+5 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde (1,354 puan) tarafından

İki hafta oldu gitmeyeli bugun gittim hanimefendi doktor bakmadi gerek yok dedi bakarmisinz dedim hayir dedi cok sinirim bozuldu bosa gitmis oldum

22 Cevaplar

+5 oy
(8,222 puan) tarafından

e bakilmayacaksa niye geldim ozaman ? hadi ilk hafta demin post vardi bebek kese mese yok ultrasonla bakmamis dr diye uzulmus de sende bebek var 15 haftalik olmus niye bakilmiomus gul cemalini gormeye gtmedin ya doktorun

(1,354 puan) tarafından

Bende bilsem cok sacma davrandi gercekten

-Reklam-
+4 oy
(7,488 puan) tarafından

Çok anlamadım konuyu. Randevu mu aldın doktor mu çağırdı kendin mi gittin 

(1,354 puan) tarafından

Canim kendim gittim ilcedeyim randevu gerekmiyor hemen fis kesiyorlar.bebegin hareketlerini az hissediyorum diye gideyim dedim bana diyoki iki hafta once baktim tekrar bakmam bu haftakarda hissetmemenn normal

+4 oy
(2,598 puan) tarafından

Daha açık yazmalısınız bence konuyu :) randevunuz var mıydı ? Yok muydu ? 

(1,354 puan) tarafından

Canim ilcedeyim randevuya gerek yok fis kesiyorlar hemen ,iki hafta once gitmistim bugun tekrar gidiyim dedim bakmadi 

(2,598 puan) tarafından

Anladım o zaman cimere bi yere yaz bakalım ben de hamileyken devlet Hastanesi'nw gidiyordum ve iki haftada bir gidiyordum bakiyolardı sorun yaşamadım hiç 

+4 oy
(9,176 puan) tarafından

Devlet Hastanesi'ndekiler babasının hayrına bakıyormuş gibi davranıyor kulağımı delirdim apse yaptı şişti duramıyorum ağrıdan şişti morardı acile gittim bunun içinmi geldin dedi bana kulağımın kopmasını mı beklemeliydim dedim çıktım özelin aciline gittim bir krem verdi iki sürmeye geçti Allah kimseyi onlara muhtaç etmesin ukalalık diz boyu 

(2,420 puan) tarafından

Aslında senin benim vergimle maaşlarını alıyorlar . Bu yüzden devlete asla gitmiyorum herkesin özel sağlık sigortası var evde

(9,176 puan) tarafından

Kızımla eşimin bizdede var ben kolay kolay hastaneye giden biri değilim zaten o günde dayanamadım ağrısına pişman ettiler 

(1,354 puan) tarafından

Amin. Aynen gercekten kimi insan olamiyor

+3 oy
(1,407 puan) tarafından

Çayını kahveni içmeye mi gittin sikayetci ol o zaman bakmıyorlarsa işleri bu istemiyorlarsa çalışmayı evlerinde yatsinlar

(1,354 puan) tarafından

Valla sikayet etmek gerek boylelerini

+3 oy
(713 puan) tarafından

Heralde randevusuz gittiniz Dr bakmadı, özel hastanedeki Dr farklı bir okuldan mezun olmadı ya da insanlığı üst seviyede diye öyle değil, paranız için size bakıyor, devlete geçse aynı şeyi yapar

(119 puan) tarafından

Hamılelıkte enfexio kullanan varmı enfeksıyonum var 

(1,354 puan) tarafından

En azindan paramizla rezil olmuyoruz insan gibi muamele goruyoruz

(1,407 puan) tarafından

Doktoruna sorarak kullan doktorun vermemisse kullanma

+3 oy
(464 puan) tarafından

Normalde önemli bir sorun yoksa zaten aylık kontrol edilir siz 2 hafta önce gittiğiniz için ultrasona bakmamıştır. Kendi mi çağırdı siz mi gittiniz? 

(1,354 puan) tarafından

Kendim gittim ,bebegin harketleri az diye 

(608 puan) tarafından

Kaç haftalık bebeğiniz

(464 puan) tarafından

15 haftalık hamilesiniz galiba, o haftalarda zaten sürekli hareket olmaz zaten yeni yeni hissedilmeye başlanan haftalar. Bazen gün içinde hiç hissetmeyebilirsin de. Haftan büyüyünce doktorlar bebek hareketlerini önemsiyor ve takip etmeni istiyor. 

(608 puan) tarafından

Benim 3.gebeliğim 19 hafta oldum yeni yeni hissediyorum bebeği o da her gün değil mesela kaldı ki 15 hafta çok çok erken

(1,354 puan) tarafından

İki hafta 15 tim suan 17 yim

(608 puan) tarafından

17 de aynı şekilde çok hareket hissedeceğin bir hafta değil 

(464 puan) tarafından

Bence sizin amacınız cinsiyeti kesinleştirmek. Allah gönlünüze göre versin. 

(1,354 puan) tarafından

Amin insallah 

+3 oy
(4,276 puan) tarafından

Cimere yaz sikayet et.

(1,354 puan) tarafından

Esim ugrasma dedi

+3 oy
(6,501 puan) tarafından

Rabbim özelin eline düşürmesin beni hayatımdan etti sakat bıraktılar yarım insan oldum

(1,354 puan) tarafından

Her doktor bir degik iste allah iyi olana denkngetirsin

+3 oy
(6,365 puan) tarafından

Cimere yada git bashekime şikayet et normalde doktorlar 15 günde bir kontrol istiyor zaten ne demek gerek yok 

(1,354 puan) tarafından

Vala gerek yok dedi bakmadi gicik doktor

(6,365 puan) tarafından

Şikayet et bacım bekleme 

+2 oy
(202 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum özel hastane başka devlet hastaneleri sanki babasının hayrına bakıyor gibi azarlıyor ilgisizler özele git istediğini sor hiçbiri cevapsız kalmaz

(1,354 puan) tarafından

Aynen oyleee

+2 oy
(616 puan) tarafından

Ultrason da çok sağlıklı bir şey değilmiş diyorlar ondan mı acaba? Ama hareket hissetmiyorum dediğinizde en azından bebeğin kalp atışını dinlemeliydi. Ne demek 2 hafta önce baktım, saçmalamış. Şikayet edin. Allah korusun da ben 16.haftada previa olduğumu öğrendim. Yani sürekli kontrole gitmeye meraklı değiliz. Demek ki bir sorun hissediyoruz. Hamile birine böyle davranması karakterini göstermiş. Değiştirin ve şikayet edin. 

(1,354 puan) tarafından

Evet yani iki dakika bakabilirdi yerinden kalkmak zor geldi heralde

(616 puan) tarafından

Olabilir. Allah muhtaç etmesin böylelerine. Ben de bir kez devlete gittim o da özele gitmeden randevu almıştım ama kanama olunca acilen özele gitmiştim. Tahlilleri devlette yaptırırım demiştim ama ortamı ve muameleyi görünce bir daha devlete gitmedim. Kan tahlillerini aile hekimime yaptırdım diğerlerini de özelde yaptırdım. Özelde de sıra bekledim yeri geldi doktorun suratsızlığını çektim ama tüm sorularımı cevapladı her muayenede en az 20 dakika ilgilendi. Bir sorun oldu mu telefonla ulaşabildim. Herkesin durumu yetmiyor özele. Devlette de iyi doktora denk gelmek şans. Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 

+2 oy
(1,252 puan) tarafından

Ayy sanki babasinin makinesiyle hayrina bakiyo sikayet et bence

(1,354 puan) tarafından

Aynen oylee isi bu sevmiyosa istifa etsin

+2 oy
(11,673 puan) tarafından

Neden bakmıyor sebebi neymiş? Belki bebeğin kalbi durdu, belki ters giden bir şeyler var. 

Devlette de ilgili dr.a denk gelirsen özel gibi ilgileniyor ama insan olanına denk gelmek lazım işte.

(1,354 puan) tarafından

Aynen cNm insan olana denk gelmek onemli. Vala bakmadinhanimefendi

+2 oy
(1,611 puan) tarafından

Ayyy geçen bende oğlumda yaşadım Hemde özel hastanede 

Oğlum 3 yaşında özel sağlık sigortası vardı bitmesine bir ay kaldı götürüp muayene ettirmek istedim her zaman ki gittiğimiz doktora ama hasteneye borcumuz çıktı yatış yaptığımız zaman sağlık sigortası onu karşılamamış yüklü bi miktar çıkınca üzerimde o kadar yoktu eşimizde biraz işi vardı onu bekleyene kadar yakındaki başka özel hastaneye götüreyim dedim başka hastanede ilk defa gittiğimiz bi doktora götürdüm kan değerlerine bakılmasını istedim bir de oğlumun 3.4 aydır geçemeyen burun akıntısı olduğunu söyledim enfeksiyon var burnunda dedi antibiyotik yazdı hocam kan değeri bakılması gerekir mi dedim 1senedir bakılmadıysa bakılması gerek dedi evet bakılmadı dedim ilacı bitir öyle gel bakalım yanlış sonuç verir dedi ben başka bi soru soruyorum doktor başka bi cevap veriyor muayene 5 dk bile sürmedi ne kulağına baktı ne göğsünü dinledi 

Eşim gelince diğer hastanenin ödemesini yaptık kendi doktorumuza götürdük doktor bu çocuğun antibiyotiklik bişeyi yok ki alerjik burun akıntısı dedi kan değerine baktı etti istediğim muamele ve cevapları aldım yarım saate yakın muayene ve bilgi verdi 

Yani doktor işi şans işi ben hastanelerde gerek kendim için gerek çocuğum için çok gezindim bir sürü farklı doktor gezdim ama anladığım tek şey doktorun merhametli ve işini severek yapan birisi olması gerekiyor aksi takdir de sanki zorla muayene oluyormuşuz gibi silah zoruyla bakıyormuş gibi muamele görüyoruz 

(1,354 puan) tarafından

Vala icten samimi doktorlarda var isini guzsl yapan ama kimide boyle 

+2 oy
(667 puan) tarafından

Şikayetçi ol ya da pazartesi git bakmazsanız şimdi şikayet edeceğim de merak etme o korku yeter onlara 

(1,354 puan) tarafından

Bu sefer oyle dicem ama sanmiyorum bidaha ona gidicegimi

(667 puan) tarafından

Gitmesen kesinlikle hakkındır valla

+2 oy
(2,146 puan) tarafından

Canım ilk haftalarda ayda 1 çağırıyorlar zaten 15 gün önce gitmişsin muayene olmuşsun zırt pırt muayene olup ultrasona girmekte iyi değil. 15 haftalık yazmış biri yorumunda 15 haftalık bebeği hissetmezsin ki zaten. Hissetsen bile çok az olur o da bebek mi emin olamazsın. Herkes 10 güne 15 güne bir hastaneye gitse zaten kalabalık olan hastane iyice dolar. 

(1,354 puan) tarafından

Canim 17 haftalik oldum yani bi baksa ölmezdi

+2 oy
(1,205 puan) tarafından

Bu konudan ben de muzdaribim ama senin durumunda sıkıntı göremedim. Kontroller zaten ayda 1 oluyor. 15 haftada da ger gün hareket hissedilmez. Ara sıra hissedilir. Gitmisken bakadabilirdi ama bakmamış orası ayrı sen biraz boşa evham yapmışsın ama böyle durumlarda sağlık ocağına da gidebilirsin onlar da kalbini dinliyor

(1,354 puan) tarafından

Vala oyle ama bosa gitmis olmak sinirimi bozdu

+1 oy
(1,584 puan) tarafından

15 haftalık bebekte hareket hissetmemeniz çok normal daha küçük olduğu için ayrıca ultrason çok yararlı değil o yüzden her doktor üst üste bebeğe zarar vermesin diye bakmaz. Özele gelince de malesef her özel aynı değil sözde muhteşem görülen bir doktor yüzünden çocuğum alınacaktı benim yaşayan görünen çocuğa kürtaj dedi kendim sağlıkçı olduğum için ekranda bebeğimi gördüm kalp atışını gördğm ama doktor bebek yok keseyi ilaçla düşürelim dedi. Yani devletteki her doktoru öcü gibi göstermekten vazgeçin akşama kadar kaç insanla uğraşıyolar ve gerçekten gerek görseydi bakardı demekki bir önceki ultrasonda sıkıntı görmedi ki tekrar bakmadı

(1,354 puan) tarafından
+1

Öcu gibi gostermiyoruz ama gorevlerini duzgun yapmayan cok saglik personeli var buda bir gercek

0 oy
(2,062 puan) tarafından

Bnce soruyu ve konuyu açıklayıcı yazmamıssın 15.haftalık bebekte zaten çok bi hareket bekleme  2 hafta önce gitmişsin 1 ayda 1 bakıyorlar bu haftalarda boş yere neden ultrason bakılsın  dr bakabılırdı ınsiyatif alıp ama  bakmamış bn anormal karşılamadım 

(1,082 puan) tarafından

Evet o haftalarda kanama falan olursa bakıyorlar daha çok, çoğu gebelikte 20 haftalık olduktan sonra hissedilmeye başlanıyor hareketler 

(2,062 puan) tarafından

Yani 34 den sonra 2 haftada 1 bakıyor sonra haftalık çağırıyor büyük ihtimalle boşyere keyfi geldiğini düşünmüş olabılir çünkü var öyle bazı kişiler sırf kalp atışı dinlemek çin vs ağrım var çocuk hareket etmiyor vs dıyıp doktora gıden hanımlar 

(1,354 puan) tarafından

17 haftaligim kizlar 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 363 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde TOSB!K (18,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 563 göst.
18 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
27 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tomrisss22 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.

Kategoriler

1,459,324 soru

23,931,678 cevap

324,077 kullanıcı

...