+1 oy
52 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (576 puan) tarafından

Şehir hastanesinde sezeryan doğum yapacağım ilk doğum sezeryan bundada sezeryan olacak tarih verdikleri gün mü gelip direk hazırlanıp ameliyat olacağım yoksa bir gün önce geceden yatişmı yapilacak ilk doğum özelde oldu sabah 7 de gittim 8 gibi ameliyata alındım 

1 cevap

0 oy
(1,061 puan) tarafından

Verdikleri gün yatış oluyir canim aç olacaksin biliyorsundur zaten yatisi yapınca çok bekletmiyorlar alıyorlar hemen. Tabi tahlillerin önden yapılmışsa 

(3,653 puan) tarafından

Devlette sezeryan oldum, sonda takilirken aci filan hissetmedim, uyusturdular mi sanmiyorum. Benimki acil sezeryandi, odayabalip, belimden aneztziyi uyguladilar. Dogumdan bir sure sonra odaya çıkardılar, yurutmeye calistirdilar vs

(576 puan) tarafından

Benim özelde direk belden iğne yapıldı odada nst çekildi damar yolu açıldı aşağı indik ameliyathanede uyuşturma islemi yapıldı sonrasinda hissetmedim muhtemelen uyusturmuşlar sizide odada yapiyorlarmiş galiba

(3,653 puan) tarafından

Odada derken ameliyat odasinda belden uyusturdular ama oraya almadan sonda filan takıldı 

(1,061 puan) tarafından

Benimde ilkim özelde ikincisi şehirde oldu. Birbirlerinden tamamen farklıydı. Odada sonda takıldı damar yolu açıldı ve ameliyathaneye götürüldüm. Belden uyuşma yapıldı yine. Doğumdan sonrasini kendin yapıyorsun yani refakatçi yapıyor kaldırılmasi giyinmesi. Özelde herşeyime yardımcı olmuştu çalışanlar ama şehirde olmadı. 

önce (576 puan) tarafından

O önemli değil ya rafekatci yapsın çok önemli değil bir zahmet özelde aldığı paranın hakkını versin ama çok memnun kaldım diyemem benim hastanem açısından çok memnun kalmamıştım şimdi şehirde olacak inşallah pozitif olur herşey 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 337 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 1310. (323 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 197 göst.
23 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 429 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,266 soru

23,758,332 cevap

315,329 kullanıcı

...