Ayyy geçen bende oğlumda yaşadım Hemde özel hastanede
Oğlum 3 yaşında özel sağlık sigortası vardı bitmesine bir ay kaldı götürüp muayene ettirmek istedim her zaman ki gittiğimiz doktora ama hasteneye borcumuz çıktı yatış yaptığımız zaman sağlık sigortası onu karşılamamış yüklü bi miktar çıkınca üzerimde o kadar yoktu eşimizde biraz işi vardı onu bekleyene kadar yakındaki başka özel hastaneye götüreyim dedim başka hastanede ilk defa gittiğimiz bi doktora götürdüm kan değerlerine bakılmasını istedim bir de oğlumun 3.4 aydır geçemeyen burun akıntısı olduğunu söyledim enfeksiyon var burnunda dedi antibiyotik yazdı hocam kan değeri bakılması gerekir mi dedim 1senedir bakılmadıysa bakılması gerek dedi evet bakılmadı dedim ilacı bitir öyle gel bakalım yanlış sonuç verir dedi ben başka bi soru soruyorum doktor başka bi cevap veriyor muayene 5 dk bile sürmedi ne kulağına baktı ne göğsünü dinledi
Eşim gelince diğer hastanenin ödemesini yaptık kendi doktorumuza götürdük doktor bu çocuğun antibiyotiklik bişeyi yok ki alerjik burun akıntısı dedi kan değerine baktı etti istediğim muamele ve cevapları aldım yarım saate yakın muayene ve bilgi verdi
Yani doktor işi şans işi ben hastanelerde gerek kendim için gerek çocuğum için çok gezindim bir sürü farklı doktor gezdim ama anladığım tek şey doktorun merhametli ve işini severek yapan birisi olması gerekiyor aksi takdir de sanki zorla muayene oluyormuşuz gibi silah zoruyla bakıyormuş gibi muamele görüyoruz