+1 oy
69 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (336 puan) tarafından

Kızımı sütten kesiyorum iki gündür gündüz emzirmiyorum ama gece iki kez filan emiyor şuan göğsum süt doldu bu gecede uyanınca versem sıkıntı olurmu sağamıyor ağrıyor çünkü biraz rahatlasın diye versemmi acaba yine

5 Cevaplar

+1 oy
önce tarafından

Bilemedim ben. Verdiğin sürece süt de kesilmez kızın da alışmaz. Ben azaltarak kestim o yüzden fazla ağrı yaşamadım. Gündüzleri neredeyse bitirdim uykuya geçişte tek verdim gece de aynı şekilde yaptım. Buna rağmen çok zorlandık:/

önce (336 puan) tarafından

Gece anlamıyor pek sanki az emip çekiyorum uzun uzun emmiyor gündüz de arada geliyor istiyor ama sirke sürdüm için acı deyip kapatıyor şuan sıkıntı yok ama benim ağrım olmaya başladı

önce tarafından

Bi anda olunca süt doluyor tabi göğüsler Allah yardımcın olsun.

Amin Allah razı olsun teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,194 puan) tarafından

azaltarak kesmek lazım

ben 15-16 aylık gibi gece emzirmeyi kesmiştim önce. yaklaşık 20 gün önce de komple kestim

şimdi 21 aylık bebeğim 

gece zaten vermiyordum, bi tek uykuya dalarken verdim birkaç gün. gündüz başka hiç vermedim.

göğüs ağrısı yaşamadım, kızım da sadece 1 kere meme krizi yaşadı. kolay atlattık

Uykuya geçerken sıkıntı yok ta gece uyanınca arıyor bende az veriyorum ama devam edersem böyle süt gerilemez mi acaba

önce (1,194 puan) tarafından

süt kesilmez böyle yaparsan 

+1 oy
önce (17,954 puan) tarafından

Kesmek amaçlı gece emzirsen de süt kesilmez sadece azalır. Benim oğlan da 19 aylık gündüz 1 kere emziriyorum bazen 2 kere. Gündüz emzirmeye çok alistirmadim. Gece uykuya geçerken ve gece uyanınca emziriyorum sadece. 

Gündüz çok emiyordu artık bende kesmeye karar verdim uykuya geçerken sıkıntı olmuyor yanına uzaninca uyuyor da gece illaki 1 iki kez istiyor 

+1 oy
önce (4,415 puan) tarafından

Sütten kesmemişsin. Emme sayısını azaltmışsın sadece. Emzirdiğin sürecek süt gelecek. O yüzden emzirme, şişince elle yarım sağ. Tamamını boşaltma. 

Elle de çok acıyor ya verirsem devam eder demi yani gelmeye 

önce (4,415 puan) tarafından

Evet devam eder ve sütten kesme sürecin de uzar. 

Ozaman vermemek en iyisi şuan süreç iyi gidiyor gündüz çok yoruyordu beni sürekli emmek istiyordu kıyamıyorum da ama mecbur 23 aylık olacak artık 

0 oy
önce (3,718 puan) tarafından

Ben birden kesdim,gece zordu,iki gece tek ağladı,sonra alıştı 

Sizde ağrı sızı olmadı mı

önce (3,718 puan) tarafından

Oldu,ama hiç sağmadım, çünkü sağıncada ağrıyordu, valla mastit olacam diye korktum,ama bir haftada geçti 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
+1 oy
5 cevap 202 göst.

Kategoriler

1,447,185 soru

23,772,608 cevap

315,999 kullanıcı

...