+3 oy
325 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (244 puan) tarafından

Kocam işe giderken beni bazen kaynanamgile birakir kahvalti yapip cikariz mutlaka. Ben o gunler yatak odami falan toplayacak vakit bulamıyorum. siz ne olursa olsun yatak odasini toplayip cikanlardan misiniz? Yoksa benim gibi mi yapiyorsunuz? Sabah erken gidecekseniz

24 Cevaplar

+5 oy
(21,316 puan) tarafından

Yok hiç öyle bir takıntım yok ortada çorap iç çamaşırı özel eşya bırakmam sadece en kötü kirli sepetine atar giderim bir de yatağın üstünü örterim 

-Reklam-
+3 oy
(21,736 puan) tarafından

Ben bi yere gidecek olsam tezgahta bardak bile bırakmam seni niye hergün oraya bırakıyorki işin gücün vardır evde ne alaka yani

(21,736 puan) tarafından

Hee iyi bari sende eşinden yarım saat önce uyan topla canım

(1,941 puan) tarafından

Kız Ayşegül sen instaya girmiyorsun sanirjm Bayadır aklımdasın sorucam sorucam unutuyorum ☺️

(21,736 puan) tarafından

Benim o insta şifresini unuttum bi türlü hatırlayamadım ay girmiyorm yeni açtım ona ekliyim istersen canım

(1,941 puan) tarafından

Hee olur canım gözüm gönlüm açılıyordu 😀

(21,736 puan) tarafından

Şımartıyosun beni 🥲

+3 oy
(1,705 puan) tarafından

İşime nasıl gelirse normalde çok derli topluyumdur 

Ama o an ne gerektiriyorsa 

+3 oy
(1,590 puan) tarafından

Ben çok erkende çıksam yatağı muhakkak düzeltirim ortaliktada bişey bırakmam bikac kere doktora yetişmek için birakmisimdir onun dışında muhakkak toplarım 

+3 oy
(1,281 puan) tarafından

Toplamadan çıkmam içim rahat etmiyor hastalık vs olmadığı sürece 

+3 oy
(1,494 puan) tarafından

Neden kaynanana birakiyor ki

(244 puan) tarafından

Aa bunu kimsenin soracagini dusunmuyodum bana normal geliyor. O kadin pek temizlik is guc yapamiyor bi gun evini temizliyorum bi gun oylesine gidiyoruz

(244 puan) tarafından

Hatta bana herkes boyle yapiyormus gibi konusuyorlar. Bi gun kavga oldu herkes kaynanasinin evini temizliyor sanki oyle konusuyorlar 

(416 puan) tarafından

Seni keklemişler 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ öyle birsey yok. Herkes yapmıyor.  Yapanların gözü ya henüz daha açılmamış ya da koca ve aile diretir baskıyla yaparlar başka no no no 

(1,941 puan) tarafından

Valla 6 yıldır evliyim kaynanamlae uzak bize senede bir gider 2 3 gün kalırız ama asla iş yaptırmaz . Aman kendi işim bitti kaynanamin işi kaldı.  Diğer gelinler yapıyor mu peki

+3 oy
(11,465 puan) tarafından

Şimdiye kadar toplamadan evden çıktığım sayılıdır. Zaruri durumlar dışında evin her yerini derleyip toplar öyle çıkarım. Ertesi gün gideceğim belliyse Akşamdan evi asla dağınık bırakmam zaten. Sabaha bi yatak toplama kalır onu da yapar giderim :)

(244 puan) tarafından

Masallah ne guzel ya bi ben toplamiyormusum galiba

(11,465 puan) tarafından

2 çocuk var bende ona rağmen toplayıp çıkarım ya yoksa içim rahat etmiyor ev çok dağınıkmış gibi geliyor aklım kalıyor :)

+3 oy
(216 puan) tarafından

Ne olursa olsun yatağın üzerini mutlaka kapatırım örterim. Yatak açık kalamaz bızde ya ben ya eşim düzeltir. Sabah erken çıkacaksam aksamdan heryerı düzenlerim. Yada sabah bulasık olmaz zaten aksamdan bırakmam mutfak toplu olur evıde hızlıca toparlar çıkarım. Evim karışık değildir genelde oyuncak dağınıklık yoktur. 2 cocugum var bu arada ☺️

+3 oy
(1,240 puan) tarafından

Eder mutlaka ev toplarim hiç olmadı o kapıda beklerken yatağı gene toplarim

+3 oy
(5,195 puan) tarafından

Yalnız olmadığını söyliyim de için rahatlasın ahshah hiç öyle takıntılarım yok olmasını da istemem. Vaktim varsa toplar giderim, vaktim ve keyfim yoksa aşırı dağınık olmasın yeter. Ben normalde çok rahat bir insanım geçenlerde ev süpürmeyi takıntı yaptığımı fark ettim hemen ara verdim. O takıntı çok rahatsız ediciymiş bence hiç kimsede olmamalı😬

+2 oy
(8,815 puan) tarafından

Heryeri toparlanadan evden çıkamıyorum uyuyamıyorum da annemden kalma bir alışkanlık uyumadan önce tezgahta tek bardak bile bırakmazdı 

+2 oy
(318 puan) tarafından

Rahatsız olmaz mıyım hiç ama bunu yapacak vaktim olmuyor maalesef evden öyle bir çıkışımız var ki alelacele keşke her yeri düzenli bırakıp gidebilsek 

(244 puan) tarafından

Aynen benim o an tek derdim evden cikabilmek oluyor toplamayi dusunemiyorum bile 

+2 oy
(386 puan) tarafından

Ben gece uyumadan önce salonu ve mutfağı temizler yatarım. Ancak sabah öyle bir yere gidecek olsam ve yatak odasında yatak vs dağınık kalsa kalır yanı. Burada yorum yapan diğer arkadaşlara da çok şaşırdım. Robot değiliz, her an her şey düzenli ve temiz olamaz bence. Her durumda her yerin temiz ve düzenli olması için, çocukların anormal derecede uslu olması, evden dışarı çıkmayacak kadar yalnız olmak, ev hanımlığı dışında bir uğraş olmamak gerek herhalde. 

Anlatabildim mi bilmiyorum, temizliği ve düzeni seviyorum ama illa ki dağınık olduğu zaman olur bence insanın ya.

+2 oy
(3,773 puan) tarafından

Ben kalkar kalkmaz odamı toplarım evde olmadığımda eşim toplamazsa uyarırım en azından yatağın üzerini ört diye. Ben rahat edemem 

+1 oy
(1,379 puan) tarafından

Erken işim olunca kendim zor hazırlanıyorum. 

0 oy
(1,204 puan) tarafından

Ben kesinlikle yatağımı toplamadan çıkamam ilk evlendiğimde öyleydim sonra değiştim şimdi ortada bir çöp bile bırakamıyorum ne olur ne olmaz gidip dönmemek var insanların ağzı çuval değil kapatasin 

0 oy
(11,638 puan) tarafından

Bütün her yeri toplar öyle çıkarım hiç toplamadigim olmamıştır 

0 oy
(284 puan) tarafından

Yataktan hemen kalkinca yatagi toplamam havalansın diye.İsten gelince toplarim.Sende gun icinde toplayabilirsin.Kanun degil canin ne isterse onu yap;)

0 oy
(5,248 puan) tarafından

Salı sabahları anneme giderim akşam yatmadan ortalığı güzelce toplar çantamı hazırlar öyle yatarım sabah da yatağımı toplarım öğle çıkarım evden içime sinmez benim 

0 oy
(458 puan) tarafından

Evden çıkmadan son ayakkabımı giyene kadar toplamaya calisiyim

İlgili sorular

+3 oy
39 cevap 1,017 göst.
0 oy
17 cevap 408 göst.
0 oy
36 cevap 1,121 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy