Beynim yandı kızlar sabahtn beri ne pişirsem diye düşünüyorum bulgur pilavı nohut şehriyel tavuk çorbası vardı dün bitti bugün kal geldi ne pişirsem diye oğlum kızım ben üçümüz varız
Bende bekliyeyim şurada eşim yemeğe gelmezse öyle hemen bir aparatif bişey hazırlayıp geçiştiriyorum ama eşim olunca mecbur yemek derdi oluyor düşünüyorum aklıma bişeyde gelmiyor
Eşim iş için yurt dısına gitti 4 ay yok hafta bir aparatiff birşeyler yapıyorum çocuklar alışmasın diye
4 ay nasıl durabiliyorsunuz benim eşim akşam geç gelse üzgünüm kızım doğunca geçer herhalde😔
İlk zamanlar zor geliyoduda alıştım artık 9 cu senemizdeyiz ilk bi kacgün zor oluyo sonra eski rutine dönüyoruz ama cocuklar için zor oluyor
Sizin çocuklarınız var sıkılmıyorsunuzdur benim bebişim daha doğmadı tekim
Ispanak yaptım dünden terbiyeli çorba var kızım nohut istedi ona köfteli nohut yaptım ama az yaptım ben yemiyorum eşim de yemez hava sıcak. Makarna yaparım muhtemelen bir de
Bende gidip ıspanak alip yapim bari bende 3 kişiyiz zaten
Biz de 3 kişiyiz kız yarım kilo yetti afiyet olsun 🍀💗
Çömleğin içerisinde kıymayı pisirecegim üzerine beşamel sos yapacağım üzerine de kaşar , fırına vereceğim
Yanına da ya şehriye pilavı yada kesme tereyağlı erişte yaparım
Bende ya ıspanak yada köfte yapcam makarna yaparım bide
Ispanak bayadir yapmıyordum
Et suyuna şehriye çorbası yaptım tavuk döner pilav salata var bir de 🤗
Ohhh miss bende dün tavuku corba yapmıstım bugun ıspanak makarnaya karar verdim markete gidicem birazdan
Afiyet şifa olsun size de
Firinda tavuk patates
Kabak tatator
Kabak yemiyo cocuklar tavukta dün çorbada vardı ıspanak makarna yapcam
Benimki de yemiyo. Kendime yapicam cocukta yogurt yesin napayim. Diyetteyim de :D pilav da belki yaparim.
İspanagi bende severim ama yikamaya useniyorum bayadir yapmiyorum. Bi de alip hemen yapmak lazim bizim pazarda islak satiyolar curuyo. Oysa ki cok saglikli. Alayim bende yarin pazardan.
Ben marketten alıyorum geelde kurusunu pazardanda hep kuru olan tezgahtan alıyorum
Daha aklıma birşey gelmedi ya bulamıyorum ne yapacağımı
Ispanak makarna yapcam yeter bugunluk
Sulu köfte yapıcam ben çocuklar seviyor. Dünde yeşil mercimek vardı
Benimde aklımdan gecti ama o kadar vaktim yoktu ıspanak makarna yaptım
Dolma yaptım cano, birde et suyuna yayla çorbası yapmıştım gece
Ohh afiyet olsun bende ıspanakla makarna yaptım oğlum ikisinide ye kız sadece makarnacı
Sizede afiyetler olsun ❤️❤️💖
balik atcam firina salata icecek tmdir bende
Ramazanda balıktan soğudum komsular yüzünden bina full balık kokuyodu
Tavuk sote tamam da yanına ben de bulamadım ezogelin yaparım belki
Bende ıspanak makarna yaptım bugun yarın yeriz onları pazar günü tekrar düşünürüm 🤣
Canım patates salatası istiyor onu yapacağım ama yanına ne yaparım bilmiyorum
Gecen bizde yaptık ama yoğurtlu köz biberli acayip güzel oldu
Biber hiç sevmiyorum ben ya marul havuç patates o kadar ben bol eşkili severim
Ablama yemeğe gitcem bugün oda nohut pilav islib kebabı yoğurt çorbası kabak dolması yapacak cnm
Afiyet olsun canım
Ispanak yemeğim var
Çocuklara mantı yaparım yeter
Bende ıspanak la makarna yaptım oğlum ikisinide yer ama kızım sadece makarna yiyo
Bulgur pilavı
Haşlanmış tavuk
Cacık
Bi de tatlı yaptim
Afiyet olsun canım ben hazır aldım bugun tatlıyıda
Dünden dolma ve cacık var domates soslu kızartma yaptım
Afiyet olsun
Valla brn uzunca bi suredir alisverise cikamadim hep bi aksilik gunu kurtarmalik bi kac aldigimla kaldim inan mutfaga fare girse bisey bulamaz evde olanlarla idare etmeye calisiyorum esime dedim kisir yapsam yer misin olur dedi oyle gecistircez bugun cocuga yetesilik az bi ispanak biraz da yesil mercimek corbam var
Bende azar azar alıyorum birden cok alınca bozulabiliyo bazen 2 hafta gitmem heralde pazara buzluktakilerdende kullanırım
Oyle oyle bende oyle yapiyorum ama hemen hemen 1 aydir dogru duzgun alisveris yapilmadi eve ayda bi kere toplu alisveris yapiyorum sebze meyve azar azar olacak sekilde kahvaltilik falan aliyorum sonra haftada 1 2 sebze meyve alisverisi yapiyorum bu sefer bayadircyapamadim
Türlü ve pilav yapacam ben.
Afiyet olsun kalablıksak yapıyorum ben genelde türlüyu
Dünden mercimek çorbam var ysnina çıtır but yapıcam ve makarna
Sabahtan beri düşünüyorum heralde sonum makarna olacak 🫣
Bende ıspanak makarna yaptım
Ekmek arası tantuni yapacam artık bugün ne pişirsem derdinden gına geldi bana
Afiyet olsun bitmiyo ki bugun nepişirsem derdi
He sorma canım saolsin
1,493,002 soru
24,394,695 cevap
349,629 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: