Beni bilirsiniz bugün gittim doktora alttan muayene felan etti smear testi aldı benden kanda aldı bu sabah tekrardan test yaptim çift çizgi çıktı anlamıyorum sinirim bozuldu
Beta negatif görünüyor bence test bozuk birkaç gün daha bekleyin belki geç döllenme de olabilir bebek istiyorsanız inşallah olur 🥰
Rabbim bir daha o acıyı yaşatmasın inşallah
Amin canım çok sağol
Bu arada prodoctor erken gebelik testi diğer testlere göre daha iyiymiş eczacı tanıdığım ve pek çok eczacı tavsiye etmişti bende test konusunda çoğu zaman yanıldım gebelik olmamasına rağmen pozitifti prodoctor diğerlerine kıyasla daha net sonuç veriyordu bizzat gözlemledim de
Hafta sonu alır yaparım canım bakarım onada
Hayırlısı olsun inşallah kız erkek fark etmez Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah🥰
İki sonuçta negatif görünüyor
cift cizgi cikmamis zaten tek cozgi rengi karartinca cift gibi durmasi normal . cis damlatilmasa bile ole durur da gebelik yik
Karartma yok burda hem ilk 1 dakika içinde çıktı
cnim tek vizgi bu zaten iste . istiosun heralde . silik cizgi cikmasi boyle bisey degil silikde olsa bariz. cizgi gizukur ikincisi. burda tek cikmis bariz net
Hayırlısı olsun, ben testte ikinci çizgiyi göremedim ama
Kuruma cizgisi yok malesef
Canım bide erken gebelik testini denesene ama şöyle bir şey var kan negatif sen bir erken gebeliği dene yinede olmadı tekrar kan verirsin
Erken gebeligimde deniycem bakalım bakalım regli olmazsam Mayıs ayını bekliycem
7 Nisan'da sadece lekelenmem oldu kahverengimsi pembemsi 3 4 saat sürdü normalde 8 Nisan'da regli olmam lazımdı olmadım iste bakalım hayirlisi ya
Allah gönlüne göre versin canım bende istiyorum ama nasip
Amin canım hepimizin gönlüne göre versin
Merhaba canım benim. Önceki sorularına da göz attım şimdi burada yorumları da okudum. Ben de bir düşük yaşadım ve ilk hamileliğimi öğrenene kadar gitmediğim doktor yapmadığım test kalmadı. Bunun tek çözümü kafaya takmamak. Ben ne zaman ki stresi bıraktım o zaman hamile kaldım. Bence sürekli test yapma internette hiç bir şey okuma. Çok zor biliyorum ama biraz kafanı rahatlat. Olacak olan elbet bir gün oluyor ve geliyor. Dualarım seninle inşallah bebeğin seninledir ve sağlıkla kucağına alırsın :)
1,486,303 soru
24,299,391 cevap
343,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın