Pazar günü belim tutuldu oturup kalkamıyorum 6 yaşında oğlum 7 aylık kızım var ailemden uzaktayım. Eşim ise gidiyor, iki akşamdır geç geliyor, ben iki çocukla evdeyim zar zor karnımızı doyuracak şeyler hazırlıyorum. Kızımı kucagıma alıp emziremiyorum bile. 6 yaşındaki oğlum tek desteğim resmen çok canım sıkıldı buraya yazmak istedim. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Amin İnşallah ama geçiyor bir şekilde benimde en büyük destekçim kızım büyük o tabi 18 yaşında. İki ufak bebeğimle çok zorlanıyorum yardjm ediyor başka kimseden fayda yok.
Onlarda ufakken zor günlerden geçtim tek basımaydım.
Benim heralde şimdiye kadar en zor günlerim bunlar. 6 yaşında oğlum ne istesem yapıyor kardeşine o bakıyor resmen.
Öyledir mutlaka oluyor zaman zaman böyle dönemler , bende son çocuğum olduğunda çok zorlanmıştım bunalmıştım hatta ne kadar acıkıpta bisküvi ile karnımı doyurduğumu biliyorum bir tabak çorba yapacak halimin olmadığı günler zorlanmıştım . Rabbim şifa versin inşallah.
Aynen şuan bende öyleyim Allâh tan dondurucumda kalma yemekler vardı onları çıkarıp yiyoruz oğlumla eşim iş yerinde yiyip geliyor kahvaltı da da allah ne verdiyse
1,502,404 soru
24,531,283 cevap
359,979 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın