+2 oy
243 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (122 puan) tarafından

Beni bilirsiniz bugün gittim doktora alttan muayene felan etti smear testi aldı benden kanda aldı bu sabah tekrardan test yaptim çift çizgi çıktı anlamıyorum sinirim bozuldu 

image

image

7 Cevaplar

+1 oy
(191 puan) tarafından

Beta negatif görünüyor bence test bozuk birkaç gün daha bekleyin belki geç döllenme de olabilir bebek istiyorsanız inşallah olur 🥰

(191 puan) tarafından

Rabbim bir daha o acıyı yaşatmasın inşallah 

(122 puan) tarafından

Amin canım çok sağol 

(191 puan) tarafından

Bu arada prodoctor erken gebelik testi diğer testlere göre daha iyiymiş eczacı tanıdığım ve pek çok eczacı tavsiye etmişti bende test konusunda çoğu zaman yanıldım gebelik olmamasına rağmen pozitifti prodoctor diğerlerine kıyasla daha net sonuç veriyordu bizzat gözlemledim de 

(122 puan) tarafından

Hafta sonu alır yaparım canım bakarım onada 

(191 puan) tarafından

Hayırlısı olsun inşallah kız erkek fark etmez Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah🥰

-Reklam-
0 oy
(9,361 puan) tarafından

İki sonuçta negatif görünüyor 

0 oy
(7,274 puan) tarafından

cift cizgi cikmamis zaten tek cozgi rengi karartinca cift gibi durmasi normal . cis damlatilmasa bile ole durur da gebelik yik

(122 puan) tarafından

Karartma yok burda hem ilk 1 dakika içinde çıktı 

image

(7,274 puan) tarafından

cnim tek vizgi bu zaten iste . istiosun heralde .  silik cizgi cikmasi boyle bisey degil silikde olsa bariz. cizgi gizukur ikincisi. burda tek cikmis bariz net

(122 puan) tarafından

image

telefonumun camerasi iyi değil eşimin telden çektim 
0 oy
(3,552 puan) tarafından

Hayırlısı olsun, ben testte ikinci çizgiyi göremedim ama

(122 puan) tarafından

image

telefonum iyi çekmiyor bozuk camerasi bende eşimin telefonundan çektim buyrun
0 oy
(9,348 puan) tarafından

Kuruma cizgisi yok malesef

0 oy
(4,540 puan) tarafından

Canım bide erken gebelik testini denesene ama şöyle bir şey var kan negatif sen bir erken gebeliği dene yinede olmadı tekrar kan verirsin 

(122 puan) tarafından

Erken gebeligimde deniycem bakalım bakalım regli olmazsam Mayıs ayını bekliycem 

(122 puan) tarafından

7 Nisan'da sadece lekelenmem oldu kahverengimsi pembemsi 3 4 saat sürdü normalde 8 Nisan'da regli olmam lazımdı olmadım iste bakalım hayirlisi ya 

(4,540 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin canım bende istiyorum ama nasip 

(122 puan) tarafından

Amin canım hepimizin gönlüne göre versin

0 oy
(59 puan) tarafından

Merhaba canım benim. Önceki sorularına da göz attım şimdi burada yorumları da okudum. Ben de bir düşük yaşadım ve ilk hamileliğimi öğrenene kadar gitmediğim doktor yapmadığım test kalmadı. Bunun tek çözümü kafaya takmamak. Ben ne zaman ki stresi bıraktım o zaman hamile kaldım. Bence sürekli test yapma internette hiç bir şey okuma. Çok zor biliyorum ama biraz kafanı rahatlat. Olacak olan elbet bir gün oluyor ve geliyor. Dualarım seninle inşallah bebeğin seninledir ve sağlıkla kucağına alırsın :)

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 147 göst.
0 oy
2 cevap 489 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kder (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,083 soru

23,771,301 cevap

315,966 kullanıcı

...