+2 oy
650 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından

Kızlar dertleşmek istedim sıkıntıya girdim iyice konuşalım istedim kuzenim 26 yaşında 3 çocuğu var daha yeni doğum yaptı bebeğin yeni 40 i çıktı iki hafta önce sürekli başı ağrıdığından doktora gitmis doktorda beyninde tomurcuklanma olduğunu söylemiş dün gece de ara ara başı agriyomus bir anda şiddetlenmis bayılmış ağzından burnundan kan gelmiş direkt yoğun bakımına almışlar doktor da ankaradaymis uçakla gelmiş ama gelene kadar öğlen 2-3 olmuş yarım saat ameliyatin ardından vefat etmiş tepki veremiyorum hala inanamıyorum ilk defa bir yakınımı kaybettim çok zor bişey ama Allah öyle bir sabır veriyo ki sizlw değil paylaşmak istedim 

26 Cevaplar

+2 oy
(2,162 puan) tarafından

Allah'ımmm ne zor bir durum, evlatlarına doyamadan gitti yavrum 😓 Allah'ım kalanlara sabır kuzularıda hayirli insanlarla karşılaştırsın Rabb'im ❤️

(40 puan) tarafından

Amin amin Allah razı olsun 😞😞😞

-Reklam-
+1 oy
(3,926 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin, bir variz bir yokuz işte... Allah sabrinizi bol rylesin, basiniz sagolsun. 

(40 puan) tarafından

Allah razı olsun canım sağol ölüm şah damarından bile daha yakın diye boşa demiyolarmis rabbim cümlemizin amelini güzel eylesin kuzenim için de bir Fatiha okursanız çok sevinirim 

(3,926 puan) tarafından

Okurum rabi, butun olulerimizin ruhuna gitsin ❤️

+1 oy
(2,450 puan) tarafından

Allahım evlatlarını merhametli insanlarla karşılaştırsın çok üzücü çok korkutucu benimde 1 evladım var ve hamileyim şuan ve bana bişi olursa evlatlarıma ne olur düşüncesi zaman zaman aklıma geliyor ama ecele çare yok maalesef rabbim kalanlara sabır versin çok çok üzücü başkada birşey diyemiyorum rabbim mekanını cennet eylesin inşallah 

(40 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun Rabbin kimseyi annesiz bırakmasın benim de bir oğlum var sabahta beri bakıp ağlıyorum öyle zor bişey ki tarifi yok asla

(2,450 puan) tarafından

Kesinlikle biz ne desek boş bizi ne bekliyor  asla bilemiyoruz rabbim merhamet etsin inşallah 

(40 puan) tarafından

Sağolun Allah razı olsun 

+1 oy
(1,170 puan) tarafından

Çok zor mekani cennet olsun,kronik hastaligi flan varmiydi yoksa bi anda mi

(40 puan) tarafından

Sağolun Allah razı olsun Bildiğim kadarıyla hiç bir rahatsızlıği yoktu gebelikte olmuş galiba sonradan ilerlemiş 

+1 oy
(21,582 puan) tarafından

Ay Allah'ım . Çok üzüldüm yaaa😞😞😞 Allah'ım rahmet eylesin ailesine sizlere sabirlar versin. Evlatları kaldı geride. Çok üzücü😞

(40 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun sağolun öyle valla Kendisi çok gençti çocukları daha çok küçük biri da minik 1 aylık anneye en ihtiyaç duyduğu zaman Allah'ım hepimize sabır ihsan eylesin çok zor 

(21,582 puan) tarafından

Aminn 😞

+1 oy
(1,743 puan) tarafından

Allah sabırlar versin genç kaybı çok zor. Mekanı cennet olsun yavrularına doyamamış. Peki neden takip etmemişler tomurcuklanma varsa bir şey var demektir yani sanki biraz ihmal etmiş doktorlar. 

(40 puan) tarafından

Öyle olmuş ilk müdahale erken yapılsaydı şu an hayatta olurdu belkide 11-12 saat doktor beklemişler yoğun bakımına almışlar başka doktor cagirmamişlar bildiğim kadarıyla 

+1 oy
(21 puan) tarafından

Allahım  bu nasıl birşey tırnaklarıma kadar sızladım gene bende kardesımı 26 yasında kaybettım 

ne haldedır kardeslerı nasıldır. Rabb'im inşirah ferahlığı versın inşallah 3 çocuk ah yavrum ah vardır Rabb'imin bır bildiği. Rabbım en güzel kapıları açsın aılesıne çocuklarına başka hıc bır tesellisi yok iki şey. La havle vela kuvvete illa bıllahı Aliyyül azım. Inna lillahi ve inna ileyhi racıun. Bol bol salavat 

(40 puan) tarafından

Allah razı olsun 😞 6 kardeşlerdi büyük ablası zaten hiç durmamış hep ağlıyo dedi annem hep beraberlerdi çok severlerdi birbirini adı da Şevval di Şevval ayında lohusa olarak vefatı etti rabbimin şehitlik makamına nail oldu ne mutlu ona belki rabbim çok sevdi yanına aldı bu şekilde bakıp kendimizi avutuyoruz

(21 puan) tarafından

Öyle tabı canım ölüm sadece bıze olsaydı kaldırılmazdı ölüm herkese 

+1 oy
(8,606 puan) tarafından

Ayy ya çok üzüldümmm. Beyin kanamasımı geçirmiş acaba . Bizde kuzenimi beyin kanamasından kaybettik başı çok ağrıyormus onunda oda 35 yasında bekardı evlilik hiç düsünmedi. Çok üzüldük ve sok olmuştuk hala ölümünü atlatamadık bir anlık oldu :( şimdi senin postunu gördüm çok da genç ve 3 cocukk Allahımm sabır versin ailesine eşine annesine babasına . Allah rahmet eylesin  . 

(40 puan) tarafından

Allah razı olsun 😞 ben tam olarak bilmiyorum annemi aradım hastaneyiz dediler bir anda başına şiddetli ağrı girmiş ağzından burnundan fitil kan gelmiş bilinci kapanmış zaten damarlar patlamiş

(8,606 puan) tarafından

Ayy bi nevi beyin kanaması gibi işte :(  ölüm gerçekten çok yakın .. 

(40 puan) tarafından

Öyle valla Allah'ım hepimize hayırlı ölümler versin temiz kendine layık kul olmuş şekilde yanına alsın 

+1 oy
(2,800 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin gerçekten çok zor ama şöyle düşün ölüm haktır Peki şu an ne yapacaklar bebeğine kim bakacak mesela

(40 puan) tarafından

Allah razı olsun 😞 Hiç bilmiyorum valla nasıl edicekler nasıl olur her iki taraf da bakmam isticek zaten teyzeleri alır belki Büyük ihtimalle yada bir gün evlenir eşi 3 çocuk kolay değil 

(2,800 puan) tarafından

Zor bir durum Allâh sabrını versin inşallah

+1 oy
(3,698 puan) tarafından

Çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin çocukları için , kendisinin genc olması gerçekten içim parçalandı:((((

(40 puan) tarafından

Allah razı olsun sağolun hepinizin içi parçalandı tepki bile veremiyorum konuramiyo insan zor bir durum insan başına gelince anlıyo bide aniden olunca daha zor oluyo

(3,698 puan) tarafından

Aynen genç ölüm ve ani olması Rabbim kimseyi bununla imtihan etmesin , ettiğine de sabırlar versin 😔😔😔😔

+1 oy
(3,539 puan) tarafından

Ahhh ya çok üzüldüm çok Rabbım ailesine sevdiklerine sabır versin mekanı cennet olsun inşallah o çocukları da Rabbım hep iyi insanlarla karşılaştırsın 😢

(40 puan) tarafından

Amin amin Allah razı olsun rabbim sorgusunu kolay geçsin bu postu gören herkes Allah rızası için bir fatiha okusun 😞

+1 oy
(243 puan) tarafından

Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun canım dua et bol bol rabbim eşine ailesine yavrularina sabır versin inşallah 

(40 puan) tarafından

Allah razı olsun valla ediyoruz belki vesile oluruz diye post açtım birinin duası bile belki mezarına zuhur eder rabbim sorgusunu kolay geçirsin inşallah 

(243 puan) tarafından

Amin inşallah canım rabbim sabirini verir inşallah kabri nur dolu olsun inşallah 

+1 oy
(3,300 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin çocuklarına da yardım etsin ya. İnşallah ailesi iyi insanlardır çocuklara iyi bakarlar anne gibi olmaz ama Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın 🥹

+1 oy
(4,810 puan) tarafından

Çok üzüldm mekanı cennet olsn inşallah

(40 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun sağolun 

+1 oy
(11,638 puan) tarafından

Allahım yaa o kadar çok üzüldüm ki 🥲anlatamam 

Allah rahmet eylesin çok zor durum çok zor Rabbim sevdiklerinle sabir versin evlatları kaldı geride Allahım ne büyük acı ne büyük imtihan 😔evet doktor çok geç kalmış önceden önlem alınsaydı keşke diyoruz ama vakti zamanında bu kadarmış buda bahanesi sebebi olmuş.. Rabbim katında İnsaAllah şehittir doğumda sonra olmuş çünkü 😔😔

(40 puan) tarafından

Allah razı olsun 😞 valla bizde öyle diyerek rahatlatiyoruz ama işte genede çok zor ölmeden yarım saat önce herkes hep birlikte yemek yiyo gülüyo eyleniyo yarım saat sonra vefat ediyo 😞

(11,638 puan) tarafından

Zor olmazmi hem genç ölümü hem ani ölüm 🥲

Rabbim mekanini cennet eylesin yalan dünya bir varsın bir yoksun en çok evlatlarını üzüldüm yazık anasız kaldılar İnsaAllah güzelce buyuturler annelerinin yokluğunu aratmazlar😔😔

+1 oy
(4,214 puan) tarafından

Ya bu durumda en çok çocuklara üzülüyorum anne gitti ama geride çocukları kaldı 😪 keşke hiç bir cocuk anne babasından ayrılmazlar 

Rabbim rahmet eylesin sizinde başınız sağ olsun rabbim sabir versin 

+1 oy
(2,503 puan) tarafından

Başınız sağ olsun. Kuzeniniz için çok üzüldüm. Ama kalan çocuklar için içim parçalandı... Her annenin korktuğu şeylerden biri, bana bir şey olursa çocuğum ne olur diye. İnşallah çocuklar için güzel, huzurlu bir hayatları olur ve iyi insanlara denk gelirler. 

+1 oy
(5,248 puan) tarafından

Ecel geldimi yapacak bir şey yok ama hastanede başka doktormu yok bu kadar bekliyorlar eğer yoksa acil başka bir yere sevk edilsin ne kadar acı 40 günlük minicik bebek annesine doyamadı çok üzüldüm gerçekten Rabbim sabırlar versin inşallah hepinize

+1 oy
(3,124 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin canım çok zor gerçekten Rabbim evlatlarına yardım etsin. Ecel geldi Cihane, baş ağrısı bahane demişler. Baş ağrısından ben de çok korkarım hele hamileyken neredeyse hergün ağrıdı. Allah yardımcımız olsun. Sizlere sabırlar versin. 

+1 oy
(299 puan) tarafından

Tesadüf mü bu acaba benim de bir akrabam kadın 3 çocuğu var en büyüğü 6 yaşında diğeri 4 yaşında en sonuncusu ise 3 aylık aniden öldü kalp krizi geçirmiş 30 yaşında 3 aylık süt emen bebek bu saat oldu düşünmekten dolayı uyuyamıyorum benimde bebeğim var emmeden asla uyumaz uyandığında emzirmeyene kadar sakinlesmiyor çok kötüyüm gerçekten 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 239 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
+3 oy
33 cevap 894 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde EmreYaren (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.

Kategoriler

1,451,009 soru