+3 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (1,320 puan) tarafından

Valla ben bugün hortlak gibi gezdim… Eşim gece öyle horladı ki saat sabah 8 de tam anlamıyla uyudum öldürmemek için zor tuttum akşam sinirden ağladım yani … Sonra hepimiz neyseki biraz geç kalktık eşim izinliydi ama 12 falandı … 

Sokağımızda bir kedi vardı topallıyordu araba çarptı dediler dayanamadım onu veterinere götürdük neyse ki kötü bir şeyi yokmuş aslında ben  eve alacaktım ama son dakika  golü attı bana alamadım 😅.

Sonra işte Ulaş’ı oyun alanına götürdük o baya oynadı eve geldim yemek yaptım yedik Ulaşı uyuttum yeni, yemin ederim k.ıçım şu an yer görüyor öyle yorgun ve uykusuzum ki işte benim stilimi izleyip yatacağım 😂 eskiden de çok izlerdim moda tasarımı okuyacağım diye okudum da şükür bana katkısı çok okulu tam bitiremedim ama olsun 😅 siz neler yaptınız kız valla ne zamandır sohbet etmiyoruz ❤️

12 Cevaplar

+3 oy
(2,621 puan) tarafından

image

biz bugün çocuk karnavalına gittik, çocuklar bayağı eğlendiler. 

İşte benim stilim izlemeyende ne bileyim😎

(1,320 puan) tarafından

Dikiş makinem var . Her şeye sahibim 😅 ama akşama kadar hiç halim kalmıyor koltukla bütünleşiyorum birde ses çıkarıyor dikiş makineleri o yüzden akşam çalıştırmak sıkıntı olabilir :) 

(2,621 puan) tarafından

Aaa anlıyorum, o zaman, umarım en kısa zamanda istediğiniz alanda zevkle ilerlersiniz.🍀

(1,320 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım ❤️

(114 puan) tarafından

T' habite ou ? 🤗

(2,621 puan) tarafından

Dans l'oise 60🙂

-Reklam-
+2 oy
(8,945 puan) tarafından

Böyleli bişey yaptım arkadaşıma hediye nasıl olmuş 

image

(1,320 puan) tarafından

Valla çok güzel olmuş ya benim örgü yeteneğim hiç yok ya zincir bile çekemiyorum olmuyor 😂

+1 oy
(2,005 puan) tarafından

baya yoğun olmuş seninki. ben de uzuuuun zaman sonra tiyatroya gittim kızı babasına paslayıp, güzel etkinlik oldu 😂

(1,320 puan) tarafından

Ayy hem de nasıl oradan oraya mahvoldum … Ayy bende Konya ya gidip annemlere ulaş ı verdikten sonra  arkadaşlarımla buluşup kahve içmeyi , kıyafet alışverişi yapıp kendi kendimi dinlemeyi dört gözle bekliyorum az kaldı şafak kaç bilmiyorum 😂 seninki de çok güzel olmuş Bayburt ta öyle şeyler yok maalesef :/

(2,005 puan) tarafından

adanam 💙 tiyatro festivali vae acayip güzel oyunlar var şu an. devrim yakutun oyunuydu bu da. biraz ağlatmalı 🥹

valla çocuksuz gezmek nasıldı unuttum 😂 totomdan ayrılmıyor benimki

(1,320 puan) tarafından

Ne kadar çok ayy demişim ya 😅 bazen bazı kelimeleri kelime de sayılmıyor halbuki bu da jdjdjd çok tekrarlıyorum bunu farkettim bu aralar kendimde kelime dağarcığım daralmış galiba kitap okumam gerekiyor  😂

Yaa Gözdem valla ben Konya ya gidince satıcam yani Ulaş ı bir süre akşamlar olmasın modunda 😂 tek sorun şu ki oğlumdan 2 saatten fazla ayrı kalamıyorum elim kolum boş geliyor sessizlik oluyor anksiyetem azıyor 😂

