0 oy
346 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (82 puan) tarafından

Eşim şu ara çalışmıyor işi yok  ama hiç bir şeyimizi eksik etmez al der ama ben çalışmadığıni bildiğim için hiçbir şey almıyorum bayramda bile çocuklara tek bayramlik aldım kendime bir iğne bile almadim bugün babasına gidip 10 bine telefon almış ama babasının kesinlikle para sıkıntısı yok dükkanı var kirasını alıyor emekli maaşı var bide çalışıyor bende hakkım varsa i parada helal etmedigımi söyledim ve şuan konuşmuyorum daha doğrusu o kadar sinirliyim konusasım gelmiyor 

11 Cevaplar

+3 oy
(2,077 puan) tarafından

Çok haklısın o kadar haklısın ki o babanında hiç mi merhameti yokmuş ki kabul etmiş o telefonu kabul etmemeliydi

(82 puan) tarafından

Bende parasıni verir diye düşündüm ama vermedi oğlu almasa bile çocuğun eline bile tutuşturabilirdi ama benim kocam durmuyor o yüzden ona bişey diyemiyorum 

(7,466 puan) tarafından

iste haklisin ama hata sende. calismasam bile cok rahatiz diye dusunuyor adam. denekki neymis calismasam kit kanaat geciniyoruz yaaa dedittirecen adami demekki neysmis sen yicen yemeyenin malini yerler . sen alsan etsen dusunceli olmasan esin harcama cok olunca kendisi idrak edip saga sola sacmaya kalkmazdi 

-Reklam-
+1 oy
(14,159 puan) tarafından

Haklısın ...

(82 puan) tarafından

Gerçekten acaba abartıyor muyum diye düşündüm ama yok nerden bakarsam bakayım haksız 

(14,159 puan) tarafından

Normal bir zaman olur calıstığı bir zaman evine bakar aksatmaz ozaman alsın bir sey demem ama calısmıyorken ben onu dusunuyor kendıme bır sey almıyorken alması evet garip

(82 puan) tarafından

Benim aslinda tek sinirim ona değil kendime de kızıyorum kendimden kısıp ona üzüldüğüm icin

(14,159 puan) tarafından

Anlamıs oldun demekki neymiş kimseyı düşünmeyeceksın kımseye acımayacaksın

(82 puan) tarafından

Bu bana ders oldu ben düşünmeseydim bugün cebinde para bulupda alamazdi bende bu kadar kızmazdim

+1 oy
(2,476 puan) tarafından

Git 10 binlik te kendine bisey al eşşek gibi ödesin madem babasına alıyor çalışmadığını düşünmeden 

(82 puan) tarafından

Aslında kendime çok sinirliyim ona üzülüp kendime bir şey almadıgim için 

+1 oy
(14,505 puan) tarafından

Bu devirde tutumlu kadın eziliyor. O yüzden hiç acımıyorum para evde duruyor zaten arada tirtikliyorum. Kendime mi alıyorum hayir gene eve alıyorum ama böyle yapmasam onlar da alınmayacak 

(82 puan) tarafından

Zaten bana bu güzel ders oldu eğer ben harcasaydim bugün cebinde para bulupda alamazdi bende bu kadar kızmazdim 

+1 oy
(3,139 puan) tarafından

Parasını vermiş olabilir mi?

(82 puan) tarafından

Hayır ben aldım dedi verseydi söylerdi çünkü babasının telefon ihtiyaci yoktu telefonu oluyor eşim eski diye yenisini almış 

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Çok haklısın çalışıyor olsa bile durumun iyi olsa bile önce kendi evine bakmak gerekiyor ailesinin durumu olmaz yardım eder o ayrı ama ailesinin durumu iyi olduğu halde yardım yapmayı doğru bulmuyorum 

(82 puan) tarafından

Bende ona kızıyorum madem 10 binin fazlaydı bana verseydin kenara koyardım iki tane çocuğum var onlara birikim olurdu

(1,493 puan) tarafından

Çok haklısın canım bende böyle düşünüyorum benimde iki çocuğum var durumumuz iyi ama iyi diye de sağa sola boştan yere dağıtmam dediğim gibi karşı tarafın durumu olmasa anlarım ama aksi durum beni de sinirlendirir oraya vereceğime çocuklara harcarım ya da kenara atarım ki sizin durum daha farklı çalışmıyor diyorsun işi yok diyorsun muhakkak sen kendinden kısıp sadece çocuklarına ucun kıyın yapıyorsun ama kendisi böyle yapınca…. Anlıyorum yani seni 

0 oy
(988 puan) tarafından

Bana 10 binlik telefonu çok gören çocuğuma evlat eşine de gelinim demem nokta 

(82 puan) tarafından

Gerçekten burdan anladığınız on binlik telefon mu benim kızdığım babasının telefonunda bir sorun yoktu sadece eskiydi ayrıca alabilecek durumu var birde üstüne eşim bir aydir işsiz ben kendimden çocuklarımdan kısarken onun böyle bir harcama yakması elimiz genisken yapsa bu kadar bende kızmazdım 

(53,412 puan) tarafından

tamam sen deme evine harcayacak parasi yok on binde az para mi Allah askina 100 lira dan bahsediyosun sanki 

(82 puan) tarafından

Aynen insanlar burdan ne kadar da rahat atıp tutuyor eminim yerimde olsaydı çok daha büyük tepki verirdi arkadaş

0 oy
(15,028 puan) tarafından

Burada da insanlara şaşırıyorum çalışmıyor babasına tel alıyor 

5 yaş çocuk aklı gibi 

(82 puan) tarafından

5 yaş ondan iyi 3 yaşındaki kızımin elinde geçen 200 lira vardım bile bile kızım bana versene dedim anne ama benimde param yok dedi 

(15,028 puan) tarafından

Yaa demi Çocuklar daha akıllı

0 oy
(722 puan) tarafından

Eşim almaz çünkü bende bir zamanlar böyle bir şey yaptım o zamanlar tabi evli değildik ben çalışıyordum nişanlıyiz eşim kendi düğün vs. Yapıcak üstüne gitmiyorim bişey almıyorum benim kocamda bana almayıp ailesine Kira fatura kurban kesme vs. Yapıyor kendi kendime dedim ki sen ***** mısın sen harcatma millete harcasin sende izle öyle mi yok öyle dedim zaten başka şehire gittim hepsini bıraktırdım şuan çocuklar var gram acımıyorm kendi telefonu ölmüş asla kullanamıyor onun üstüne 3 telefon değiştirdim kolay kolay bişey alma demez mesela sıkışıgiz biraz gittim kendime de bayramlık aldım çocuklarada ona iğne bime almadım kara kara nasıl borç ödeyecegm diye düşünüyor valla mustehak kesinlikle kısma daha değerli olursun 

(82 puan) tarafından

Buda bana ders oldu boşuna dememişler yemeyenin malını yerler diye 

0 oy
(21,809 puan) tarafından

Tabiki senin çocuklarıının hakkı o para sen onu düşündün o gidip babasına telefon aldı 

(82 puan) tarafından

Zaten hakkım varsa o parada helal etmedigımi söyledim 

(21,809 puan) tarafından

İyi yapmışsın

0 oy
(53,412 puan) tarafından

calismadigi halde nasil eksiginiz olmuyor borçla mi yapiyor telefonu neyine guvenip almis

(82 puan) tarafından

Birikmiş para biraz var elimizde onu idareli bir şekilde harcıyordum ama o sağolsun yarın düşünmeden hareket etmiş 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 343 göst.
0 oy
9 cevap 425 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 785 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 455 göst.

Kategoriler