Napiyonuz kizcelerimmmm
Bende diyetteyim ama son zmnlar bozuyorum ama bozmam lazım bol eksiler
Niye bozman lazim kizzz
Hahaha bozmamam lazım🤣🤣 klavye kurbanı oldum
Bozma kizzz ne bozuyon
Afiyet olsun bol eksilerin olsun inşallah 🤍
Ev temizliyorum mola verdim .benimde zayıflamam lazım 🥺
Bende kaynanain evi temizledim smdi kahvaltı yaptım kendi evime baslicam
Bende enerji dolu bir şekilde diyet yapamıyorum. O yüzden şuan makarna yiyorum :)
Bari makarna yeme kizzz
Sorma sorma yerken o mutluluk çok güzel yedikten sonra gelen pişmanlık beni bitirdi.. her yıl mutlaka diyet yapıyorum. Hedeflediğim kiloya ulaşıyorum sonra bir bakıyorum tekrar almışım. Yoruldum valla ya
Bende hedeflediğimiz kiloya ulasmistim şuan diyete başlayıp hedeflediğimiz kiloyu geç o zamanların ustundeyim
Hadi bakalım Esma run 😁 kız senin bırakacak yerin var ne güzel bırak oğlanı yürü 10.000 hergün valla ne güzel. Ben şimdi oğlanı okula bırakıcamda kızıda benek arabasına koyucam yürüyecem anca
Oğlan götumden ayrilmiyorki😃
Babaannesinde kalmıyo mu
Beybi ♥️
Bol eksiler olsun kaç oldun
Beybi diyete bugün başladım ama kilomu söylesem soka girersin
Afiyet olsun ben de diyetteyim 2 haftadır
Neler yapiyorsun
Ben elimden geldiğince protein yiyorum karbonhidrat az yiyorum mesela sabah kahvaltısı hep aynı salatalık domates iki haşlanmış yumurta marul zeytin peynir bazen az bazen çok yiyorum akşam da her yemeği yiyorum ama az ve 8 den sonra yemek yemiyorum spor da yapıyorum kısa sürede 8 kilo verdim
Bende diyetteyim 15 20 gündür 3 kilo vermiş duruyorum normal mi 😅 Gebelik şekerim çıktı 83düm bugün tartıldım 80 diyor şaşırdım
Afiyet olsun sanada inşallah istediğin hedefe ulaşırsın
Insallahhh insallah valla kilom aldı başını gitti nasıl vercem hiç bilmiyom
Verirsin ya bence 1 ay düzenli diyet yap o bile çok etkili oluyır
Çok öncesinde yine böyle duba gibi olmuştum 85 falandim 69a kadar düştüm
Smdi tekrar sil.bastan
Hadi inşallah bacım bende hamile kalmadan önce 76ydim 1 ay diyet yaptım 72ye düştüm şimdi yine 80 oldum bakalım 😅 doğumdan sonra toparlayacam inşallah
Bende diyetteyim artık beni zorluyor 68kıloyım 60 olsam çok ıyı olur ama artık iradem yok 16 kılo verdim drencım kalmadı
Nasıl verdin 16 kiloyu
Canım diyet yaparak yürüyüş arada bir Detoks yaparak yemeyerek verdim
Oyyy oyyy darısı başıma
Amın canım
Bırak gitsin bacım ya. Ne diyeti can boğazdan gelir jsjsjsjsj
Kaç olmuşum bir bilsennnnn
Kac kaç
Ben yarın doktora gidiyorum hamile olmaidgimi öğreneyim o zman 1 Mayıs ta tekrardan başlıycam zaten havalar da normale dönüyor artık kesinlikle düzene sokmak istiyorum ilaç kullanicam adet olamıyorum
Sen eskilerdenmisin
Evet Aysu ben
Bir hafta oldu basliyali üç buçuk kilo gitmiş bile çok mutluyum cnm bende kendimi temizliğe verdim
Kackilo fazlan var cnm aralıklı oruç yap at sekeri cikar hayatından benim yirmi kilo fazlam var doktor yedi ayda verecex dedi bide kefir iç kız aç karnına oda çok iyi ben 45dakika,yürüyüş 30dakikada Leslie yapıyom hergun
EEn son diyetisyen 68 veya 70de kalabiliriz demişti 22 kilo fazlam var :((((
Ve ben 69u gördüm sonra emzirmeyi bıraktım stres sknti derken yine boylr oldum
Yürüyüş yapamıyorum şuan ama eliptigim var
Benseni zayıf biri diye hatırlıyordum Leslie yap cnm aralıklı oruca bı alissan nete bak çok faydalı
Zayiflamistim işte geri aldım 😁 aralıklı orucu biliyom
Basladim.bakalim.insallah devamı gelir
Sevdamm tşk ederim
Esma öyle deme cnm eriyen kemikleri n yapcaz sonra ☺️ Bir bardak suya limon sirkemi koyuyor?
