+6 oy
1,061 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Sorum yukarda kızlar  eşim telefon şifresini  açıktı bazen bakardım bazı şeyleri abartigim için şifre koydu aramız bozuluyor dedi   sizce doğru mu yaptığı ama benim için de çok iyi bir dediğini iki etmez sizde durumlar nedir 

67 Cevaplar

+3 oy
(169 puan) tarafından

Biliyorum hatta bende koymuştum 10 senedir şifresi aynı hiç telefonunu kurcalamadim bakmadım çünkü yapan adam siler yada başka telefondan yapar benim arkadaşımın eşinin ikinci telefonu varmış çalıştığı yerde bırakıyor muş onu sonradan adam itiraf etmiş ayrılmak istiyorum böyle böyle anlatmış ve ayrıldılar yapan her türlü yapar 

-Reklam-
+3 oy
(7,383 puan) tarafından

İkimizde biliyoruz ama telefon lazım olmadıkça alıp kurcalamayız o yüzden rahatsız etmiyor bizi 

(114 puan) tarafından

🤣🤣🤣 esimin şifresi yok ama benim var bazı arkadaşlarim var çok küfürlü konuşurlar o yüzden 🤣zaten eşim hiç telefonuma bakmaz 

Bazı arkadaşlar 🤣

(7,383 puan) tarafından

Aaaaa o bazı arkadaşlar arkadaş değil bence 😂😂küfürlü konuşmak bir bayana yakışır hiç 

+3 oy
(4,240 puan) tarafından

Şifresini bilirim ama hiçbir zaman açıp karrıştırmadım 

Ha foto çekerim yada ondan birini ararım felan ozamn alırım . Özel alanına girmem her msj ını okuyan kadınlar var gündüz kimle konuşmuş tek tek bakanlar var çevremde bu çok saçma gelir bana 

+3 oy
(21,572 puan) tarafından

Bilmiyorum ama gizli saklı olmadığı için sorun etmiyorum yani lazım olduğunda alıp kullanırım ama durduk yere karıştırma ihtiyacı hiç hissetmedim o onun özel alanı kafasındayım çünkü ailesi ile veya arkadaşları ile yaptığı muhabbetleri bilmem gerekmiyor ama hesap dökümü var bende mesela mobil bankacılığından bakıyorum veya şüphem olsa bakmak isterim 

+2 oy
(5,435 puan) tarafından

Bizim telefonlarımız da şifre yok saklayacak şeyimiz de yok bana göre saklı gizli şeyleri olan şifre koyar

+2 oy
(162,745 puan) tarafından

her haltini biliyom

+2 oy
(1,601 puan) tarafından

Bilirim bilmemek tuaf değl mi kziyorsan durduk yere mi değiştirse direk şüphe ederim asla degistrmez saklamaz bence şüphe edilecek şey gizlemesi mana si olmuş gbı de 

+2 oy
(1,801 puan) tarafından

Biliyorum şifresini girip kontrol etmiyordum burada takılmaya başladığımdan beri kontrol edesim geliyor. Halbuki adam işten çıkar çıkmaz evine geliyor ne yapacaksa 😀

+2 oy
(80 puan) tarafından

Eşim kendi telefonunu şifre ile açar ben ise parmak izimle açarım onun telefonunu durum bu şekilde bizde 

+2 oy
(533 puan) tarafından

Evet biliyorum

+2 oy
(1,950 puan) tarafından

Eşimle 7 sene önce tanıştığımızda daha yeni sevgiliydik yeni tel aldi ilk işi parmak izi ve yüz tanıma şeyini yapmıştı. Aha dedim bu adamla evlenilir sjsjs. 2 ay önce tekrar tel aldı aynı şeyi yine yaptı asla saklamaz.  1 tane WhatsApp grubu var oraya girmemi istemez sadece argo kelime kullanan arkadaşları var

+1 oy
(6,710 puan) tarafından

Eşimin herseyini biliyorum  asla gizlemeyiz ikimizde

+1 oy
(68 puan) tarafından

Eşimin tlfnda şifre yok 😀

Benim kinde var.benim tlfnu çocuklar alıp oyun oynuyor o yüzden onlar almasın diye şifre var eşimde bilir şifremi karıştırmaz hic

+1 oy
(3,300 puan) tarafından

Şifremiz aynıdır ama birbirimizden habersiz birbirimizin tlfnunu almayız bazen internette takılmak için alırız diğerinin şarjı yoksa ... Onun dışında kurcalama huyu yoktur ben arada bakinirim ailesiyle konuşmalarına falan o da çok nadir yani 🤪

+1 oy
(1,591 puan) tarafından

Evet biliyorum ,sende kendine kıy soleme

+1 oy
(303 puan) tarafından

Evlendiyimizden 7yil oldu sifremiz ayni.Telefonlarida deyisdik sifre deyismedi.Amma kurcalamaz mesajda gelse bana verir .Amma ben haberi olmadan bazen kurcalarim

+1 oy
(56 puan) tarafından

Ben biliyorum aranızda güven varsa zaten ikinizde birbirinizinkini bilirsiniz bence

+1 oy
(836 puan) tarafından

Eşimin telefon şifresini,e-devlet sifresini,banka şifrelerini,MHRS vs her türlu şifresini biliyorum eşimi birak kaynanamın kayinpederin MHRS e devlete kadar tüm bilgiler bende 😁

+1 oy
(1,582 puan) tarafından

Evet biliyorum eşler arasında özel diye bişey olamaz saatlerce girip didik didik birşeyler aramam konturum olmazsa onun telefonu kullanırım 

+1 oy
(1,303 puan) tarafından

Eskıden bilir ve bakardım şimdi ne telefon kılıdı ne instagram ne facebook hiçbirini bilmiyorum merak etmiyorum istemiyorum da umursamıyorum açıkcası

İlgili sorular

0 oy
76 cevap 1,336 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
68 cevap 1,670 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 895 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.