum okadar hak etmedigim şey yasattiki bana artık duvar gibiyim senin kaynana hafif kalır😏

(281 puan) tarafından

Allah gönlünüze gore versin:) evlatariniza saglikli uzun ömür versin 

(516 puan) tarafından

Amin cümlemizin inşallah 

(5,358 puan) tarafından

Kız Büşra sen nasıl bir aileye gelin gittin kız içlerinde iyi durmuşsun 

0 oy
(114 puan) tarafından

Rabbim sana bağışlasın canm yeterde artar :)) benim de bir oğlum bir Kızım var bende artık yeter diyorum çünkü kızım anamı ağlatıyor daha 3 aylık elinde ne çekiyorum kolik ve gazlı bir bebek 

(281 puan) tarafından

Sizin çocuklarınızı da size bagislasin uzun ömürleri olsun 

(114 puan) tarafından

Amin amin sağol canım ❤️

0 oy
(6,741 puan) tarafından

Bnde 32yasindayim iki oğlum var biri 6 biri 2 iki yaşında olan emdiğim sütü burnumdan getiriyo kolik flnda değil öyle yarazam ama ben bı kızım olsun istoyorum sonra diyorum ömrüm çocuk buyutmeklenmi geçsin boşver tabi esim asla istemiyo🤣

(281 puan) tarafından

Bendd ömrüm çocuk bakmakla gecsin istemiyorum valla zor yeter cok şükür:))

(6,741 puan) tarafından

Aynen:)🤣🤣

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 235 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eskiprofl (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 405 göst.
+2 oy
19 cevap 394 göst.

Kategoriler

1,447,557 soru