Slmlr kizlar kapanmaya kadar verdim eşim kapanma dedi ama kesin dedim 1 hafta kapalı kaldım bugün çarşıya gittim işlerim vardı eve geldikten sbr fark ettim ki kapanmamisim eşim güldü boş ver dedi günah mıdır sizce
Kız nasıl unuttun😄
İnsan kapandığını nasıl unutabilir şaşırdım valla 😊
Gerçekten içten istesen unutmazsın çünkü unutulacak bir şey değil kapanmak hazır olunca tekrar dene
Şaka mı 🤔
1 hafta kapalı kalıp nasıl unutursun 😂 trajikomik bir durum olmuş seninki
Yıllardır kapaliyim geçen yaz kafada şal gotte şort evden cikiyodum Allah'tan kocam kapıda yakaladı oldu mu oluyo yadırgamiyorum ben 😅😅
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
günahını bilemem ama demek ki daha hazır değilsin. iyice emin ol kendinden öyle yap.
Ahahshs allah seni güldürdün ya 🤣🤣🤣 ben de üniversitede stajda başımızı aciyoduk mecbur. Okuldâ stajımi yaptim. Zil çaldı gidiyordum. Bı baktım basimi ortmeyi unutmuşum🤣. Ama ben sen gibi bütün gün gezip değil de daha erken farkettim. 😁 Olsun isteyerek olmamış ki. yanilarak unutup yaptiklarimizin günahı yok. Yarın devam
Oluyo annem öyle şeyler yıllardır kapalıyım geçen yaz markete giderken kafada şal götte şort evden çıkmaya kalkmisim kocam kapıda ensemden yakaladi
hahahahahahahahaha
Allah cızırtımı vermeyesice ne güldüm oluyo bana da
Ya adam gormeseydi ben sokakta kıçıma rüzgar değince anlardım heralde olmadığını
Kıız o bide arkayı başı wcden çıkarken toplayamayıncada oluyor arkayı göremiyorsun ya etek havada kalıyo
Miss gibi eser o zaman efil efil pek güzel
İşin ciddiyetinin farkında olsan unutmazssin zaten.
Anlık çıkarsın kapının önüne bakkala vs de çarşıya giderken hazırlanıp çıkıyorsun sonuçta hazırlanırken nasıl fark etmedin :)
İlk kapandigim zaman benimde başıma geldi öyle. Eğer istiyorsanız kimseyi dinlemeyin devam edin bir kere oldu diye hep öyle unutmuyorsunuz korkmayın.
Banda rüyamda çok olur böyle şeyler.dağınık saçımla okula giderdim hep😂
Aynen yemin ederim ben de hep rüyalarda bu tür şeyleri görüyorum düğün olur bakımsız eski püskü kıyafetle giderim saç baş dağınık giderim hayat telaşı herhalde psikolojik olarak rüyaya da yansıyor 😄
Gerçekten unuttuysan günah olmayabilir. İsteyerek yapmamışsın sonuçta.
ajskaksdjamandbshsh allah seni yaaa
Çok güldüm Sevda benim yoruma bak bide sjsjsj
Hadi kapandin da nasıl unuttun o kısmı anlamadım
kafanda oturmayan bişeyler var kesin
Kııızzz sjsjsjsj yılların alışkanlığı şey gibi ayakkabı giymeyi unutup okula terlik ile gitmiş gibi bir şey. Bazen bana da olur etek giymeden donla çıkıcam diye ödüm patlar unutup.
hahahahahaha hocam yaaa
Hazır değilsin demek ki :) bence acele etme bu konuda
Benimde ilk kapandığımda oldu ama şöyle biz komşular arası otururken açık çıkardım evden karşıya aşağı açık inerdim . Ogün kamelya ya inecektik ben ayağımda kot üstümde tişört apartman kapısından çıktım .bende bi eksiklik var ama ne diom sonra jeton düştü koşarak eve çıktım
Ama sen baya çarşı felan dolanmışın nasıl aklına gelmez kız
Puhahajajjajsjs ay kız nasıl unuttun yaaa git bi b12 ne baktır ama pes etme
1,490,134 soru
24,353,767 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın