Kizlar kahve dünyası boykot listesindemi kahve dünyasının gofrik çikolatası boykot listesinde mi degilmi ben Google'dan baktım ama tam anlamadi birinde boykot birinde değil diyor
Ben ulkeride boykot değil sanıyordum boykotdaymus Ülker'de
İsrail içinse ikisi de boykot listesinde.
Kahve Dünyası, Yahudilerin Hamursuz Bayramı (Pesah) İçin özel Bir Kek Yaparak Ve Bu Bayramı Kutlayınca Duyarlı İnsanların Tepkisini çekti Ve BOYKOT çağrıları Yapıldı. Ayrıca Kahve Dünyası Cocacola 'ya Ait Damla Su Ile Danone Grubuna Ait Erikli Su ürünlerinin Satışını Yapmaya Devam Etmektedir.
Hangi boykot bu ülke içi mi ülke dışında olan boykot mu
Ülke dışı
Ülke içinde olan boykota ülkeri eklemişlerdi ekledikleri için bence ülke dışında boykot değildir
Yani ülke içinde olan boykot yerli üretim olanları boykot ediyor ya eğer yerli üretim olmasaydı boykot etmezlerdi diye düşünüyorum
Ülker'i başta boykot ettiler ülke içi, sonra çıkarttılar diye biliyorum canım.
Kahve dünyası boykot canım. Ben de gofrik'i çok sevmiştim maalesef tadı damağımda kaldı. Boykot olduğunu öğrenince bidaha almadım. Ülker'i de ben bilmiyodum Allah razı olsun 💕🤲
Boykot dedektifi uygulamasini indirdim orada aciklamasiyla birlikte yaziyor hepsi, oneririm
Ülker'in sahibi Starbucks'a gittiği için boykot ediliyor ama nedense bana saçma geldi, belki arkadaşı vardı da gitti sonuçta İsrail ile bir bağlantısı yok adamın
Arkadaşı olduğu için değil canım. Starbucks boykot edilmeye başlanınca morel vermek için senin yanındayım destek olmaya geldim die gitti
Haberlerde hep böyle geçti
Bende detayını görmedim hiç bir yerde, dediğin doğru olabilir
1,486,713 soru
24,305,183 cevap
344,350 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın