+1 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Annem eski kafalı olduğu için sohbet falan edemiyorum hep elalem ne der diye büyütülmüş bir arayıp biri hakkinda işte şöyle bir olay oldu dediğimde işte ne olmuş dediyse hep böyle ve artık aradığım xaman birşey anlatmak istemiyorum halden anlamıyor arkadaşımla falan konuşuyorum yaşı da 40 sizin anneniz nasıl aman elalem ne der ona birşey deme herkes bize herşeyi diyor biz cevap verince öyle büyümüş teyzelerim ondan büyük daha farklı bakış açıları var daha gelişmişler ve ben uzakta oturuyorum arayıp birşey anlatmak gelmiyor içimden çünkü dinlemeyip tersler gibi çözüm sunmaz gecistirir gibi değişik 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,700 puan) tarafından

Ben çoğunluğumdan beri annemle arkadaş gibi olduk hala da öyle elhamdülillah evet o da bazen elalem ne der diye kafayı takar ama üç kız evlat olarak anneme hep anlatmaya çalışırız kulun rızası Allah rızasını geçmesin Allah'a şirk koşmaktan sakın deriz 

-Reklam-
+1 oy
(688 puan) tarafından

Canım benim maalesef ki bazi anneler arkadas gibi

Ama bazi anneler oyle degil 

Sen de anlatma yapacak bir sey yok

tarafından

Bir annemiz var o da böyle yaparsa zaten kimsemiz yok sağol 

+1 oy
(4,635 puan) tarafından

Geçen birine de dedim anne ile çocuk yakın arkadaş olmaz bence. Anne annedir evlat evlat. Bakın hoş muhabbet demiyorum yakın arkadaşlık diyorum.

Benim de annemle aramda dağlar kadar vizyon farklı var ama annem bizi çok ciddiye alır. Evlatlarının fikirlerini çok önemser. Gelişime açıktır çoğu alanda. Ama farklı mıyız farklıyız. 

Annem çok yakınım, canım, baş tacım ama kankam değil annem o. Kankalık kankayla olur bana göre. 

tarafından

Yok ya demek istediğim işte saygi duymaz hep haksız çıkarır demek istedim o yüzden uzaklaşıyorum demek istedim 

(4,635 puan) tarafından

Öyle gördü muhtemelen. Anneannemiz neyse genelde annemiz de o oluyor. Benim annemin şansı babam. Babam çok dönüştürdü annemi, iyi anlamda. Yoksa benim annem de ön yargılı, eski kafa kalırdı. 

+1 oy
(10,862 puan) tarafından

Duruma göre değişiyor ben de tereddütlü sohbet ediyorum mesela birine anlatır mı diye korkuyorum çünkü yaptığı oluyor 🙄

+1 oy
(1,676 puan) tarafından

Benim annem 70 yasinda anlatınca dinler sonra bosver bosver takılma herkese der😆 o yüzden ablalar var allahtanda iki dedikodu yapıyoruz 

+1 oy
(18,910 puan) tarafından

Narsist bi anneye sahip olduğum için hayal ürünü benim için

+1 oy
(3,326 puan) tarafından

Ilk sasirdigim annen 40 yasindaysa sen kac yasindasin oldu 

Soruya gelirsek benim annem 6 kiz kardesler anne en kucukleri inan benim teyzelerim de oyle en buyuk zaten 60 yasinda onunki hadi normal bi kucugu bi tik daha olgun o da kizindan kaynakli baya cengaver ki kizi var asla kendini de sahip olduklarini da ezdirmez savunur kim olursa olsun hakkini yedirmez ondan kaynakli onun kucugu bi kizini 18 yasinda kocaya verdi kiz neler cekti de bize bile soylemiyo kizini bizlere getirip goturmezdi bile kaynanasigil laf edecekler diye resmen kole olarak verdi kizi aman yuvasi bozulmasin kafasinda onun bi kucugu masaAllah cok akli basinda kizi birini sevdi kimseye duyurmasi ki laf soz olmasin diye bilmem kac sene konusmuslar haberimiz olmamis oglu desen oyle sevdi evlendi nasil destek cikti cocuklarina 8 sene evli kaldi kizi bosandi bu surecte bi kere kavgalarina sahit olmus teyzem anlasamiyosaniz bosanin o zaman demis gecen gittim annemle onun buyugu teyzem o kuzenim hakkinda konusuyolar kiz daha guzeldi elinde meslegi var temizlik desen temizlik ascilik desen asicilik guzellik desen guzellik boylu posluydu o adami parmaginda cevirecekti falan diyolar annem bana dondu anlatiyo diyoki gamzeyle ahmet kavga ediyolarmis teyzende anlasamiyosaniz bosanin demis dedi bende ne guzel iste cocuguna sahip cikmis ne var bunda dedim annem dedi ki olur mu oyle sey damada oyle mi demis o onun aklinda kalir annen de bosan diyodu soyle boyle demeye basladi bende anne sacmalama madem aklinda kalacaksa ben karimi kirmayim uzmeyim arkasinda ailesi var desin kendine cekiduzen versin boyle mi yapilir belki aldatti belki bisey yapti cekmek zorunda mi bosandi kurtuldu dedim teyzem damadi icin narsist kizi begenmiyo falan diyomus cunku teyzem ne dese begenirsin aldatirsa aldatsin aldatan kendini aldatir yesin icsin otursun calissin gezsin tozsun ne var dedi iyi dedim ya helal olsun size Allahta bizlere yardim etsin ki bizim kocalarimiz akli basindalar boyle devam etsin Allah korusun basimiza bisey gelse hakli da olsak dayak da yesek gelsek demekki sahip cikanimiz olmayacakmis dedim yani bu is yasa basa bakmiyo akil fikir isi 

0 oy
(9,507 puan) tarafından

Yani şöyle söyleyim annem var ama yok olsada arkadaş gibi olmasını isdemezdim .Anne anne olmalı bence 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 294 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Wanessa (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tubaka (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 817 göst.
30 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 538 göst.