Kizlar lutfen yardim edin bebegimin burun kemigi olusmus dediler ense kalinligida normal kan degerim 1250 olmasi gereken sinirmis benim bu sekilde 1328 down sendromu riski var dedi
Canım seninkinde risk yok korkma.
Amin sagolun icimizi rahatlattiniz
Sizde sağolun bende sizin yanınızdaydım bu test yapıldığında 😊 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Nee nasil yani =D
He yanimdasiniz demek istediniz pardon kafam allah bulak oldu sabah bi gittim hastanete saatlerce orlardaydim
Bende 33 yaşındaydım hamileyken test sonucu riskli çıktığında klavye düzeltmiş sizin yaşınızdaydım yazmıştım
Herşey Rabbimden içini ferah tut ki inşallah yoktur
Hiç risk olmayanda çıkıyor olanda çıkmıyor kimse bilemez doğmadan bebeğin ne olduğunu malesef Doktorlar da yanila biliyor
1:250 ve altına riskli diyorlar. Yani 249, 248 ve aşağı doğru... onlar riskli. Ha sadece risk işte, olasılık. Kesinliği yok bu testin.
Ala ala ya ben anladim 1250 ve uzeri risk olur
Bu testler olasiliktir. Net bisey demez. Yani risk var diye down sendromlu olacak diye bisey olmadigi gibi, risk yok diye de sendromsuz dogacak bisey yok. Her gebede %1 dahi olsa risk var.
Kalbinde parlaklik var dediler ve eşimlede kan uyuşmazlgimiz var down sendromlu dediler şuan 3 bucuk yasinda ve saglikli hicbirsey yok. Her dedikleri cikmiyor kendini üzme
Kız bu doktora bir daha gitme bunun neresinde risk var
O sayili yeri isaretledi acaba yaş riskinden dolayimi o sekilde dedi ay delrcem blmiyorum ve ben radyoloji uzmanina gittim burun kemigi olusmus dedi ense kalinligida normal dedi dusuk ihtimal kanda cikmiş bugun oyle dedi
Yaştan dolayı öyle çıkmıştır canım delirecek bir durum yokki
Biyokimyasal trisomi 21 riskim 1/91, kombine risk 1/467 idi. Amniyosentez önerdiler yaptırdım. Ön rapor sonucu normal geldi. Allah'ın izniyle sizinkinde de bişey yoktur. %60-70 doğruluk payı var bu testlerin.
1,452,489 soru
23,845,321 cevap
319,562 kullanıcı