Hamile kalma ihtimalin var tabi ki aynisi başıma geldi bebegim 40 günlükken o yüzden stresini çok iyi anlıyorum. Ella markalı olan ertesi gün hapı daha etkili ama onu kullanırsan 1 hafta emzirmemen gerekiyor o yüzden ben Ertes72 markalı olan ertesi gün hapını aldim bu ella kadar yüksek koruma sağlamıyor ama en kisa sürede içersen etkisi yüksek olur. Ertes72 kullanınca 8 saat emzirmemen gerekiyor. Ben ertes72 içip 15 saat emzirmedim buzlukta sağdığım sütleri ılıtıp verdim. 3 4 gün sonra leke şeklinde 1 hafta sonrada çok ciddi şekilde kanamam oldu 1 hafta kadar sürdü sütün tadını mi etkiledi bilmiyorum ama yoğun kanama yaşadığım dönem bebegim hiç emmek istemiyordu çok geçmiş olsun bir an evvel ertesi gün hapını iç. Süt korur falan deniyor ona güvenme ben ilk bebeğimde 40im çıkınca hemen adet olmuştum demek ki yumurtlama olmuş. O zamana denk gelse gebelik olabilirdi mesela o yüzden süt korur diye düşünerek ilacı icmemezlik yapma. Çünkü arası 11 ay olan kardeşler tam olarak bu sebeple oluyor süt korur nasılsa diyip korunmamaktan. Ama bu ilaç hormonlarını alt üst edecek kusma vs yaşayabilirsin çünkü mide bulantısı yapıyor diyorlar, ben de bu yan etki olmadı ama sende bulantı olur da 2 3 saat icinde kusarsan ilacı tekrar içmen gerekecek.