(2,005 puan) tarafından

ben bu aralar çok fazla "he" diyorum 🤦🏼‍♀️ bir ara konuşmayı unuttum herhalde diyordum. çocuktan sonra beyin sıfırlandı 😂

valla biraz satmak gerekiyor çocukları yoksa olmuyor. yetişkin gibi hissetmiyoruz kendimizi yoksa

(1,320 puan) tarafından

Gerçekten öyle insanın bazen kendiyle de hasret gidermesi gerekiyor iyi geliyor 

+1 oy
(506 puan) tarafından

Akşam kaynanama uğradım, yeni geldim sayılır eve, oğlanı emzirip uyuttum zar zor, midem ağrıyo gibi, sabah aldığım ilacın etkisi mi geçti nedir bilmiyorum, acayip susuzum ama su içersem ağrı azıtacak ondan eminim, iki ucu boklu değnek hesabı bekliyorum öyle susuz susuz. Kullandığım yatak her yerimi ağrıtıyo, bu gece şişme yatakta uyumayı denicem ama nasıl olucak bilmiyorum oğlanla. Daha benim adama yemek ayarlıcsm bi de oooy anam oy

(1,320 puan) tarafından

Kız nedir bizim çektiklerimiz 😂 ben okurken üstüne yoruldum 😅

(506 puan) tarafından

İki gram da iş yapasım yok ha 😅 nolucaksa olsun deyip içtim suyu da

(1,320 puan) tarafından

Benim de yoktu valla tezgahta berbat üstüydü eşim temizlemiş bulaşıkları makinaya koymuş çalıştırmış ben Ulaş ı uyuturken küçük sürprizler 😂❤️

Su dokunuyor mu ki sana rahatsız mısın miden den 

(506 puan) tarafından

Mideme dokunan yemek yediysem rahatsızlık hissi artıyor su içtikçe 

(1,320 puan) tarafından

Bence o genelde çok yağlı ve ağır yemekler yediğinde oluyordur benim hep öyle olur çok susarım ve midem hep şiş olur 

(506 puan) tarafından

Domatesle ekmek yediğimde bile oluyo bacım 😂😂

(1,320 puan) tarafından

Anladım doktora gittin mi Allah Allah çok geçmiş olsun 

(506 puan) tarafından

Reflüye benziyo deyip ilaç verdi kullanıyoz bakalım fayda ederse ne âlâ 

+1 oy
(3,295 puan) tarafından

Yoğun bir gün olmuş 

Ben oğlumu 18 aylık aşısına götürdüm gelirken kucağımda uyuyakaldı bisikletle götürmüştüm bir elimde çocuk bir elimde bisiklet sırtımda çanta 15 dk yürüdüm çok zorlandım şansa eşim de işe erken gitti benimle gelemedi ayy eve kendime zor attım gelir gelmez de beyfendi uyandı dışarı çıkmak için ağladı yemek yapacaktım malzemem de eksikti aldım bu defa markete gittik geldik 

Komşunun balkonunda kahve içtik sonra eve geliş yemek yap çocuğu uyut derken şimdi oturdum 

(1,320 puan) tarafından

İnsan çocukla her günü aslında yoğun geçiyor bazen bacaklarımın ağrısından gece uyuyamıyorum benim oğlumda öyle muhakkak her gün dışarı çıkacak ama ben alıştırdım öyle erkek çocuğunu evde zapt etmek  çok zor oluyor 

(3,295 puan) tarafından

Ayyy hiç deme ya havalar da ısındı dışardan çocuk sesleri geliyor hiç durmak istemiyor

Konuşmaya da başlamış eve gelince bu cici değillll diye ağlıyor anlamı eve gelmek güzel değil 🤣

(1,320 puan) tarafından

Anneler meal kitabı her zaman hdjdjdjjs 

Boşver öyle daha iyi aslında 

+1 oy
(821 puan) tarafından

Bugün temizlik yaptım öğlene kadar sonra kızı öğlen uykusa yatırdım uyanınca yıkadım banyoyu yıkadım çamaşır katladim bir yandan da astım perdeyi diktim astım sonra kız babasını almaya gitmek istedi onu almaya gittik yemekten sonra anneme gittik şimdi kızı uyutuyorum uyusun bende uyurum yoruldum bugün 