Hastaneden geldim hava güzel balkona çıktık kızımla kahve içiyorum bende
Ohhhh missss geçmiş olsun hayırdır
İstanbul havaya uçuyor çok rüzgar var ama çamaşırları asarken terledim ne alaka anlamadım sjs
Her iki gözümde sararmış göz doktoruna gittim gastroenteroloji bölümüne görün dedi
Benim adam sakın diyet yapma böyle iyisin diyor bende onu dinliyorum. Edep sen ne güzel şeysin 🤣🤣🤣
Benimkide öyle diyordu geçen göbeğe birsey diyince bende artık basladim😁
Üstüne çıkmazsam başlamam şuan böyle devam 😊😃
İyi yapmssn valla zayıflik gibisi yok istediğini giyememek çok zoruma gidiyr bende doğum yaptm emzirme sut olsun derkn oldum 76 kilo psikolojim bozuldu istediğimi giyemiyrm eski elbiselrm olmuyr bir kazak begendm çarşıda adam demesin sana olmz krop tarzı diye kilomda olduğu için anne tarzı vardı orda bana gösterdi olur diye çok uzuldm i gunden sonra zayiflacm dedim bebeğim 8 aylık oruçtan beri dikkat ediyrm öyle diyet filan yapmiyrm kendime özel yemek hazrlamiyrm fırsatım olmuyr bir bebek ayri iki çocuğum var saat 7 den sonra bişey yemiyrm abur cubur kestim tatlı şeyleri biraktm bol bol su iciyrm kahve geç saate bişey yemiyrm arada kacamk yapiyrm misarfrlige gidince yada cayin yani bir iki kurabiye bazen şuan 71 kilo oldum dedigm gibi sıkı diyet uygulamiyrm yediklerime dikkat ediyrm yemek bol yiyrm ama 😄 emziriyorum acikiyrm ama iki öğün geç uyaniyrm 12 yada 1 kahvaltı akşam 7 yemek ara öğün kahfe hurma ceviz filsn öyle kendimi kisitlamiyrm canımın cektigini yiyrm bazen 😀mesala dün akşam yemegi koca bir hatay usulü döner yedm
İkimize de bol bol eksiler olsn inşallah
Online diyetisyen ile 2 kilo verdim haftaya bitecek.sonra ben kendim.devam ederim artık
Niye öyle az
Bende tiroit , insülin yüksekliği, vitamin eksikliği ne ararsan var 😅😅
Arada kaçamaklarım oldu . Diyetmin ilk haftası oğlum düştü birkaç gün ne varsa onu yedim.dikkat etmedim geçen hafta deprem oldu mesela iki üç gün gene ne varsa onu yedik içtik arada kaçamaklar da oldu yani bu duruma göre iyi verdim.bence 😅
1,457,353 soru
23,908,018 cevap
322,838 kullanıcı