(1,320 puan) tarafından

Senin içinde  yorucu bir gün olmuş canım ya bende kendime vakit ayırayım diye oturuyorum  bir çay koydum kendime öyle kafa dinliyorum 

+1 oy
(5,453 puan) tarafından

Bizde çay çekirdek keyfi yapıp aileler yarışıyora bakıyoruz bir yandan oğlanı sallıyorum ama uyumuyor 

(1,320 puan) tarafından

Bugün ulaş öğle uykusu uyumadı birde oyun alanı olunca pat bayıldı artık uyuyacagım diye  ağlıyordu 😂

(5,453 puan) tarafından

Ah benim oğlum da pat diye uyusa keşke oynadı bütün gün akşam yemek sonrası yıkadım rahatlasın diye hala uyanık  

(1,320 puan) tarafından

Öyle dönemleri de oluyor benim oğlumunda 

+1 oy
(162,861 puan) tarafından

cook yorgunum ders calismakdan beynim uyustu

olsun hulyosum ben herifimi darladim bu nasi dil diye artik cevap bile vermiyo bana🤣🤣🤣 haar haar onu saciysa haar kadinsa bu haar nasi sacda olabiliyo bu neeyu immmmmdaaaattttttt

(4,096 puan) tarafından

Hahahahahahaa vallahi ailecek onlar konuşunca bile ben öylece durup onlara bakıyorum hele küçük kızı nasıl konuşuyor Allahim geçen gün konuştu konuştu en son abim bir kahkaha attı neymiş minnoşum büyüyünce palyaço olmak istiyormuş onu anlatıyor babasına 😁😁😁 benim yengem tam kafa dengi konuşmayı çok aşırı seviyor bazen diyorum iyiki dilinden anlamıyorum kim bilir neler anlatırdı 😆😆😆 ama çokta severim onun yeri bambaşka bende 💜

aradim insa  iletisim bilgileri lutfeeynn 

(4,096 puan) tarafından

Hemen sizi tanıştirayim hemen 🥰

bekliyorummmm

+1 oy
(1,429 puan) tarafından

image

şu köpüşün içine birisi bonibon atmış :D. Onu çıkarmaya çalışıyorum,tornavida ile çaki gibi çıktı 😂
(1,320 puan) tarafından

😂😂 senin acaamadığınn şeyin içine bonıbon atmışlar 

(1,429 puan) tarafından

Ama köpüşün de canısı bonibon istemiş teyzesi napsın yavrum evladım bı yerimi şişsin :D

0 oy
(1,223 puan) tarafından

Ooo idil hanim😅vala nolsun ugrasip duruyom okul git gel ,kucugude oyun evind goturuyom bende orda takiliyom kurslar var sonra ev is hamilekik geciyor

(1,320 puan) tarafından

Sen yoğun ol bacım boşver yoksa kafanı çok değişik şeylere takıyorsun 😂❤️

0 oy
(2,989 puan) tarafından

Cadı mı uyutmaya çalışıyorum 😮‍💨 bugün misafirlerim  vardı daha yeni şimdi uzandım pertim çıktı ama elhamdülillah kazasız belasız atlattık bunuda 🥹🧡

Özlettirdin kendini kız seviliyorsun 🫶🏻😘

image

(2,989 puan) tarafından

Ahahahah ayy hiç sorma canısı yaa bir gün güzel uyuyor üç gün hiç uyumuyor desem yeridir 😂😂🥹🥹 

Yiaa cansın kız sen valla 🫶🏻🩷🩷🩷🥹

(1,320 puan) tarafından

Öyle oluyor o aylarda ben de öyleydim kuduruyordum bazen sinirden çünkü çok uykusuz ve yorgun kalıyordum ama geçiyormuş inşallah böyle devam eder 🤲🏻

Sende bebeğim ❤️❤️❤️

(2,989 puan) tarafından

Amin amin amin kardeşim yaa valla zaman geçiyor çocuklar büyüyor hayırlısı ile sağ salim kazasız belasız büyüsünler hayırlı insanlar olsunlarda varsın biraz uykusuz kalalim ❤️❤️❤️

😘🫶🏻🫶🏻🫶🏻

(1,320 puan) tarafından

Öyle canım yeter ki canları sağolsun aman 

(2,989 puan) tarafından

Amin 🤲🏻🩷🩷

0 oy
(3,442 puan) tarafından

Ahahahahah benimki de puhluyo gecen kaynimla konusuyoruz gul gul olduk edimin puflamasindan onune donsen yuzune puff pufff arkani donsen ensene puff pufff 😂 merhametine kurban olurum senin sen cenneti merhametinle kazanacaksin çiçeğim ♥️ kiz sorma bizim burda bi hipermarket var gimsa bilirsin belki orda oyun alanina down sendromlu bi cocugu almamislar ailede sikayet etmis eglence kati komple kapatmislar benim oglan zaten oyun alanina sok.iyodum da jeton oyuncaklara biniyodu hamburger yiyip geliyoduk kapatmislar artik iptal oldu playland falan da ne biliyim ya ciksak burgerking yiyecek boykot onlarda napcaz bilmiyorum 🫤 esim ise gitti muhammed coktan uyudu namaz falanda kildim bitti bos kaldim tv izleyim dedim izleyecek bisey bulamadim inci taneleri actim dilber de iyice kudurmus sarmiyo koca tabak makarna yedim kolayla sikintidan bi de cikolata yedim yetmedi cocugun jelibonunu yiyorum 

(1,320 puan) tarafından

Ayy Merve gece boğasım geliyor yemin ediyorum dedim ama bugün de öyle olursa artık yüzüne yastık kapatırım yani yataktan kovarım valla ben de insanım yaaa 😂 yaaa sağol bebeğim günlerdir topallıyor miyavlıyordu dayanamadım eşimin başının etini yedim sonra annemlere ağladım sağolsunlar benden kurtulmak için kabul ettiler 😂 veterinerden de Allah razı olsun bir kuruş muayene ücreti almadı … ben yine de belirli mıktar bağış yaptım ama 😍

Afiyet olsun kız boşver ye djndns bende bayramda etipuf almıştım 1 koli çocuklar kapıya gelirse vereyim diye o da gelen giden olmadı ben de kendim yiyorum 😂

İyi ki kapattılar ben çok ağladım o habere gerçekten . İyi oldu onlara kalpleri kara pislikler 

(3,442 puan) tarafından

Ya bilmiyorum o durumda kim hakli ben cozemiyorum oyun alanini dedikleri yer tirmaniyolar hoplayip cipliyolar ebeveyn girisi yasak onunda banklar var oturup irdan izliyolar yas sinir 3 14 arasi hepsi girmek istiyo bu yas sinir yuzundende daha once sorun cikmisti 10 yasindan buyukler cocuk degil mi diye 24de kadar uzattilar e koca cocuklarla el kadar cocuklar ayni alanda kucuk bi yer anneler giremiyo bi tane sorumlu kiz var baslarinda o giris cikislari kontrol ediyo icerde guvenlik yok bi kiz nasil yetissin  yüksek bi de dusse bisey olsa Allah korusun oyle bi durumda nolcak keske soyle buyuk bisey yapsalardi da annelerde baslarinda girseydi madem o çocuğa da yazik kiz tek basina sorumluluk almayabilir market sahibi daha buyuk bisey yapsaydi keske iste aman bende bilmiyorum elle tutulur hic bi yeri yok benim oglani aliyolar aslinda ben bi kere sokmadim oraya ben giremiyorum dusse biri itse bisey olsa diye onlarda iyi cesaret 

(1,320 puan) tarafından

Çocuğa karşı ve yanında ki öğretmenine karşı tavırları çok çirkindi . Ve o çocuk öyle olmayı kendisi seçmedi benim çok ince çizgim hakkettiler kesinlikle 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 208 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 437 göst.
0 oy
7 cevap 170 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aslnkdniii (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 407 göst.
26 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Mormenekse (1,406 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,485 soru

23,858,207 cevap

320,236 kullanıcı